זהירות משאית פורקת!אבודה!

משפחה הולכת לצימר בדרך היא רוצה לעצור לאכול ארוחת צהריים, צריך להחליט איפה לעצור, יהודה מאיר רוצה מעיין אבל מה לעשות שהרוב רוצים ים. הולכים לים לאכול ארוחת צהריים ונכנסים לשכשך רגלים, בחוף יש אבנים ומאחוריהם ממש עמוק...

א-י-ן  ס-ו-ף.בוכהבוכהבוכהבוכה (איזה סמיילי מזויף)

אבא חוזר הבייתה, אני נותנת לו צמיד ומבקשת שייתקן, הוא אומר 'אח"כ' שם בצד ומתחיל להכין קפה.  מצלצל הטלפון, אני על הספה מביטה באבא שמשתנה בשניה. הוא עדיין לא יודע, חושב שהוא פצוע, אולי הוא מנחש.

ההורים לוקחים את התיק ונוסעים, ואני בבית שומרת על הקטנים.

לפני זה אמא ישבה עם המטפלת של אחי, וסיפרה לה שאנחנו הולכים עוד שבוע כל הדודים לצימר עם בריכה והיא מפחדת כי אין שם מציל, היא לא ידעה שהפחד שלה מתממש ממש בדקות אלובוכהבוכהבוכה (הסמיילי נשאר מזויף זה פשוט הדרך היחידה).

כל המשפחה עם ספר תהילים פתוח, מתפללים בדביקות(בזמן שאגב הוא כבר לא היה בין החיים).

אני מעבירה לכולם ברחבי האינטרנט שיתפללו, מעבירים באסמסים.

לא יודעים איפה הוא, מחפשים בבי"ח הוא לא שם, מתקשרים, אנשים שונים יודעים אך המשפחה לא! שומעים בחדשות והולכים. החיילים (כפרע עליהם אוהבים את צה"ל!) לקחו אותו עליהם וניסו להחיות אותו. ההורים פוגשים אותם, אמא חוזרת הבייתה.

אבא נישאר איתם לעבור את כל הזמן המקולל הזה.אני קוראת באינטרנט ומתחילות לי התחושות שהוא לא פצוע אלא... מתקשרת לאמא, היא לא יכולה לדבר מרוב בכי.

ויודעת! מבינה! מתחילה בבכי היסטרי שבחיים בחיים לא שמעתם! האחים לא רוצים להאמין. אח שלי(שנתיים) אומר לי(אפילו צועק) 'תמא(תמר) די'!

גם אני לא הייתי מסוגלת ובעצם אף אחד, לשמוע בכי כזה.

העולם התהפך.

מה שהיה לא יהיה.

אמא חוזרת ומבשרת.

כולם ברגע הזה.

אני בורחת, יוצאת.

אנשים מסתכלים ברחוב, אבל אין פאדיחה, יכולה לצעוק באמצע הרחוב מליון פעמים "אבא" "אמא" בבכי כזה.

סבתא מהצד השני באה.

אף אחד לא מצליח לישון חוץ ממני.

יום חדש, מתארגנים בבכי, אוכלים אוכל עם דמעות מלוחות, העיניים של כולם אדומות מבכי (שמתי לב שאגב שקשים הם מבכי לא מחוסר שינה).

אמא והגדולים נוסעים דרומה (זה לא באמת בדרום פשוט בשבילנו...)סבתא נישארת עם הקטנים.

הנסיעה קשה.

אני שומעת שירים, וחושבת שבאלי לשבור את הזמרים המסוממים האלו.

מגיעים, רואים את המודעות אבל ועדיין לא מצליחים לקלוט.

הולכים אליהם הבייתה, אבא שם(הייה עם אחיו כל הזמן), אומר שלא ניכנס, אחורה פנה אל השכנים. אמא מסדרת עניינים, אחי הגדול עניינים שבקדושה.

|המקלדת מלאה בדמעות...|

הולכים לדודים השניים, אחותי, אני ובת דודה שלי מחליטות ביחד ללכת להלוויה.

ההלוויה בערב.

עד אז כולנו ביחד.

ההלוויה.

הרבנים שלו מספידים. ילד של תורה וכדורגל ביחד. אהד את מסי וגם את הרבנים שעליהם הוא למד.

סבא עולה לדבר!

'בדר"כ אחרי 120 שנה נכד מספיד את הסבא שלו, אבל היום זה לא כך'

בוכהבוכהבוכהבוכהבוכהבוכהבוכה

אביו עולה בקושי רב.

'היינו נשמה אחת ב2 גופים'

כולנו זוכרים את זה, איך שהם שיחקו כדורגל ביחד, ולמדו ביחד, והיו כ"כ קשורים.

הולכים על הקבר.בוכהבוכה

לא רוצה לראות.

אח שלי, חבר טוב שלו, רואה הכול! הוא שם מקדימה, ילד קטן שעוזב את הבנדוד היחיד בגילו את החבר שלו. ורואה את הכול. (כולם כשהם מסתכלים מאחורה חושבים שזה יהודה, וזה מבהיל!)

כשכולם עוזבים

אני ניגשת לקבר, סבתא על יד אומרת לו שימשיך לבוא כל יום שלישי, מפורקת! 

אני מבקשת סליחה ויש לי על מה! מקווה שהוא מוחל.בוכהבוכה יש שנאה עצמית כ"כ גדולה. ויש על מה! וזה מה שכ"כ קשה!

עוזבת את הקבר.

יושנים אצל הדודים.

למחרת ניחום אבלים.

סוף סוף רואה את הבנות דודות. כמה שהתגעגענו. בוכים קצת בעיקר שבאות אורחות. אבל בעיקר החיוך הוא זה שעל פנינו.

אני יודעת זאת בריחה.

אבל הייתי חייבת את זה.

כן אני עדיין בטוחה שזה חלום! עוד שניה אני יקום יצבוט את עצמי. הם יבואו לבקר אותנו אחרי הארוחת צהריים. ועוד שבוע נלך ביחד לצימר ששנה שלמה חיכינו לו.

ויהיה לנו כייף ולא נדע את זה (מי שהבין...)

או שיהודה יקום מהקבר שלו ויגיד 'סתם עבדתי עליכם!'

נ.ב:

ניסיתי לכתוב בכמה שפחות תחושות אם בכל זאת אתם עם צער בלב אני ממש ממש מתנצלת, אני יודעת העולם ממשיך, ויש אנשים שנישארים תמיד עם הכאב שלהם.

שומעים לשנייה ברדיו "ילד בן 10 טבע בים" וזהו! לא יודעים שיש שם מאחורי זה, משפחה מפורקת לרסיסי רסיסים. פשוט לא יודעים. (אגב לא יהיה יותר בתקשורת כי אמא לא הרשתה להם להתקרב מלימטר).

ה' ישמור!!! ושבעז"ה ייתן לכם כוחות להמשיך הלאהמרדכי
נשמה. מבינה אותך!! זה כ"כ קשה!!תהילול

וזה עוד ילדים!! לא הספיקו כלום בחיים שלהם..

שבעזרת ה' יהיו לכם כוחות להתמודד עם זה!

אין מה לומר, תהיי חזקה!רפ"א

הקדוש ברוך הוא צריך את אחיך הצעיר אצלו קרוב ליד כסא הכבוד!

זה בנדוד שלה..תהילול
היא הכי נמי...רפ"א
אנחנו פשוט לא מבינים...חגי לנדסברג
שיבנה בית המקדש במהרה בימינוokey

ונאמן אתה להחיות מתים.אין מילים אחרות.

כ''כ עצוב :'(יעלושש=]=]

איזה עצוב ה' ישמור... שלא תדעו עוד צערידיד

ובעזרת ה' יבאו כבר המשיח. 

אני ממש מבין ומזדהה עם הרגשות והתחושות שלךבחור לא צדיק

בוכה גרמת לי לבכות <ר> מותק אנחנו איתך ואת לא לבד!!!נשיקה
מוזמנת ממש בשמחה לאישי

אם אני יודעת על מי מדברים אז הוא מהבית-ספר שלי!!!!הכל-לטובה!!!
אני גם יודע מיזה...אחוו למדה אי תי :'(יעלושש=]=]
ואי עצוב ממש!אסצתי

ממש הזדהתי עם הקטע של שומעים לשניה ברדיו וזהו ולא יודעים את התחושות של המשפחה מאחורה ...בוכה
בעזרת ה שנשמע רק בשורת טובות !

ברוך דיין האמת..ושתדעי-*#&למה?!*#&

זה בסדר להרגיש איך שאת מרגישה!

והעולם בכלל לא אותו הדבר בשבילך עכשיו..וגם לנו כואב, מאוד כואב על אותו ילד קטן שלא זכינו להכיר.

זה מצויין שאת כותבת פה תחושות..בשביל זה אנחנו כאן (לענ"ד..)

שולחת אלייך חיבוק עוטף..בסוף מעכלים, שתדעי לך.

בסוף (אחרי שבוע, או חודש...) מבינים פתאום שהוא לא יחזור, וזה נוחת כמו סלע ענקי בלב...ומתגברים...

את תתגברי!

ה' שומע את הכאב שלך, והוא נותן לך כוחות! לך ולכל המשפחה!

אל תדאגי...בעז"ה תצליחו להתחזק מתוך הכאב והשכול..תני לעצמך להיות עצובה, זה בסדר! וגם לצוק מותר-אף אחד לא ישפוט אותך.

ואל תהיי עצובה מדי- עוד ממש כמה רגעים מגיע המשיח! תאמיני שתפגשי את יהודה שוב!

אני מקווה שמה שכתבתי רלוונטי בשבילך ועוזר, לפחות מעט..

ואו אנשים אתם לא יודעים איזה מחזקים אתם!אבודה!

חשבתי שלא יקראו כזה אורך...אבל הוכחתם אחרת.

*#&למה?!*#& זה רלוונטי לגמרי! תודה רבה |חיבוק|

הכל לטובה- לא נראה לי כי הוא למד רק עם בנים בת"ת.

אמן! אמן שמה שאמרתם יתגשם ויבוא המשיח ולא נצטרך למות בשביל לראות אותו עוד פעם...

וואי איזה עצוב....סתם אחת

המקום ינחם אתכם...

בוכה

ברוך דיין האמתב.א
לא אחותו למדה איתי...יעלושש=]=]
בד"ה.. שלא תדעי עוד צער...נערה0

מאוד התחברתי לשני שורות האחרונות שלך כי זה כ"כ נכון!
כשסבא שלי נפטר, במהלך השבעה רצחו אבא שחגג לילדתו יומולדת ברחובות, ושיצא להעיר לילדים שהפריעו.. זוכרים?

אני זוכרת שפשוט אני ודודה שלי ישבנו המומות מול המחשב והתחלנו לבכות, עוד משפחה שבורה.

וסתם ככה, אם לא היה קורה האסון הפרטי שלנו הסיטאוציה הזאת לא הייתה קוראת? אז בן אדם נרצח.. בסדר מסכן.

אבל לא. אחרי שאתה עומד מול אסון. אתה מבין שלא רק הוא מסכן, יש משפחה כואבת, חברים , הורים וילדה בת שנתיים שעכשיו לא יהיה לה אבא.

בד"ה! *בבאר שבע, לא ברחובות..תן חיוך....=)
וואו...קטנציק

לפני חודש וחצי נהרג לי חבר בתאונת אופניים מטופשת, בלי שום סיבה, ועכשיו פתאום הכל נראה אחרת [במכתבים כמו זה ^^^]

וואיי איזה עצוב!..כתבת מצמרר..עומדת על צוק
פרט שולי...נערה0
מכירה אותם.. מזעזע!!denafh
הכרתי אותו... עצוב!!אדם אחד
חוק הדתיים השלובים וכו'...אבודה!
היי!!! ילד טבע היום בים!!!אברי

ככה ידעתי את החברים מהעבודה על זה..

התגובה הייתה..:ינוח בשלום... מה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה???

זה היה כל כך מנותק... כל כך לא נגע בי...

אבל עכשיו... קראתי את זה ו...

זה כתיבה ישר מהלב... ממש יש לי דמעות...זה ממש מזעזע...

סליחה על האדישות שבקושי הרצנו פרק תהילים אחד.. המהדרים שניים... לא דאגנו ובדקנו... וקיבלנו את המוות הנורא בכזאת שלווה...

אז שוב.. סליחה...

תכלס לא חושבת שגם אני הייתי עושה משהו אחר...אבודה!

ולכן אני ממש לא שופטת אף אחד!

כל אחד והחיים שלו. אז יש אחד שהצרות העיקריות שלו בחיים זה שהוא קיבל 98 במבחן ושחברה שלו לא התקשרה עליו היום.

והוא יכול להיות מבואס מזה רצח.

ויש גם אנשים אחרים עם חיים מסובכים ומאושרים ממה שיש להם בטירוף

כ"כ עצוב. הוא גר בניין לידי...אובז'יי!!

לא הפסקתי לבכות הודיעו לי את זה שאמצע מחנה, ו-בוכה

והכי עצוב היה לי- דיברתי עם אחותי והאי אמרה לי "אבל ביום שישי הוא שיחק איתי בחנייה כדורגל!".

בוכה

יהודה מאיר המקסיםדאץ
עבר עריכה על ידי דאץ בתאריך כ' אב תשע"ב 22:24

אני גר כמה בתים מהמשפחה.

אני לא ממש יכול לכתוב עליו, כי הוא עדיין חי מבחינתי.

ילד מיוחד, היה לי קשר מאוד טוב איתו, קשר מיוחד מאוד. 

אני בשוק שוק שוק.

שה' יתן כוחות למשפחה.

רק חשוב לי מאוד לציין שכל מה שאמרו עליו שהוא ילד מיוחד וכל זה, זה בגלל שהוא עכשיו נפטר, אלא כי הוא באמת היה ילד מיוחד בחיו. יש ביננו בערך שבע שנים הבדל, ובכל זאת הוא היה ילד שהייתי מגדיר כ"חבר" שלי. הייתי מדבר איתו הרבה פעמים, ושיחות עמוקות, וכל פעם מחדש התפעלתי מהגודל מחשבה שלו.

הוא היה ילד חכם, שובב בלי עין הרע, ומקסים מקסים. 

אני עדיין בהלם. >>

בדיוק חשבתי על זהolam70

מי כבר זוכר את הפיגוע שהיה בבולגריה. איך שאנחנו נותנים להכל לעבור, לא להרגיש אותו קרוב, להתעלם.

אברי- ריגשת...בחור לא צדיק

|מרגיש שוב את הדמעות עולות|בוכה
|בוכהבוכה מוציא את כל מה שעבר עליו היום!|

כ״כ עצווב*פוגי בפיתה*
גם לנו הודיעו באמצע המחנה..כמה בכינו!!לא הכרתי אותו כ״כ..רק תפרצוף וזה..אבל אחותו חברה שלי..וכ״כ קשה לחשוב על זה,מי האמין?!שהם יחזרו מהים בלי אח..ותמר שקראתי את מה שכתבת עברה בי צמרמורת,עצוב!ואני יודעת עד כמה שלי זה קשה אז לכם למשפחה הקרובה שלו?!אבל בעז״ה ה׳ יתן לכם את הכוחות להמשיך הלאה,זה המציאות!אומנם מציאות כואבת..הכל מאת ה׳.,נורא התחברתי למה שאחותו כתבה בפייסבוק .אתה יכול לבחור לברוח אתה יכול לבחור להתעלם אבל בסופו של דבר תתעורר לאותה מציאות ,והעיקר להאמין!!
מה אחותו כתבה??יעלושש=]=]
אתה יכול לבחור לברוח*פוגי בפיתה*
אתה יכול לבחור להתעלם אבל בסופו של דבר אתה תתעורר לאותה מציאות!והעיקר להאמין...
אויש איזה מסכנה איזה אחות כתבה את זה ?? שירה או רויעלושש=]=]
וואי, שלא תדעו עוד צער..שבלולון
בד"ר צריך להתחזק!~ילדת הירח~
שירה..*פוגי בפיתה*אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך