עבר עריכה על ידי orly1597 בתאריך כ"ה אב תשע"ב 21:24
אם כ"כ רע לך.לעבור כיתה זה לא כ"כ פשוט,מנסיון! זה סוחט ממך הרבה כוחות נפשיים וסתם הורס אותך. עברתי כיתה בתחילת שנה..ביקשתי מהשבוע הראשון ללימודים ורק בסביבות חנוכה העבירו אותי,ובאמת שלא היה לי כ"כ רע שאני חושבת על זה עכשיו..סתם אני ניסתי למצוא את הרע ולהשכיח את הטוב..רק בשביל לעבור..התחילת שנה נהרסה לי וזה ממש השפיע רע על כל השנה..גם אחרי שעברתי לא מי יודע מה טוב לי..כאילו היה לי תסיבות שלי אבל בעיקרון החברות שגרות אלי קרוב..היו בכיתה אחרת ,שאר הבנות הם גרות במרחק של עשרים דקות נסיעה במכונית..וברגל שעה בערך..זה סתם היה תוקע..אז העדפתי ללמוד עם בנותצ שגרות עלי קרוב..אבל בדיעבד,מה היה כ"כ רע עם הם גרות רחוק.?!בשביל זה הרסתי לעצמי תשנה..וכמו שהזכרתי..לא היה לי כ"כ טוב גם אחרי שעברתי.עכשיו ב"ה יותר טוב לי..אז ככה לכל אחד,לא מובטח שיהיה לך הכי טוב בכיתה האחרת..ואח"כ סתם תתבאסי שבשביל הכיתה הזאת השקעת הרבה מעצמך..ושאתה נממצא במקום שהגעת עליו מרצונך החופשי זה הרבה יותר מבאס אותך אם אתה לא נהנה ולא טוב לך מאשר שאתה נמצא במקום ששמו אותך בלא רצונך.באמת!
יכול להיות שיהיה לך יותר טוב בכיתה האחרת,לא יודעת.לא מכירה את הנפשות הפועלות.לא יודעת מה הולך אצלך באולפנא ובכיתה,אבל זוהי דעתי!
אבל הכי חשוב,שתיהי שלמה עם ההחלטה שלך פן אם תעברי או פן אם לא.
ותבדקי טוב טוב עם עצמך אם כ"כ רע לך בכיתה שאת נממצאת בה עכשיו.בכולפן מלאמלא בהצלחה בהחלטה..