יש לי שאלה:אנונימי (פותח)

יש לי חברה ממש טובה שממש לוקחת קשה את זה שהאח הקטן שלה מתדרדר לבנות וסגריות, מה עושים כדי להוציא אותו מזה, הוא לא ממש בפנים כלומר הוא בהתחלה....

תענו מהר בבקשה.... תודה

לא להוציאאנונימי (פותח)
תסביר...אנונימי (פותח)
כמה דברים..ישה"ז=]
1- אם במקרה אתן גדולות ממנו, שבו דברו איתו... תחפרו לו בשכל.. אבל בצורה נחמדה..ותכניסו לו כמה שזה בולשיט ולא טוב..
2- אם במקרה אתם קטנות ממנו.. או שסתם בכללי לא מתאים לכן לדבר איתו, תפנו למישו שגדול ממנו ובקשר טוב איתו..[-לדעתי לא אבא.. אלא חבר מבוגר..]
^ לפני כמה חודשים חברה ואני שמנו לב שיש איזה ילד אחד בישוב , ילד בכיתה ז', שממש מדרדר לשטויות.. בהתחלה דיברנו איתו.. ראינו שזה נכנס לו ועושה לו משו.. ולמרות זאת גם פנינו לאיזה אחד מבוגר ובקשר טוב עם הילדים.. דיברנו איתו ובקשנו ממנו שידבר עם הילד.. זה ב"ה עזר..!

3- בקשר לחברה שלך.. היא לא צריכה לקחת קשה את מה שעובר על אח שלה.. כי בסופו של דבר.. הוא בתקופה כזאת.. שבעז"ה הוא ייצא ממנה..

המון בהצלחה!!
הבנאדם לא מתחבר עם אנשים דוסיםאנונימי (פותח)
ואלה שכן, לא ישפיעו עליו, הוא בכתה ז' ואנחנו עולות לט' ואין לי קשר איתו ממש, והוא גם שונא חפירות....
הוא נמצא אולי בתנועת נוער כל שהיא?..ישה"ז=]
כן- אבל לא משהו רציני,אנונימי (פותח)
מדריך לא ישפיע עליו......
ומדריך נוער, יש אצלכם?..[-את גרה בישוב נכון?..]ישה"ז=]
* מדריך /רכזישה"ז=]
יש אבל ז' לא בנוער זה רק מעולים לט'אנונימי (פותח)
אה.. בעיה...ישה"ז=]
דבר ראשון, כדאי לך להמליץ למזכירות אצלכם שיעשו גם משהו ל ז-ח...
[אצלנו בישוב יש נוער ז-ח ויש ט-י"ב... זה יעיל ביותר!!..]

דבר שני, אם נגיד זה רציני בקטע של העישון וזה.. אולי כן כדאי לפנות להורים שלו... בשביל שלא ח"ו יגיע למצב לא טוב.. [-וזה יכול להגיע מהר מאוד למצבים לא טובים..!! יצא לי להכיר ילדים בכיתה ח' שכבר מעשנים קבוע.. וגם לא מזמן שמעתי על אחד בכיתה ד' שכבר ממש מעשן.. הדור של היום.. לא להאימן עד לאיפה הוא יכול להגיע..!]

ובקשר לבנות.. בצורה מסויימת זה פשוט הגיל.. עם כל השטויות האלו..[-שם בערך זה מתחיל.. וזה נגמר ב.. ...] אתם יכולות לנסות לתת לו הרגשה של מושפלות על זה שהוא מתעסק בזה.. אולי זה יעשה משו....
אין לו הורים ?!נועם =)
ההורים יכולים מאוד טוב להשפיע עליו, לא ?
התפקיד של אחותו זה לספר להורים שלהם.
לא זה לא..יהיה טוב!
ממש לא כדאי לה לספר להם.. ואם כבר היא מספרת שהם לא ילכו ויגידו לו משו..
כי אז יש הרבה סיכוים שהוא ימשיך לעשן וכו' רק לא ליידם..
רק סיגריות??-תסבירי לה שזה לא נקרא להגרר!!מתוקה שכזאת
אני חושבתננסי
קודם כל, טוב ששמתם לב. שנית, טוב שאתם מנסים לשמור על קשר אתו. לא לתת לו להרגיש דחוי-זה ממש יכול לדחוף אותו עוד יותר לכיוון השלילי. תנסו באמת למצוא מבוגר, אך מישהוא שיכול ליצור אתו קשר, לשוחח אתו ולהתחבר אליו. ובגיל הזה, אני כן הייתי מדברת עם ההורים. אני מניחה שהם יודעים, אבל אולי הם יכולים לקבל הדרכה איך להתנהג אתו.
אהמ,"רק סיגריות" זה גם סוג של הדרדרות.אנונימי (פותח)
פשוט...Xמיחי
או שתגידו את זה להורים שיטפלו בשיטות שלהם או שאתם תדברו איתו......
ספירה... הורים ממש לא קשורים לדברים כאלה....אלעד=)
את צריכה לבדוק את החברים שלו... ואם את מוצאת את החבר הבעייתי תנסי לגרום שלהורים שלך יהיה רושם רע על החבר הזה ושהם לא ירצו שהוא יסתובב איתו... והם לא צריכים לדעת שהוא מעשן... סתם לפי איך שהוא נראה וההתנהגות שלו....
ואם לא מצאת ת'חבר הזה... או שהוא הידרדר לבד...
אז שחברה שלך תשב איתו ותדבר איתו רק הוא והיא ושלא תדבר על הסיגריות!!!
רק שירגיש בנתיים שהיא אחות טובה ושאכפת לה ממנו... וכשהיא תרגיש מוכנה שתשב ותדבר איתו על ז ותסביר לו שזה לא טוב ושהוא הורס לעצמו ת'חיים!!!
אבל שלא תציק לו כל הזמן!!! ושלא תכריח אותו!!!!! רק שתסביר לו שזה לא טוב... ושתגיד לו..."אבל תעשה מה שאתה רוצה... אני רק אמרתי לך את הבעיות שיוצאות מזה..."
לענ"ד זה לא טוב לומר לבנאדם לא להתחבר למישו.. אלא-יסכלוש2
בס"ד
צריך לחזק אותו בדרך הטובה. שגם אם יהיו לו חברים שלילים- הוא לא יושפע (ואפילו יכול להשפיע!)
אם אומרים לבנאדם לא להתחבר למישו מסוים זה רק מעצבן אותווהוא יכול לעשות דווקא...
אני מסכימהננסי
לדעתי, צריך לגשת בדרך החיובית. גם להעצים אצל האח את הדברים הטובים שהוא עושה, ובאותו זמן לנסות למצוא מישהוא שיכול להשפיע עליו לטובה. לדבר אתו בצורה חיובית ולא לרדת עליו בשום אופן. למשל: אני מכירה אותך כילד רגיש/רציני/עדין/עמוק/שהדת חשובה לך-אני מתפלאת שהתחלת להמשך אחרי דברים כמו עישון.
יכוליות.עדי:)אחרונה
אני בכלל לא מבינה למה היא צריכה להתערב!!
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך