לכבוד חודש אלול הבא עלינו לטובהgad
עבר עריכה על ידי gad בתאריך כ"ה אב תשע"ב 22:49

אני מפרסם 2 קישורים לעלון של מטה "נעלה ונבנה" שמתוכם הד"ת

20120813224801.pdf

20120813224814.pdf

קריאה מהנה!!! חיוך

את פניך השם אבקש/ הרב מרדכי אלון

ומפרשיות הנחמה שזה תהליך התשובה אנחנו מתקדמים ומתקדמים ומתקדמים עד שהקב"ה בעצמו עושה את המהפכה וזה מסיים את החודש הזה שכל עניינו זה בקשו פני את פניך ה' אבקש. רק אתה יכול לגלות שבתוך תוכי הכל אלוקות, לא כי אני מבין, לא כי אני תופס, לא כי אני ערב, לא כי אני קלטתי את זה בשכל. כי אני בן שלך, כי אני יהודי, כי ביקשו פני את פניך ה' אבקש. כי יש משהו פנימי כזה פנימי פנימי פנימי שהוא אתה ואני ובזה אין שום אפשרות לצאת מזה. ביום הכיפורים אנחנו חוזרים שלוש פעמים סלח לנו, מחל לנו, כפר לנו. סלח ומחל אנחנו משתמשים בזה כל הזמן. בכפר לנו אנחנו משתמשים אז. סלח, סליחה, סליחה זה על חטא, סלח לנו אבינו כי חטאנו, חטא זו החטאה. שאני חוטא אז אני מצפה שכל אחד יסלח. הקב"ה הוא חנון המרבה לסלוח. זה סליחה סלח לנו. ילדים קטנים סולחים, זה אנושי לסלוח. זה לא אנושי לסלוח מיליון פעם. אבל אצל הקב"ה הפעם המיליון היא הפעם הראשונה כי הוא חנון המרבה לסלוח ורב לסלוח, הוא סולח באמת. מחל לנו זה כבר כי פשענו. בעולם המודרני פשע זה פקולטה אחרת מחטא, אבל זה לא נכון. פשע זה חטא שהתעבה כל כך שחזר על עצמו כל כך עד שנהיה לפשע. פשע זה חטאות נעורי ופשעי. פשעי מסביר שם רש"י זה כשחטאות נעורי מפסיקים להיות נעורי והופכים להיות גם אח"כ זה כבר פשעי. פשע זה חטא שהתמכרתי אליו. מה זה כפר? כפר זה גוואלד. כפר זה כפירה זה כופר. כפר לנו זה לא סליחה ולא מחילה. כפר לנו זה שהזדונות הופכים לזכויות. איך? אבל זה זדונות. כפר לנו זה שהקב"ה אומר חטאת אני כופר במציאות, הקב"ה כופר זה כפר לנו. אני כופר במה שאתם רואים הכופר כל מה שאתם רואים זה חיצוניות והקב"ה כופר בחיצוניות. מה קורה שאני כופר? אני כופר בפנימיות. אתם יודעים מה קורה שהקב"ה כופר? הוא כופר בחיצוניות ואז מתהפכים זדונות לא לשגגות לזכויות.

כפירה מהתורה מניין? מה שאתה קורה מציאות זה לא מציאות. לך אמר ליבי בקשו פני אתם מבינים איך מתחילים את ההתכוננות של הארבעים יום האלה. מה מתגלה באלול? באלול מתגלה שהקב"ה מאיר פניו אלינו כדי להאיר פניו איתנו. יאר ה' פניו איתנו -  זה כדי להאיר את הפנימיות ובלהאיר את הפנימיות הוא צריך גם אותנו, כי זה עבודה משותפת.  יאר ה' פניו אליך זה מצוין אבל כדי שזה יהיה סלה זה צריך להיות בשלבים.

כל השבועות האלה הם שלבים בלך אמר ליבי ביקשו פני את פניך ה' אבקש.

מקפיץ^^^gad
|בוייינג|okeyאחרונה

שכוייח!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך