שמעתי שעמינדב לא מביאים כלים למטבח בדירה...
זה נכון?? ואם כן, אז מאיפה אמורים להביא כלים??
שמעתי שעמינדב לא מביאים כלים למטבח בדירה...
זה נכון?? ואם כן, אז מאיפה אמורים להביא כלים??
והיינו צריכות להביא כלים מהבית.
באמת שזה לא בסדר וחייבים לעשות עם זה משהו, כי אז יש 20 אלף צורות של סכינים בשריים וחלביים, לא יודעים איזה מחבת חלבית ואיזה בשרית ולא כל אחת יכולה להביא מהבית.
ד"א-באגודה מביאים כל שנה כלים חדשים, הבשריים כתומים והחלביים כחולים, וחובה אצלם להשתתף בשיעור על כשרות בסמינריון קיץ, מה שאין בבת עמי.
אני הייתי בעמינדב והיו לנו חלק מהכלים. הם היו מושקעים כאלה, מזכוכית ופורצלן.
אצלינו יש כלים חדשים בכל שנה בדיוק מהסיבה הזו של כשרות... אני מניחה שעלייך לשאול את הרכזת שלך בעמינדב והיא תדע לענות לך על זה
ודיברתי עם הרכזת שלי- היא אמרה שעמינדב לא מביאים כלים לדירות בגלל כשרויות וכאלה,
אבל היא המליצה לראות בתחילץ השנה מה יש בדירה (אולי השאירו מהשנה הקודמת)
ואם צריך אח"כ תביאי.
אני לא ממליצה בכלל לסמוך על זה- כי את לא יכולה לדעת מה בישלו בכלים כאלה ומי נגע בזה ומה בשרי וכדו.. אז לדעתי עדיף שתקני לך כלים מאוד בסיסיים כמו מחבת וסיר וסכו"ם וצלחות- ואח"כ תראי מה עוד תצטרכי... זאת ההמלצה שלי.. בהצלחה!!!
הכתבה מפרטת את הציוד הקיים בדירות, ואת מה שיש להביא. בהצלחה! ![]()
http://www.aminadav.org.il/index.php?option=com_zoo&view=item&item_id=124&category_id=2&Itemid=64
וזה לא כזה קשה!
רק האגודה מביאה כלים..
בעיקרון-בדר"כ יש כלים שנשארו..
שנה שעברה הייתי בעמינדב-ופשוט החלטנו שכל אחת שיכולה להביא משהו שתביא-אז חברה שלי הביאה סכו"ם חלבי לכולם..וצלחות חלק אני הבאתי וחלק חברה..
קיצור,כדאי שתביאי לך כלים לימים הראשונים-עד ששתאקלמו ותוכלו להחליט מה אתן רוצות..
זה לא כזה נורא..
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..