שלוםאנונימי (פותח)

אני שקרנית!(כמו שאתם רואים בכינוי)

אני שיקרתי לכמה אנשים ואני ממש מצטערת על זה ששיקרתי להם. אני ממש אוהבת את האנשים האלה ואני חושבת שאם הם יגלו את האמת  הם יכעסו עליי וינתקו איתי קשר!!!!!ואני ממש לא רוצה את זה הם אנשים ממש חשובים לי!!    אוף תעזרו לי בבקשהה זה חשוב לי מאודד!!!!! אני רוצה לומר להם את האמת אבל אני לא יודעת איך להגיד את זה!        מהקשר שלי איתם יכול לצאת המון דברים...

תודה רבה אפילו אם אין לכם איך לעזור לי..

(ועכשיו אני לא משקרת)

מקוה לעזור...ממצב??
אם זה אנשים שגם את חשובה להם, אז הם יבינו אותך!! פשוט תגידי להם ששקרת ותסבירי למה. זה בטוח יהיה קשה אבל לדעתי זה שווה את. כדי שהם ידעו את זה ממך כי ככה תוכלי להסביר את עצמך אם יוודע להם מאנשים אחרים הם יכעסו עליך ואפילו לא ירצו לשמוע הסבר ... שיהיה ממש בהצלחה!! ותזכרי שסוף מעשה במחשבה תחילה..
גם אני חושבת שאם את חושבת שהאנשים האלו יבינו אותךחיוכים
(וגם אם לא כל כך), לפי דעתי כדאי לך להגיד להם את זה, אם את חושבת שהם ממש יכעסו עלייך תגידי קצת קצת בכל פעם, לא את הכל ביחד.
תתנצלי ותגידי להם שאת מתחרטת ובעז"ה תשתדלי לא לשקר יותר, וזה היה מן יצר הרע פתאומי שלא יכלת להשתלט עליו.
יכול להיות שהם לא יקבלו את הדברים שלך ויכעסו עלייך, אבל זה עדיף מאשר שהם ישמעו את זה מאנשים אחרים, ואז הם לא יקבלו על בטוח את ההתנצלות שלך.
רגע... זה קשר של אינטרסים???א-ב-ג-ד
א-ב-ג-ד----לא...אנונימי (פותח)
בס"ד

ממצב??-----אני לא יודעת אם אני חשובה להם....ואני לא יכולה להסביר למה כי
גם אני לא יודעת למה....עבדתי עליהם כי...לא יודעת זה פשוט בא לי....זה לא היה מכוונה רעה של צחוק או זלזול כמו השקרים האלה שמשקרים ב1 באפריל..[להבדיל..]זה שקר כזה שאם אני אספר להם את האמת אז באותו רגע הם יצחקו עלי אז בגלל זה שיקרתי להם...ולא ידעתי שהקשר שלנו הולך ומתחזק כי אם הייתי יודעת שהקשר רק מתחזק לא הייתי משקרת עליהם

חיוכים----אם אני אספר להם את זה בהדרגות אז בכלל על השקר הראשון הם יסלחו לי על השקר השני גם ואז בשקר השלישי הם יחשבו שהכל זה שקר אחד גדול!!! ואנשים אחרים לא מכירים אותם..אז הם יוכלו לשמוע את זה רק ממני....

אולי הם לא יכעסו עלי אבל הקשר יתחלש והקשר הזה ממש חשוב לי!!!
אני ממש אוהבת את האנשים האלה ו......אוף אני לא יודעת איך להסביר את זה!
אוקיי,אנונימי (פותח)
אמ,תקשיבי,הם מתישהו יגלו את האמת וזה לא יהיה נעים הם יכעסו עלייך עוד יותר,ואת עלולה להפסיד אותם ואת חברותם וגם להפגע יותר.
אני מציעה לך להגיד להם את כ-ל האמת,נכון אולי הם יכעסו לזמן מה,אבל זה יעבור.ולפחות תיהי עם הרגשה טובה שאמרת את האמת בסופו של דבר.ואני בטוחה שהם יבינו את זה.

שיהיה לך המון בהצלחה.(: מקווה שעזרתי.
תקשבי מה תעשי!!יערגולי
ככה:
קודם כל קחי את כל האנשים האלה בנפרד ותספרי להם וכו'....
ולגביי זה שאת שקרנית נסי להתגבר להתחיל הכל מחדש לאט לאט תתחילי לעלות ולא לשקר אפילו תתחילי בדברים קטנים לדוגמה: תגידי כן אם את באמת רוצה גלידה...

בהצלחה!!
כנסו...אנונימי (פותח)

תמיד בשמחה-

זה לא יעבור להם....הם לא ירצו קשר עם שקרנית ובשבילי זה קשר חשוב כמו שרשמתי

יערגולי- אני לא יכולה לקחת אותם בנפרד כי..איך לומר...הם לא גרים בעיר שלי והם לא ראו אותי חוץ מתמונות כאילו הם ראו אותי גם במציאות זה מסובך...

אבל תודה בכל אופן :]
זה גם שקררר???? איך אפשר לדעת שזה גם לאא??????????טורו!!!
צודקקקא-ב-ג-ד
תפסיקו לחשוב שכל מי שאומר פה משו הוא שקרן!!!שמקי (=
אם זה שקר שהבן אדם יהנה...אבל לא חפרנו כבר מספיק בעניין?!?!
שקרנית-פשוט תדברי איתם ותסבירי להם שאת שיקרת ובגלל שהחברות שלכם חשובה לך את אומרת להם...ושאת לא רוצה להפסיק אותו בגלל טעיות של פעם...מקווה שעזרתי..
ב"הצלחה!!
כן..נכון שמקק צודקת!!מופי=]]
בס"ד

טורו יא' מעפן אתה לא ראית מה היא כתבה :"(ועכשיו אני לא משקרת)"

וזה לא יפה לחשוד בכשרים!!!
בבקשה.[:אנונימי (פותח)
אמ,תקשיבי שיקרת בהתחלה אבל אם תגידי ת'אמת עכשיו זה יהיה אחרת.(:

חיימאושרים שיהיו לך.
את לא לבד.אנונימי (פותח)אחרונה
שקרנית יקרה.

אני שמח שאת גאה להפסיק את השקרים שלך. ישנם אנשים מבוגרים החיים בינינו וממשיכים לא רק לשקר לאחרים אלא גם לשקר לעצמם ואפילו להאמין בשקר הלז בכל נימי נפשם. אנשים אלו חיים בשקר מתמשך המקיף כמה וכמה מתחומי חייהם.

שמחי בחלקך הטוב שנתן לך האלוקים, לעזוב את השקר ולשוב את האמת.

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך