אבל אני נאלצת להעלות אותו שוב..
הבת שלי בת שנתיים= היתה ישנה במיטת תינוק עד לפני מספר חודשים ואז עברה למיטה רגילה. זה הקל עליי מאוד מהבחינה הזו שלא הייתי צריכה להרים אותה למיטה וגם בבוקר היא יכלה לצאת לבד ולפעמים אפילו לשחק קצת עם עצמה או עם אחותה. לפני כמה ימים הפרדנו אותה מאחותה {בת 4.5} רק ללילה מכיוון שהרגשתי שיהיה לי קל יותר להרדים כך את הגדולה. לגבי הגדולה זה באמת עזר, אבל עכשיו נוצרה לי בעייה יותר חמורה עם הקטנה שהיא פשוט לא הולכת לישון! יוצאת ונכנסת מהמיטה, יוצאת מהחדר קוראת לנו בלי סוף וכל התהליך מורט עצבים ויכול לקחת כמה שעות טובות. היא תמיד יכולה לישון ביום ולהשלים את זה, אבל הייתי רוצה עיצות איך אפשר לשפר את המצב ,אני חייבת לציין שהיא בת שנתיים אבל עדיין תינוקית למדי וגם עקשנית מאוד. אבל אני מתחרפנת מזה שאין לי ערב לעצמי אני ממש מנסה לתת להם כמה שיותר צומת לב במשך היום ורוצה לפחות כמה שעות שקט בערב...
מה עושים? יש סיכוי שאני אשים אותה במיטה והיא תלך לישון? אני שוקלת להחזיר אותה למיטת תינוק אבל אני לפני לידה וזה נשמע לי רעיון גרוע להתחיל להרים אותה וגם זו הליכה אחורנית באיזשהו מקום .. טבל הילדה לא מקשיבה ולא נשארת במיטה