ואני לא מתייחס למה שאמרת כל הכבוד בדברי,אני חושב שזה לא נכון,אנו לא יודעים אם הנ"ל ראויים לדין מוות ואם הם מחבלים(אלו שישבו באוטו)גם אם הם משתייכים לעם ששונא אותנו שנאה גדולה ותומך בטרור,לא יודעים אם כולם כאלו ולכן מי ניתן אישור לעשות את זה?
בכל מקרה,מסתבר שבאותו מסגד לפי וועדה שהם עצמם הקימו התברר שערבים שרפו אותו בגלל עניינים של סכסוכים פנימיים וכדומה.
ואני רוצה להעלות קושיה מצד ההגיון הפשוט.האם ניתן להבחין בין אם יושבים במכונית נוסעת ערבים או יהודים ? התשובה היא לחלוטין לא,במיוחד שמשליך בקבוק תבערה עומד מרחוק.
איש הימין הקיצוני מאוד שיעשה דבר כזה (מעבר לכך שהם מספר זעום) לא יקחו סיכון בהשלכת בקבוק תבערה כלפי רכב יהודי או פוטנציאל שיעבור במקום רכב יהודי,מחבל יניח שבמקום הזה עוברים יהודים בעיקר ו"אודרוב" יזרוק את זה,מקסימום...
מכאן אני חושב שמבחינה הגיונית ופשוטה ביותר צריך להבין שמדובר במחבל ערבי שעשה טעות בזיהוי.
מה שמטורף זה שהגיוניים האלו מגיעים כשפוגעים בצורה כלשהי בערבים,כאשר במקרים זהים כלפי יהודים שהם אף בשגרה (ואירועים כנגד ערבים הם נדירים) לא שמעתי התרעמות,או קול,וניתן להביא אין ספור דוגמאות.
בסופו של דבר יכול להיות שיתברר שמדובר במחבל ערבי,אך את תוצאות החקירה ישכחו,את האשמות חסרות האחריות כלפי מתנחלים יזכרו,זה עוול במלוא מובן המילה.