בס"ד
אני יוצא היום לדרך חדשה
עם חשש, אך בדעת נחושה.
מתחיל לצעוד בדרך לא מוכרת
ותפילה חרישית בלב מתנגנת.
אנא ה' עזור לי שבטוב אתחיל
את דרך התורה בי להנחיל.
שאצליח בלימוד ובמעשה ידיי
ואקיים את מצוותך עד בלי די.
בדרך החדשה המשיך אצעד
גם אם לפעמים בדרך אמעד.
כי זוהי הדרך בה יצעד האדם
לפני מלך מלכי הבשר ודם.
זהו הזמן לארוז את הזכרונות
ואת הראש מכל הדברים לפנות.
שיהיה מקום לדברים החדשים,
אלו הם דברי אלוקים חיים.
---
חברים יקרים!
דור הולך ודור בא. זוהי דרכו של העולם. היום זהו זמני לעזוב אותכם ולעבור שלב ובגלל זה כתבתי כמה מילים:
אני רוצה להודות לכם על כל התקופה הנהדרת שהייתי אתכם כאן. ב"ה זכיתי להכיר כאן חברים חדשים ובכלל אנשים נפלאים בכל המובנים. נהנתי מאוד משהותי כאן, בחברתכם, וכל זה בזכותכם. אתם אנשים מדהימים ואני מאושר שזכיתי להכיר אותכם (חלק רק וירטואלית, אבל הרבה ממכם פנים אל פנים). גיליתי כאן הרבה דברים שלא הייתי מגלה בשום מקום אחר בזכות פסיפס האנשים הרחב שנמצא פה, שכל אבן ואבן מהפסיפס הזה, זהב!!!!! ושוב תודה לכולכם על שנתתם לי להיות חלק בדבר הנפלא הזה, חלק מהמשפחה המקסימה הזאת. אין עליכם חברים יקרים!!!!!
בעז"ה מחר אני יוצא לדרך חדשה, אך תמיד אזכור גם את הדרך הישנה, המוכרת והאהובה. נכון, אני לא אהיה פה כמו שהייתי עד עכשיו, אך אני עדיין אקפוץ לבקר מידי פעם לבקר, לכתוב, להביע דעה, או סתם להגיד שלום. ולמי שאתחיל לדאוג לשלומי, אני יכול להרגיע אותו בכך שאני לא אתנתק מכאן כ"כ מהר.
זה לא שאני עוזב אותכן עכשיו לחלוטין, אני רק יוצא להפסקה שממנה עוד אשוב (הרי פורום גיל הזהב עוד מחכה לי
). נכון - זאת תהיה הפסקה ארוכה, אך ממנה אשוב בכוחות אחרים וחדשים עם ראש שונה ואם הרבה דברים חדשים שלמדתי. ישנו סיכוי גדול שאשתנה, אך תמיד אשאר אותו מרדכי שהכרתם תמיד.
בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל בפני כל האנשים שח"ו פגעתי בהם ואני מבקש סליחה מכל אחד ואחת שבטעות פגעתי בו או בה. אני מבטיח לכם שאם ח"ו עשיתי את זה אז זה היה בטעות ולא במכוון.
שלום ולהתראות!!!
נ.ב. ואני עדיין עומד על כך שכמה טוב שנפגשנו!