כמו רוב הבנות שהשירות שלהן מתחיל ב26/8 גם שלי מתחיל. אבל אני עושה מחוץ לבית ודי קשה לי המעבר. למשהי יש רעיון איך מתמודדים עם זה?
תודה מראש
להביא לדירה דברים שירגישו לך בבית-
פוף שאת אוהבת, מצעים עם ריח של בית, ספל לקפה/שוקו/תה שאת שותה איתו בבית, תמונות של המשפחה, כריות קטנות כאלה שיתנו הרגשה ביתית.. [אם אצלך בבית יש נגיד תמיד עוגיות בארון- תנסי להשתדל להביא עוגיות כאלה איתך לדירה..]
תביאי לך ממתקים, לפחות להתחלה. לבאסה של ההתחלה. ככה כשקשה לך- תשלפי שוקולד. או סוכריה על מקל. או חטיף שאת אוהבת.
זה יכול ממש ממש להרגיע 
בהצלחה!!!
[הכל פה זה בעירבון מוגבל, כי אני גם בסירה שלך.. אבל נראלי זה נכון..]
שזה לא יהייה הפיתרון, חבל לתפוח כבר מההתחלה..![]()
מה שהכי חשוב להתחלה- זה להבין שזו התחלה.. באמת שהיא מאוד מאוד קשה, אבל בהמשך השנה בעז"ה יהייה טוב ומשמעותי ואפילו כיף! רק צריך כל הזמן לומר לעצמך שאת בהתחלה (שיכולה להיות יומיים/שבוע/שבועיים וגם כמה חודשים), ותראי איך היא תעבור מהר..
אבל אצלי שוקולד זה הההדבר שמרגיע אותי. באמת. או סוכריה על מקל
אבל שוקולד זה בדרגה ראשונה.
אבל.. טוב, תשמרי על עצמך עם ההשמנה וזה...
ב"ה זכיתי ואני לא צכה לשמור יותר מידי
אז אני לא חושבת על אלה שכן צריכות, או רוצות לשמור...
להיות בשמחה שהיום מאד קל ליצור קשר עם אנשים שקרובים לנו-
דרך שיחת טלפון, אי-מייל או אפילו קפיצה הביתה.
הנסיעות חינם, יש המון תחבורה שפועלת וזה באמת מרגיע ברגעים קשים
בהצלחה!
אל תסתכלי על זה כאילו מישהו מחייב אותך, הרי אם את רוצה את יכולה לעשות תקן בית.. אבל בכל מקרה אנחנו לא רוצים להשאר כל החיים בבית של ההורים, אז נסי לאהוב את היציאה לעצמאות, לשגרה אחרת - להנות מיזה..
ובהסכמה עם רוג'ר, מנסיון, תביאי דברים שיתנו לך תחושה נינוחה של סביבה מוכרת, זה ממש כיף.
בהצלחה 

במיוחד בשבוע האחרון נהייתי יותר לחוצה ממה שהולך להיות בשבוע הבא, מצד אחד באלי שזה יגיע ומצד שני...
מה יהיה? אך נסתדר? את מי נכיר? הרגשת אי וודאות כזאת... זה גם לא כמו טיול שנתי או מסע שזה שבוע וגמרנו, זה הולך להיות שבוע אחרי שבוע במשך שנה (!) ..... אבל צריך לזכור שיש יומיים (או במקרה שלנו 2.5) שאת נמצאת בבית! ושאת לא סתם נעלמת מהבית כל יום ראשון, את הולכת למטרה חשובה! לתרום מעצמך לעם ולמדינה- א"י (אחרי 12 או אפילו יותר שנים של קבלה!) ואחרי מחשבה כזאת, ההתמודדות עם המצב לדעתי יותר פשוטה.
בכל אופן לדעתי ,כמו שאמרו כאן, להביא דברים שיתנו אווירה בייתית וחמימה, דברים טעימים לשיפור ההרגשה הכללית (גם שלך וגם של חברותייך חחח
) , וכל מיני דברים שאת אוהבת לעשות ושינתקו אותך לכמה זמן מהסביבה (ספרים, לצייר וכו'..) כדי לנקות את הראש וכדי לעביר את הזמן, או להביא דברים כדי לעשות עם הבנות בדירה (גם מגבש וגם כייפי) כמו משחקים וכאלה...
שוב, אני בעצמי לחוצה וכולנו כאן באותה סירה אז ... תוך כדי הכתיבה אני מנסה להרגיע גם את עצמי![]()
שיהיה מלא ב"הצלחה לך ולכולנו! ובעז"ה נעשה ונצליח!
כדאי לך להביא תמונות-של משפחה/ של חברות-זה ממש כיף-זה גורם לך לתחושה ביתית יותר ולא של ניכור-שהכל זר..
גיטרה-ממש עושה אוירה טובה בדירה-אם את יודעת לנגן, ממש מומלץ!!
אוכל שאת אוהבת..
וכמובן-לדעת שאת באה בשביל לתרום בשביל לעשות טוב לאנשים-ולא סתם את יוצאת מהבית..
וזה גם יבנה בך דברים בנפש-זה יבגר אותך.. ויכין אותך לחיי נישואים בעז"ה
ב"הצלחה רבה רבה!!
מקווה שתהני!!
ואל תשכחי..את בחרת בזה-וזאת זכות עצומה לתת שנה נ-ט-ו לעמ"י!!!!!זאת זכות שלא חוזרת!(אלא אם כן תעשי עוד שנה) בהמשך החיים תוכלי לתת מעצמך אבל לא ככה...
המון הצלחה!
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..