2). אני צכה רעיונות בדברים שאוכל להעסיק תצמי בהם בשעות אחה"צ.. תזרימו רעיונות.
3). מה הייתם עושים במקרה שאין מסגרת חברתית שמתאימה לכם?
לילה טוב!
1). באמת יש טעם להשקיע בלימודים לתעודת בגרות? לדעתי זה סתם כאב ראש מיותר.
לדעתי- כן זה חשוב. אבל בלי להתפרע. עשיתי בתיכון כ"כ הרבה דברים חוץ מללמוד, וכמעט שלא למדתי בעצם- אבל תעודת בגרות זה תנאי בסיסי לחיים אחראיים ורציניים. אחרת סתם תתגלגלי בלי עבודה, בלי מקצוע, בלי כיוון. [למעט מקרים ממש ממש מיוחדים ונדירים]

אני מסכימה עם הנ.ב2 של ענבל ורוצה להוסיף. נכון אולי לא כל המקצועות של הבגרות מעניינים אותך ויכול להיות שחלק תשכחי אחרי הבגרות. אבל יש חשיבות ממש גדולה לדעתי, ללמוד כמו בני אדם. למידה זה אחד מהדברים שמפתחים את האדם וזה בדיוק הגיל הכי מתאים.. כי אמנם, נכון, הבגרויות מעצבנות ות'כלס הרוב לא תזכרי ולא יעניין אותך אח"כ אבל עצם הלמידה ופתיחת האופקים היא מאוד משמעותית. ולא בקטע החננה... כאילו זה לא שאני יושבת בבית וקוראת את הספרי לימוד שלי, כן, נרגע.. אבל בכל זאת יש מסגרת וחייבים לעשות אותה בדרך כלשהיא אז באמת כדאי להשקיע כי זה משהו שבונה את האדם ומוסיף.. (כן להיות בעל ידע כללי לדעתי זה חשוב לחיים).וזה לא כדאי להתיחס למשהו כאל חרטא כי זה סתם תירוץ לא להשקיע ואני חושבת שכשחושבים על זה מבינים שאמנם אולי חלק מהמבחנים הם יד חרטא אבל עצם העניין של ללמוד ולצבור השכלה הוא לא חרטא. את לא רוצה להיות בורה שלא יודעת דברים בסיסיים, כזאת שיכול להיות נהנית ומשיגה פרנסה אבל לא יכולה לנהל שיחה אנטליגנטית על כל מיני נושאים. (לא שמי שלא לומד או מי שלא טוב בלימודים לא יכול לנהל שיחות ולחיות חיי חברה מרתקים ונפלאים אבל לדון על כל מיני דברים.. בשביל זה כן צריך קצת ללמוד בחיים..)

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים