לפני כשבועיים ביתי קיבלה לאחר שעבדה קשה בקיטנה 700 ש", באותו יום נסענו כל המשפחה לחופשה למשך שבוע מלבד ביתי הבכורה שנשארה באותו יום בבית עם 4 חברות, ולמחורת הצטרפה אלינו. בשובנו מהחופשה ביתי גילתה כי 700 שח נעלמו. חיפשנו חיפשנו ואין לנו הסבר.
כשבוע לאחר מכן ביתי היתה בבית עם אחת מ 4 החברות שישנו איתה באותה יום שנעלמו ה 700 ש"ח ואחהצ בת אחרת פוצחת בצווחות שבר כי נעלמו לה מהארנק 250 ש"ח.
היום הגיע הקש ששבר את גב הגמל, ולא נותן לנו מנוח. הבת של שלי מגלה כי נעלמו לה מהמגירה 275 ש"ח כאשר אותה חברה איתה בבית. היא התקשרה אלי בהיסטריה ואני למרות שזה ממש לא מוסרי, אמרתי לה לבדוק לה את התיק ושם בארנק של החברה מונחים ה 275 שח בשקית עם הגומיה בדיוק כפי שהיו במגירה.
מדובר בנערות בנות 17.5. אני הגעתי הביתה מהעבודה ביתי פצחה בבכי נסער (אני חושבת שמגיל 3 לא ראיתי אותה ככה בוכה) זו חברה הכי טובה שלה והיא לא מאמינה וכו' וכו'.
בינתיים היא התקשרה אליה לשאול אותה איך הכסף היה בתיק שלה וכו' החברה מכחישה מכל וכל בטון מאוד רגוע ושלו וחוזרת וטוענת: אין לי הסבר, אם את רוצה לחשוד בי בבקשה... אחרי רבע שעה התקשרה לקבוע איתה כאילו לא קרה כלום.
אנחנו כולם כאן בסערת רגשות, לא יודעים איך לפעול, איך להתייחס האם למשהו יש עצה, נסיון או הכוונה? תודה רבה רבה מראש