בס"ד ובהשתדלותי
בדחילו ורחימו ורחימו ודחילו אני פותחת שרשור "שטו"ת יומי" דהווי ידוע לכולי עלמא, וכולי עלמא לא פליגי, שזהו פורום "פרוייקט השטו"ת" ומאז היותו לפורום לא קם שרשור כשרשור הזה. ועוד יש לומר, שמאז היותו לפורום, ובייחוד עתה שנפרצו הגדרות וירדו הדורות ונתמעטו המאורות ויודעי ח"ן ושטויות גלו למקום מים רעים ותלמידים אין, ר"ל, ואין מי שירים קרנו של פורום זה. ולכן באתי, אני, הבועית הקטנה מכל בועה, לנסות להחזיר עטרה ליושנה. ויהי זה שרשור אחד ובודד, אור לרבים.
לכבוד, כ"ק האדמו"ר הגאון מאור הפורומיםוכו'
הנה ראיתי מה שכתוב: "אמר ר' לצניק, אמר רב: כל האומר שטות אחת ביום מובטח לו שהוא בן הפורום הבא". וקשיא, דהפורום הבא הווי "תורת חיים בעוז", היפך השטות! ועוד יש לשאול, כי רוב בני אדם אומרים הרבה שטויות ביום. אם כן, מה הרבותא לומר רק שטות אחת ביום?
לכבוד ידידי היקר, יהי ה' בעזרך,
בראותי שאלתך נעשה עורי חידודין חידודין, וראשי נעשה סחרחר עלי כמעט שנזל מוחי ממני ואפסו כוחותי וכמעט לא יכולתי לאזור עוז לענות על קושייתך כי זה לי ימים רבים שלא שאלוני שאלות כאלה. ראשית אם כן, אברך אותו בישר כח על שאלתך: יפה שאלת. ושנית, לשאלתך, כידוע, "עתיד [פרוייקט] השטו"ת להתפשט על כל הפורומים". באחרית הימים, לסוף דור אחרון, עת יגדל כוחו של הפורום, יתפשט עד לפורום "תורת חיים בעוז", וידע כל ניק שטות מקטנם ועד גדולם. ועוד יש לפרש, שישתנה שמו ל"תורת השטו"ת בעוז". ואולי יש לפרש, ש"אדמין בורא פורומים ומוחקן, בורא פורומים ומוחקן", דייברא פורום חדש ששמו לא פורש והוא יהיה במקום "תורת חיים בעוז". ומה שבני אדם מדברים שטויות, הרי גרסינן: "כל האומר שטו"ת אחת ביום וכו'", הווי אומר "שטו"ת" ממש ולא שטות סתם. וזהו סוד נפלא ואכמ"ל.
עכשיו תורכם לכתוב שטו"יות! ![]()
![]()

))))