שטו"ת יומיבועית מחשבה

בס"ד ובהשתדלותי

בדחילו ורחימו ורחימו ודחילו אני פותחת שרשור "שטו"ת יומי" דהווי ידוע לכולי עלמא, וכולי עלמא לא פליגי, שזהו פורום "פרוייקט השטו"ת" ומאז היותו לפורום לא קם שרשור כשרשור הזה. ועוד יש לומר, שמאז היותו לפורום, ובייחוד עתה שנפרצו הגדרות וירדו הדורות ונתמעטו המאורות ויודעי ח"ן ושטויות גלו למקום מים רעים ותלמידים אין, ר"ל, ואין מי שירים קרנו של פורום זה. ולכן באתי, אני, הבועית הקטנה מכל בועה, לנסות להחזיר עטרה ליושנה. ויהי זה שרשור אחד ובודד, אור לרבים.

לכבוד, כ"ק האדמו"ר הגאון מאור הפורומיםוכו'

הנה ראיתי מה שכתוב: "אמר ר' לצניק, אמר רב: כל האומר שטות אחת ביום מובטח לו שהוא בן הפורום הבא". וקשיא, דהפורום הבא הווי "תורת חיים בעוז", היפך השטות! ועוד יש לשאול, כי רוב בני אדם אומרים הרבה שטויות ביום. אם כן, מה הרבותא לומר רק שטות אחת ביום?

לכבוד ידידי היקר, יהי ה' בעזרך,

בראותי שאלתך נעשה עורי חידודין חידודין, וראשי נעשה סחרחר עלי כמעט שנזל מוחי ממני ואפסו כוחותי וכמעט לא יכולתי לאזור עוז לענות על קושייתך כי זה לי ימים רבים שלא שאלוני שאלות כאלה. ראשית אם כן, אברך אותו בישר כח על שאלתך: יפה שאלת. ושנית, לשאלתך, כידוע, "עתיד [פרוייקט] השטו"ת להתפשט על כל הפורומים". באחרית הימים, לסוף דור אחרון, עת יגדל כוחו של הפורום, יתפשט עד לפורום "תורת חיים בעוז", וידע כל ניק שטות מקטנם ועד גדולם. ועוד יש לפרש, שישתנה שמו ל"תורת השטו"ת בעוז". ואולי יש לפרש, ש"אדמין בורא פורומים ומוחקן, בורא פורומים ומוחקן", דייברא פורום חדש ששמו לא פורש והוא יהיה במקום "תורת חיים בעוז". ומה שבני אדם מדברים שטויות, הרי גרסינן: "כל האומר שטו"ת אחת ביום וכו'", הווי אומר "שטו"ת" ממש ולא שטות סתם. וזהו סוד נפלא ואכמ"ל.  

עכשיו תורכם לכתוב שטו"יות! גולשרמקול

כל הכבוד!!!אמונה..

אם כולם יהיו כמו בועית- נצליח להחזיר את הפורום ליעודו המקורי!

יישר כח!

שאלה - סימן רע?אביה_א

נשאלתי אני הק', אם משהו רק נכנס לפורום דנן, וישר קפצה אצלו ל"ע ח"ו פרסומת (כשרה), אך כזו שמסתירה את כל העמוד, ואותם מפרסמים, שם רשעים ירקב, שמו את האיקס שבעזרתו יוכל להוריד את הפרסומת מאיגרא רמא לבירא עמיקתא, אך האיקס הנ"ל גלוי רק ליודעי ח"ן, וימצא רק כשיכספו אליו תכלית הכוסף. והנידון דידן, כשאך מצא את האיקס הנכסף, ולחץ עליו ע"מ להסיר הפרסומת המפריעה לקרוא מהפורום,  נסגר ל"ע ח"ו אותו הדף מהפורום שאותו רצה לקרוא. ונישאלתי האם זה סימן רע וצריך לפשפש במעשיו, והאיש כנראה עוד לא מוכן לדעת ח"ן, או זהו רק ניסיון השטן (מעשה ידי וולדמורט שר"י) למנוע ממנו להכנס לפורום, ואדרבה - עליו להתחזק ולהתאמץ יותר. ע"כ השאלה ואני עומד הייתי, מחכך בדעתי וח"ו לא הייתה לי תשובה. על כן שלחתי כאן, בפורום הנכבד הזה שאלה זו אשר נשאלתי.

אביה_א, עבד קדוש לעם קטן.

לאו סימן רע הוא!בועית מחשבה

בס"ד ובהשתדלותי

עיינתי בשאלתך, ויגל ליבי על שאלה זו, ועתה אענה בלשון צחות: לאו סימן רע הוא. שלשה דברים נקנין בייסורים והם: תורה וא"י ועולם הבא. וכל ייסורים וייסורים הבאים על האדם למונעו ממעיין חכמה נובע, פורום פרוייקט השטו"ת, בוודאי זה נסיון גדול מאתו ית' לראות האם ילך בתורתו אם לאו, האם יתאמץ לקרוא מילי דשטותא קדישא. יפה מפורש בספרים הקדושים ש"ישתדל ביותר לקרות ולשנות דברי שטו"ת, חוכא ואיטלולא כל מיני שחוק בכל יום. ואין הקורא שטו"ת ניזוק כלל." ומו"ר זצ"ל היה אומר שאין לחוש לפרסומות כשרות כלל מצד שמונעות לרגע את הכניסה לפורום, ואדרבא, הן גורמות להשתוקקות הנפש אל דברי השחוק.

בברכת יום טוב וגאולה שלמה הרה"ג שליט"א וכו'

וואי אנלא מסוגלת לקרוא דברים כאלה מרב.

עושה לי בלאגן בעינייםם

גם לי...אמונה..
צריך ביאורהרב שליטאזצ"ל

בעודי מעין בתשובת כבודו ניקרה במוחי שאלה 

אדם שזוכה לומר שטו"ת כל יום זוכה להיות בן הפורום הבא, אדם שלא אומר שטו"ת בכל יוםמה דינו???

האם הוא בן הפורם הקודם רח"ל(אולפניסטיות) שאם כך זהו ממש גהינום בעולם הזה וטוב לו לאדם שלא יחטא

ועוד יש לבאר מדוע הפורום הבא הוא דווקא תורת חיים בעוז הרי אם היה אדמין רוצה ודאי היה יכול לברוא שם פורום אחר

ועד יש להקשות מהו האור שגנוז לצדיקים בפורום הבא הרי בפורום הבא הצדיקים יושבים וניקיהם בראשיהם ונהנים מזיו השטו"ת

באורי השאלות:בועית מחשבה

בס"ד ובהשתדלותי

לכבוד כ"ק הגאון מוהר"ר הרב שליטאזצ"ל

ודאי ראוי לו לאדם שיהיה ניצול מן החטא ויכפר על נפשו מפני הגיהנום ר"ל. אבל ידוע שאמירת שטו"ת ביום היא מידת חסידות ולא כל אחד זוכה למעלה גדולה זו. אולם אין האדם מאבד טובתו מפני זה, רק לא יוסיף לעצמו מעלה זו. אולם אם אדם פותח פה שרשורים לא קשורים ומאבד מאור השטו"ת או שואל שאלות רציניות חס ושלום, אז סופו שיורש גהינום חלילה, ומיני פורומים משונים שולטים בו.

ואשר לפורום תורת חיים בעוז, שנינו: "דייברא פורום חדש ששמו לא פורש והוא יהיה במקום "תורת חיים בעוז"." היינו, שלעתיד לבוא ייברא הפורום! הדא הלכתא למשיחא, ולא נדע מה יהיה עד שיהיה.

והאור הגנוז לצדיקים בפורום הבא, היינו שהצדיקים יושבים וניקיהם בראשיהם ונהנים מזיו השטו"ת, הוא סוד נעלם, ואפילו זקני הפורום וחכמיו נסתתמה חוכמתם ולא גילו הקץ.

משיחהרב שליטאזצ"ל

כבודו כתב בתשובתו "הדא הלכתא למשיחא ולא נדע מה יהיה עד שיהיה"

אומנם זוהי תשובה המקובלת על כל הדורות הקודמים וכול גדולי השטו"ת הסכימו בה

אבל בדורינו שהוא דור משיח והוא צריך להתגלות בכל רגע ממש וודאי שהוא כבר קיים והיכן ישכון אם לא אצלנו בפורום שכידוע הוא מקום משכנם של כל גדולי הדור ובוודאי גם משיח צידקינו נמצא כאן אם כן הדרה קושיא לדוכתיה

כל האמור למעלה לא בא לפגוע באלה שאינם מאמינים שאנו דור משיחקורץ

אבל לא נדע התשובה עד שיתגלה המשיח!בועית מחשבה

בס"ד ובהשתדלותי

ודאי שוכן כאן האי גברא, המשיח, אבל הוא בבחינת משיח, ועוד לא התגלה! אז איך נדע?? לכשיתגלה במהרה בימינו אמן סלה, תשבי יתרץ קושיות ושטויות, גם קושיא זו תפתר.

במהרה בימינו אמן ואמןהרב שליטאזצ"ל

משיח אם אתה קורא את זה תתגלה כבר

אם אתם מתעקשים...אנונימי (פותח)
צריך עיון...נועם 123אחרונה
לכבוד החשובים שכאן, שאלה קשה באה לפיתחי-שדמות בחולות

הרמב"ם כתב שיש לשלב פעילות גופנית למען בריאות הגוף והנפש,

מהו ענף הספורט המומלץ ליושבי מחשב / מושב נסיעה.

העונה להגדרות הצניעות ?

פילאטיס מכשירים לנשיםפ.א.
לפי פריינטה הדרשןדורין השמיני

אפשר פילאטיס ולא זומבה

גם לגברים וגם לנשיםשדמות בחולות

כמובן.

ואם יש משהו מותאם לזוגות כרעיון לחיזוק בית של תורה ואמת - זה יהיה נהדר

הרעיון הטוב ביותר במחשב הוא הליכוןשמיניסט באמ"ש

לזוג, הליכון זוגי

נמכר ב3000 ש''ח להליכון ו4900 לזוג

בריכהelicoאחרונה
האם להגיד הלל כל יום(פירוט למטה)שמיניסט באמ"ש

הרי כל יום אנו צריכים להודות שכ"מ ביבי שליט"א יצא למבצע נגד מ"ה איראן ימ"ש

הרי לכאורה נראה לענ"ד שצריך להגיד הלל כל יום, שהרי כל יום אנחנו ניצלים מחדש מאותה אימה שהייתה יכולה להרוג בנו רבים וטובים

ואכן אנחנו אומרים מודיםאנונימי (2)
3 פעמים ביום בכל יום, ועוד כהנה וכהנה תודות, שירות והללים.

הלל המיוחד אומרים רק בזמן המיוחד כדי שלא נהיה דשים את ההלל בעקבינו ונמצא שכרינו בהפסדנו

בין כה וכה אנו דשים את ההלל,אז מה הבעיה להוסיף?שמיניסט באמ"ש
אבל אז מה יעשו בתפילהדורין השמיניאחרונה

של הרב מרדכי אליהו לקום כל יום ותיקין זה קשה

למי שלא מעודכן בעולם הישיבותדורין השמיני

יש שאלה שממש עולה בזמן הזה בכול עולם הישיבות (התיכוניות) ומה שמתחתיהם

האם כשסופרים ספירת הגומר סופרים גם ימי חופש או לא 

על כן הגעתי אל כבוד תורתכם על מנת שתדונו בשאלתי ותענו לי תשובה המניחה את הדעת

מה הדיןקעלעברימבאר
של שמיניסט שנהיה בן 18 במהלך ספירת הגומר? האם הופקע מכלל תלמיד ומפסיק לספור בברכה?
לִכְאוֹרֶה לאדורין השמיני

כיוון שזה טבעי שבשמינית נהיים בני שמונה עשרה על כן הם קרויים שמיניסטים

אבל האם שמיניסט שעשהדורין השמיני

בגרויות חורף פטור מלספור  

כשם שמי שעושה פסח שניקעלעברימבאר
סופר מהראשון, כך מי שעושה מועד ב סופר ממועד א
ומה עם השמיניסט שלא עשהשלג דאשתקד
אפילו בגרויות קיץ? יספור עד מועד ג? או שאצל שמיניסט כזה החופש התחיל מספטמבר של 6 שנים לפני כן...
כנראה שלא כי זה כמו פסח שנידורין השמיני
האם סופרים שמונה שמיניות בספירת הגומר?קעלעברימבאר
או שהשמינית שנה הזאת היא שמינית שבשמינית שבגאו"ה (ישיבה גאונית הונללו)? 
אין גוזרים גזרות שהציבור לא יכול לעמוד בהםדורין השמיני

והרי אם כשסופרים ספירה אחת מתבלבלים קל וחומר בשתיים

וגם שמצינו בדוד המלך שכאן זה עדיין ספירת העומר ואין מערבין ספירה בספירה

וכי מתבלבלים מאי הוי?125690
אם טועים בספירה ומוסיפים ימים, ראוי להם שיתווספו ואם מורידים ימים, למעליותא הוא
שמיניסטים לא סופרים125690
הלימודים בשמינית נגמרים מוקדם יותר (החופש בפועל שלי התחיל היום)
יא עוקץדורין השמיני

אנחנו נשארים אחרי היסודי

אבל כשאתה סופר ספירת העומר אתה מכוון גם על הגומר

יכול להיות שכיוון שישדורין השמיני

בזמן הזה גם ככה אווירת סופא דקורסא ואם היית פוטר את החופשים היית יכול גם לפטור הכל 

על כן צריך לספור הכל

הרמוניהאחרונה

אתם שטוניקים גאוניים

..מפוצלשת(:

@אני))))

זוכרת תמקום הזה???

עוד פעיל?קעלעברימבאר
שבירכת אותי ביומולדתאני:)))))
ישןן
וואי נכוןןמפוצלשת(:
איזו תקופהאני:)))))

פעם היינו חברות;)

נכון ואז נטשת אותי😪מפוצלשת(:
בואי, אנחנו יודעים מי באמת נטשה..אני:)))))
סתם.. אבל מסיבות טובות לפחות🤭מפוצלשת(:
זה כן.אני:)))))
לא בא לי לדבר בפורום הזה
העלאה באוב אסורה מהתורהזיויק
כן, אבל יש לעיין אם גם העלאה באוב דיגיטלי125690
האמת דנו בזה במשפחהאני הנני כאינני

מצד מה שהיה בטקס המשואות השנה, שהעלו באוב את חיטמן וכו'.

מה היה שםדורין השמיניאחרונה

בשביל הלא מעודכנים

תרצו שנעיר פה את הפורום הזה?שדמות בחולות

יש לכם ממנו זכרונות טובים?

יש שרשורים שחקוקים לכם עמוק עמוק בראש?

תשתפו אותי (החדשה שבא לה להכנס ל"חבורה")

אני ארצה למרות שלא הייתי פהקעלעברימבאר
כנ"ל125690
...שדמות בחולותאחרונה

@משה תספר לנו מה היה פה ואיך מעירים פה ת'עניינים?

נשאלה שאלהשמיניסט באמ"ש
האם אדם המשחק כדור מים ונתן מכה תוך כדי ריחוף בפחות מג טפחים והכניס, נחשב שער או אינו נחשב שער?
למה שלא יחשב?אניוהוא
הוא לא במים ואם לא במים אז לא נחשבשמיניסט באמ"שאחרונה
הניגון הוא בשהרגלים יצאו מחוץ למים
שאלה רבתיקופת חיסכון

אם אתה יושב לך על חוף הים, ולפתע פתאום אתה רואה לא פחות ולא יותר- את אבו מאזן טובע! כן, בהחלט שווה! אבל כעת עומדות בפניך שתי אפשרויות, או להציל אותו או לשבת על פסק זמן ובירה. מה היית בוחר גולדסטאר או מכבי?

הייתי הולך לעזור לואניוהואאחרונה
לוודא שהוא טובע לגמרי.
שאלהשמיניסט באמ"ש
אם עברתי בשבת מרשות היחיד אחת לאחרת ע"י שיגור ולא עברתי ברשות הרבים שבאמצע, האם הוצאתי מרשות לרשות?
לא125690

זאת מחלוקת ר' מאיר וחכמים אבל להלכה, אם אתה מעביר חפץ מרשות היחיד לרשות היחיד שלא דרך רשות הרבים אתה פטור, אני לא רואה סיבה שזה יהיה שונה במקרה הזה.

יותר מעניין לשאול מה הדין במקרה של שיגור למרחק של יותר מד' אמות ברשות הרבים עם משהו שיש בו כדי הוצאה ביד

מה הדין בשיגור מרשות היחיד לרשות היחיד שרחוקההוד444
יותר מאלפיים אמה?
בעיקרון השאלה היא איך מתבצע השיגור125690

אם החלקיקים של האדם עוברים באוויר ומתחברים מחדש בנקודה אחרת (ע"ע צ'רלי בממלכת השוקולד) נראה שזה אסור. אם זה לא כולל מעבר בשטח שבין המקומות אני חושב שזה מותר. כמובן שבמקרה כזה יהיה מותר למשתגר ללכת רק ד' אמות מהמקום שאליו הוא שוגר.

אני חושב שברשות היחיד השאלה לא רלוונטית, אני לא זוכר בדיוק את הכללים אבל נראה לי שלפחות לרוב, המדידה של אלפיים אמה מתחילה מקצה רה"י, אם זה נכון, מה שכתבתי נכון רק כשמדובר על רה"ר

אוקי מגניבהוד444
מה הדין במנהרת קוונטים?ימח שם עראפת
או במנהרת הזמן?
עברת ברה'ר מעל י' טפחים או מתחת לי טפחים?אניוהוא
מסתומא אם הוא נזרק,ימח שם עראפתאחרונה

זה היה מעל עשרה טפחים, כי דרך בני אדם כשהם זורקים זה מגובה החזה בדרך כלל, ובהנחה שאנחנו לא עוסקים כאן בילדון אלא בבחור, יש לשער שהוא זרק מעל עשרה טפחים.

אולי יעניין אותך