אני ממש רוצה להוציא אישור כדי להעבוד במהלך השירות הלאומי.
איך אני עושה את זה ?
אני ממש רוצה להוציא אישור כדי להעבוד במהלך השירות הלאומי.
איך אני עושה את זה ?
באיזה אגודה את ? יש מבצ שיש באתר ,את צריכה למלא טופס להחתים את הרכזת ועוד מישהו ואז הרכזת שולחת לעו"ס שבאגודה ומביאה לך
ככה לפחות אצלי ..
וזה נכון שבנות דרך עיריית ירושלים מקבלות יותר כסף ?
כתבתי םה כבר כמה פעמים- הסכום הוא קבוע לפי פרטים אלה:
כל בת מקבלת סכום בסיסי לפי הדברים נ"ל [סליחה אם יש לי טעויות העתקה, מוזמנות לבדוק בקישור]
מתוך האתר של מנהלת השירות האזרחי לאומי [עמוד 26]:
1. מי שגרה בבית ולא מקבלת ארוחות במקום השירות: 753.69
2. מי שגרה בבית ומקבלת אוכל במקום השירות: 636.8
3. מי שלא גרה בבית ולא מקבלת ארוחות במקום השירות: 837.31
4. מי שלא גרה בבית ומקבלת ארוחות במקום השירות: 687.94
5. מי שלא גרה בבית ומקבלת מגורים ואוכל במקום השירות [זאת אומרת- היא לא גרה בדירה אלא בתוך המוסד עצמו]: 519.91
אבל,
יש שתי מקרים חריגים:
1- נסיעות הביתה
אם יש מצב שבו בת השירות צריכה להוציא כסף על נסיעה הביתה,
לדוגמה- היא גרה בירושלים, ועושה שירות בבאר שבע- האוטובוס מבאר שבע לירושלים הוא חינם, אבל מהתחנה המרכזית בירושלים היא צריכה להגיע לשכונה פנימית- היא תקבל כסף על הנסיעה הפנימית הזאת כפול שמונה- 4 נסיעות הביתה הלוך ושוב.
אם הבת שירות עושה באילת, היא מקבלת סכום הרבה יותר גדול כי הנסיעות לא מכוסות על ידי הכרטיס.
2- נסיעות לעבודה- אם הדירה שלך ממקומת בצד אחד של העיר והשירות בצד השני ואת צריכה לקחת אוטובוס פנימי, בדרך כלל יממנו חופשי חודשי.
ככל הידוע לי, אין מצב שמוסיפים תוספת מעבר לכסף הזה.
אולי קל להוציא אישור השאלה היא אם קל לעבוד במקביל לשירות. גם על זה יש לתת את הדעת!!! זה מאוד תלוי באיזה תקן את נמצאת ומה הדרישות של התפקיד שלך!
היי אנאל.
זה לא עניין של קל או לא קל כמו שזה עניין של אם את צריכה את זה או לא.
השירות הלאומי שלך בסופו של דבר הוא שנה של תרומה למדינה והאגודה תעשה הכל בשביל שתוכלי לתרום בצורה המקסימלית ולקבל את התנאים המקסימליים [כמובן שפה ושם יש תקלות, בנות לא מסתדרות, רכזות לא לגמרי קשובות, אבל אנחנו תמיד פה בשביל להקשיב ולהתייעל, וזה חשוב לדעת!]
בת שתקבל אישור עבודה היא בת שבבדיקה מול הרכזת והעובדת הסוציאלית יתברר שהיא באמת צריכה את הכסף הזה, כי אין לה אפשרות לממן את עצמה מעבר לשירות או כי המשפחה שלה צריכה את עזרתה הכלכלית ועוד ועוד.
חשוב שתדעי שזה לחלוטין לא בונוס. הבנות שעושות את זה במקביל לשרות עובדות קשה מאוד מאוד וזה בכלל לא פשוט. לא הייתי ממליצה על זה לכל מי שרוצה תוספת במשכורת, מה גם שסביר להניח שהיא לא תקבל אישור.
יהיו מספיק שנים לעבוד 
בנתיים נצלו את הזכויות שלכן!
בהצלחה!!
האגודה להתנדבות - שירות לאומי
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..