קודם כל, הנסיכה בת שלושה שבועות
אחות קטנה לילדון (1.5) שובב עם בעיות שינה קשות..
אז ככה -
1. היא נרדמת בקלות בהנקה, אבל אני קצת חוששת מזה, מעדיפה שהיא תירדם מעצמה במיטה. מישהי יודעת לתרום לי מניסיונה? איך עושים את זה?! (קראתי את הלוחשת, והבנתי את הרעיון, אבל אני לא מרגישה שהיא נתנה לי מספיק כלים כדי לדעת איך ליישם. ולמשל שיטת העיטוף לא משפיעה עליה נראה לי...).
2. אני מתלבטת אם אני רוצה להרגיל אותה לחפץ כלשהו. בעיקרון אני רוצה לאמץ כל דבר שיעזור לה להירגע (מניסיון הפוך עם אחיה הבכור, שאין לנו אף דרך להרגיע אותו, וחבל..). מניסיונכן - אתן ממליצות על חפץ שכזה? מה החסרונות של זה? איך גומלים מזה אח"כ? ממה כדאי להיזהר? ואולי לפני הכל - איך מרגילים לכזה דבר, ומאיזה גיל?
ועוד משהו בקשר לזה - עדיף חיתול? או בובה? או שזה ממש לא משנה? אני רוצה שיהיה אפשר לכבס את זה... אבל נראה לי שבובה תיהרס בכביסה...
3. אמנם אני עוד אצל ההורים, אז יש לי המון עזרה.. אבל אני עדיין מסתבכת עם טיפול בשניים =) למשל אמבטיה - איך שהוא אני תמיד מפספסת את הזמן המתאים לקלח אותה... לגדול יש שעה קבועה (7 בערב), ואת הקטנה אני רוצה קצת לפניו, אבל היא מתעוררת מתי שמתאים לה, היא לא שואלת אותי... ולא תמיד זה יוצא כשאני מוכנה באותו רגע להתחיל לארגן לה מקלחת, ואני לא יכולה לארגן מראש כי אני לא יודעת מתי היא תקום... ואז יוצא שכבר נהייה מאוחר ואני דוחה את המקלחת למחר... וזה כבר קורה יותר מדי...
לא מצליחה לצאת מהמעגל... - יש לכן רעיונות לשוקיסטית שכמותי? 
אשמח לכל עצה או טיפ ![]()