פשוט נמאס לי כבר!!תלותית

אני ממש תלותית במורה באולפנה שלי, חושבת עליה מלא, רוצה שתתיחס, שמחה מכל הודעה וכאלה..

ואם אני רואה אותה עם מישי אחרת אני מקנאה!! יוואו למה אני ככה?!?! היא יודעת עליי מלאא דברים ומנסה לעזור, ואני ממש חסרת ביטחון והתלות הענקית הזו היא בגלל זה מנהסתם! אבל- פשוט נמאס לי- זה מכניס לי מצברוח ממש ממש לא טוב!!!

מה אני עושה כדי להתנתק מזה?!?!עצוב

חשבתי שכבר התחלתי לצאת מזה בחופש, כן שמרנו על קשר, אבל לא חשבתי עליה ככה כל היום. אבל עכשיו, כשאני רואה אותה כל יום- הכל חזר!! וגם המצברוח הלא טוב בגלל זה..

ודרך אגב- אני מהכיתות הגבוהות, ולא זיינוקית וכאלה

קורץ

זה מוכר... אצלי זה היה יותר נורא...ענבל
בס"ד

נתליתי בראש האולפנית (אין לנו מנהלת).
אל תשאלו למה, זה פשוט קרה, בדיוק מה שאת מתארת רק עם הרב...

זה היה עצוב.

בכל אופן עד היום ניכרים בי סימנים לזה אבל לאט לאט זה יורד...
תשתדלי לעבוד על עצמך ולהבין שזה לא טוב לך...
מבחינת זה שאת רוצה שהיא תתייחס ואת קנאית- אולי זה כי את מרגישה שחסר לך משהו, כי את מרגישה שהיא היחידה שיכולה למלא את החסר הזה ואת "נקשרת" אליה...

אולי כי את חסרת בטחון עצמי? אולי חסרת דימוי עצמי טוב? אולי כי את מרגישה שאין לך באמת חברות או שאין הרבה אנשים בעולם שאוהבים אותך?...

בכל אופן אשמח לדבר איתך באישי כי פה זה קצת מסובך וקשה לי .

(אם יש לך את המספר שלי או שאת רוצה לדבר בטלפון הנייד את יכולה בשמחה לבקש ממישהי שמכירה אותך ויש לה ).
ממש מוכר..עומדת על צוק

זה קורה ניראה לי להרבה אנשים..

אני לדוגמא היתי תלותית ברמות לא הגיוניות בילדה באולפנה שלי..

ויש בחברים מקשיבים 2 מאמרים על זה..

לי אישית הם ממש ממש עזרו..

אם את רוצה אותם או קישור מוזמנת תמיד באישי..

בהצלחה..

נשיקה

אני חושב שאת צריכה להתמקד בעצמך כרגע...דאץ

תנסי להתמקד בעצמך ולגלות שאת טובה מספיק בעצמך, ואת לא צריכה אנשים מבחוץ שיעניקו לך את תחושת ה"אני נחשב!".

ואני חושב שאת צריכה להתרחק ממנה בצורה חדה וחותכת כמה שיותר לא לראות אותה.

בהצלחה.

...תלותית

אני מבינה שזה לא טוב לי!!זה משפיע לי על המצברוח וגם על הביטחון, אם היא לא מתיחחסת.בקטע הזה, ברור שזה ממש לא טוב לי!!אבל אני פשוט לא מצילחה להתנתק מהתלות הזאתי.כשהיא לא מתייחסת, הביטחון העצמי עוד יותר יורד.וברור שהקשר הזה מממש ממש לא בריא!!

ענבל- זה לא שאין לי חברות, ב''ה יש לי ויש עוד כמה אנשים בעולם שאוהבים אותיקורץ. זה לא קשור. אמרתי, נראה לי שזה בגלל הביטחון העצמי שאין לי.ואולי אני שמחה בזה שהיא כן מתייחסת.

דאץ- אני יודעת שמה שהכי טוב עכשיו זה להתרחק ממנה ולהתמקד בעצמי. אבל. אני.פשוט. לא. מצליחה!!וגם- זה לא ממש ילך להתקרחק ממנה. כבר השבוע היא אמרה לי שהיא ממש רוצה לדבר איתי אבל היא לא יודעת מתי כי היא צכה להתארגן בגלל תחילת שנה וכאלה..היא גם יוזמת שיחותת וזה עוד יותר מקשה להתנתק מהתלות הזאת.עצוב

מה אני אעשה?!?!

מוכר לי כל כך!!שנונה

מוזמנת באישי אם בא לך

וואו. יש לי הרבה מה להגיד. יצא ארוך ממש אבל תקראי.איזבלה

גם אני נמצאת במצב של תלות. בשתי חברות שלי. שתיהם גדולות ממני. אחת מדריכה מהסניף לשעבר, (ואפילו שהיא יצאה מההדרכה לפני יותר משנה התלות נשארה..) והשניה חברה שלה שהיא קישרה בנינו כי גם לחברה היה פעם סיפורים של תלות וזה, אז היא חשבה שהיא תוכל לעזור לי, (והיא באמת ממש עוזרת!! אין דברים יותר מהממים מהילדה הזאת) ובסוף נהייתי תלויה גם בה..

וזה הרבה יותר מסובך ממה שאת יכולה לחשוב.

הם שתיהם יודעות את זה, ואני עכשיו באמצע תהליך ארוך וקשה כדי לצאת מזה, ושתיהם שותפות בכל צעד בתהליך. דבר שעושה לי רק טוב, אבל לא בטוח שלכולם טוב.. 

עשיתי הרבה דברים בשביל לצאת מהתלות הזאת.

לא דיברתי עם אחת מהם חודשיים. כלום. לא הודעות, לא שיחות טלפון, אפילו לא שלום ברחוב. וזה ילדה שעד אז הייתי מדברת איתה פעם ביומיים. וגם אחרי זה נפגשנו בערך פעם בשבוע.. וזה היה סיוט.

אני כ"כ מבינה אותך. כי זה כ"כ כואב וקשה להיות תלותית. את מאבדת את כל העצמיות שלך, את רוצה כל הזמן רק יחס מאחרים, וקשה לך כשזה לא קורה. כואב לך לראות אותה עם אנשים אחרים. זה החלק הכי קשה. כי מצד אחד את לא יכולה לראות אותה, מצד שני זה נראה לך מגעיל מצדך לקנא בהם כי כאילו "מה אני חושבת לעצמי? גם להם מותר" ואז את עוד יותר כועסת על עצמך, ומצד שלישי (ככה זה לפחות אצלי) אני כל הזמן 'מחפשת' את זה. אני קוראת בפלאפונים של חברות שלי הודעות שהיא כתבה להם, וזה רק גורם לי לקנא יותר. וגורם לי לרצות להרביץ למישהו, אבל אני ממשיכה לעשות את זה. פשוט מזוכיסטית. ממש.

כל פעם שהפלאפון שלי מצלצל אני מקווה שזה אחת מהם, למרות שזה דיי טיפשי. כי אין באמת סיבה שהם יתקשרו סתם ככה..

ועשיתי המון כדי לצאת מזה. ועדיין עושה. אני עכשיו מטפלת בזה טיפול עמוק, בשורשים של הנפש, לא בסיפור שמעל. כי זה לא כזה יעזור.. כי אני יגמור את התלות באחת, וזה יעבור לשניה, ומה עשיתי בזה?

ואני לא ישקר עליך. זה קשה, וכואב, ופותח כל מיני דברים עצובים בנפש. וזה תהליך ארוך. ומלא בעליות וירידות. וזה יכול באמת לגרום ליאוש.

אבל אני יגיד לך - אחד הדברים שבאמת התחזקו אצלי בכל התהליך הזה של הלצאת מהתלות, זה האמונה בה'. פשוט רואים איך הוא מכוון כל דבר. וזה אחד הדברים שגורם לי להמשיך בתהליך הקשה הזה. הידיעה שה' לא נותן נסיון למי שאין לו תכוחות האלה. זה נשמע משהו מפוצץ כזה וענק, אבל באמת כ"כ מרגישים את זה!! ה' כ"כ בשבילינו. ואם הוא הכניס אותך למצב הזה את תוכלי לצאת ממנו.

נשמה, אם את רוצה אני תמיד באישי. יש לי ניק אחר, הרבה יותר מוכר, אבל אני לא רוצה לכתוב ממנו.. אז אם את רוצה לדבר איתי (ולא רק היא, כל אחד שרוצה) תכתבי לי לפה, ואו שאני ידבר איתך מפה או שאני יביא לך תניק האמיתי שלי.

בהצלחה נשמה!! רק דבר אחד אני יכולה להגיד- זה לא שיש נוסחה לצאת מזה. זה ענין של עבודה ענקית, אבל היא שווה. ואצל כל אחד העבודה היא שונה..

ממליצה לקרוא...*מותק*
גם אני הייתי בסיטואציה כזאת... emoon

ולא ממש השתחררתי מזה! מה עושים?!

וזה עוד יותר נורא, כי הייתי ממש תלותית בדוד שלי- ובגלל

שהוא בן, זה C הקשה!!

אני ממש ממליצהעומדת על צוק

לקרוא ולקחת דברים מהמאמרים ש-*מותק* העלתה..

לי הם עזרו .אבל כמובן כמו ש-איזבלה כתבה זה עבודה קשה ארוכה וכו'..

אבל בסוף זה עובר ב"ה ויוצא הכי טוב שאפשר..

אני ממליץ על הספר "פצעים של אהבה". בהצלחה.דאץ
*יסורים של אהבה.אווזה.
אני מציעה לך לא לזלזל בזינוקים!! תיפי
את בטוח שכתבת בשרשור הנכון?אווזה.
קידומת,איזבלה

הלוואי שזה היה כ"כ פשוט כמו שאת מציגה את זה.

חארת הייתי עושה את מה כבר ממזמן.

את לא מבינה כמה קשה לי להתנתק מהתלות הזאת. וכמה עושה בשביל זה.

ובכלזאת לא יוצאת מזה

בע"ה

|צורח| |מבואס|תלותיתאחרונה

למה המצברוח שלי כ''כ מושפע ממנה?!?!?עצוב

אזמה אם לא ראיתי אותה כמה ימים ולא דיברנו?!?! אז מה?!?!?!?! 

איך אני יוצאת מהצברוח הלא טוב הזה?!?!

והוא סתם!! בלי סיבה!!! כי לא דיברנו!!! כי לא ראיתי אותה!!!! ושי לי דמעות בעיניים בגלל המצברוח המעצבן הזה!!!

אני יודעת! אני צריכה שהמצברוח לא יהיה מושפע ממנה, כי מה, היא רק רוצה לעזור. אני לא צריכה לבנות תביטחון שלי ממנה.אבל איך עושים את זה?!?!אני מלא פעמים במצברוח כזה...

אני מרגישה כ''כ....מבולבל

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך