הטוב שברופאים- לגיהנום!אליה!

אני לא יודע מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים את המילים, רופא, רנטגן, גבס, זיהום, אנטיביוטיקה, טרם וקופת חולים.

לי זה בהחלט עושה צמרמורות!

לפני שלוש שבועות, במהלך קטטה עם חברים, חטפתי בעיטה חזקה באמצע השוק הימני.
רצת כאב, אבל לא התייחסתי לזה יותר מידי, הגעתי הביתה, התארגנתי, דיברתי עם חברים, לפני שהלכתי לישון, שמתי לב שהרגל תפחה מאוד. אמא שלי הרגיעה אותי ואמרה לי ללכת לישון עם זה, למחרת בבוקר, הפתיחות לא הייתה שם, חוץ מאזור הפגיעה.
שבוע אח"כ טיילתי, נהנתי, התפנקתי, אבל לרופא לא הלכתי!

בערב שבת לפני שבועיים, התחלתי להרגיש שמשהו מתרחש ברגל. צד אחד היה שגרתי, אבל בצד השני היה לי תחושה שמשהו מתרחש ברגל הימנית שלי. דיברתי עם אמא שלי והחלטתי שניסע לטרם במוצא"ש. שבת עברה בשלום, ביקרתי בסניף. במוצאי שבת נסענו לטרם.

כמובן שכל עם ישראל מבקר שם דווקא במוצאי שבת, חיכיתי 20 דקות, ואז פגשתי אח, הוא בדק לי לחץ דם, וחום. היה תקין, שאל אותי למה הגעתי, ונתן לי הפנייה לרנטגן.
צילום כמובן עבר בשלום, ואז הגעתי לרופא, מסתבר שברגל שלי אין שבר. הרופא החליט לחוש את הבלוטה ואת הפצע שהיה לי בשוק. הוא אמר לי שזה חם וזה בהחלט זיהום.
הוא נתן לי מרשם למשחה ולכדורי אנטביוטיקה מדגם "צפורל", כמובן שהשתחררתי משם עם שני כדורים.

כאן מתחיל הבעיה הגדולה אני לא יודע לקחת כדורים, ואני צריך לקחת 6 כדורים ביום. בערב הראשון פירקתי את הכמוסה ופיזרתי את האבקה בכוס קולה, ושתיתי את התרופה. למחרת חזרתי על אותו מעשה בבוקר. בצהרים כבר הסתבכתי, נאלצתי ללעוס את הכדור בפה, אחרי שכמובן שניסיתי לבלוע כדור שלם, אבל זה מפחיד! להוריד דבר שלא נטחן ונלעס לבטן, זה סכנת נפשות.
התאמנתי יום יומיים לקחת כדורים, הצלחתי להוריד חצאי כדור,
יום שלישי כבר הצלחתי לקחת כדור אחד בשלמותו.
מיום רביעי כבר הצלחתי לבלוע את הכל בשלמותו.
ביום שני שבוע אחרי, הלכתי לכירורג, לבדוק למה לא נעלם לי הבלוטה...
הכיררוגית כמעט התעצבנה עלי...

אבל ב"ה הפסקתי לקחת כדורים, וזה דבר מפחיד. ואל תחשבו שאני אוהב לקחת כדורים. אני שונא את זה, וברוך השם סיימתי. 
אבל אני עדין שונא רופאים ואת כל מה שקשור לזה...
מקרה דומהאביה_א

גם אני חטפתי מכה בירך וגם לי קצת כאב בהתחלה. קצת נפיחות, אבל הסתדרתי עם זה יום-יומיים. אחרי יומיים שהנפיחות גדלה, הרב הכריח אותי ללכת לטרם, ושם שלחו אותי לכורולוג (או משהו דומה) והוא אמר לי שזה קרע ברקמת השרירו ושזה יעבור תוך 3 שבועות אם אני לא אאמץ את הרגל יותר מידי... הוא החזיר אותי לטרם לאולטרסאונד (אנלי מושג איך כותבים אתזה...) ונתנו לי נורופן, 6 כדורים ביום (המקס' ל24 שעות זה 4-6 כדורים) חודש וחצי בקושי יכלתי ללכת, ובקושי הזזתי ת'רגל. את הכדורים ב"ה לא הייתה לי בעייה לבלוע (בלי מים!) חודש וחצי הייתי מסטול לגמרי ועייף עד שזה עבר. המסקנה - אותה מסקנה! חודש וחצי כמעט לא יכלתי לרדת מדרגות!

אני שונא רופאים וכל מה שקשור אליהם!

לא בקטע של לעצבן אתכם וזה..שווגי =)

אבל - חמוודיים, אתם גרמתם באיזשהי צורה שתפגעוו.. מה זאת אשמתם של הרופאיים.. הם עשוו את הדבר שהיה צרייך לעשות.. אשמתם שאת לא יודעים/נהנים לבלוע כדוורים ?

ומזה הבייטווי המגעייל הזה , "הטוב שברופאים לגיהנום" ?? רופאים מצילים או לפחות תמיד מנסים להציל חיים.. מצטערת, אבל אחריי מה שכתבת עליהם אפילו לא מגיע לך שינסו לטפל בך !!

ילדים מעצבנים!לוחמת תמורות

בס"ד

|בלי להיות בוטה|

אןף. הבנתם שבגלל הבאסה שלכם אתם משמיצים אנשים שלמדו שנים כדי לטפל בכם? שהשקיעו בתיכון, בגילכם, בשביל לעזור לאנשים...שקרעו ת'צורה ושילמו על 7 שנות לימוד- בשבילכם...שהתמחו 5-9 שנים ומעלה בשבילכם, בשכר מינימום? שלא ישנו בלילות ועשו משמרות של שישי-שבת-מוצא"ש וביום ראשון באו לעבוד-בשבילכם?

אני משתתפת בבאסה, אבל בבקשה לשנות כותרת וגישה-לא מכבד אותך ואתנו, וגם אותם.

(כתיכוניסטית שמשקיעה בשביל המטרה הזאת בדיוק...ובשבילכם.)

טיפלו בך טוב? נו אז מה הבעיה??רק אלוקים

אתה רוצה שיעשו כל כדור גם בסירופ?

אני מקבל את זה בתור פריקה.

ככה שלא צריך להתיחס על זה.

אכן, זה פריקהאליה!

באמת יש לי פחד מרופאים.

ולגבי הכותרת, פשוט לקחת ציטוט מהמקורות...

פריקה או לא פריקה, זו כפיות טובה.לך דומיה תהילה

כואב? אל תלכו מכות!

ואם אתם כבר הולכים מכות, אל תאשימו את הרופאים. בלי רופאים, יכול להיות שעדיין היית צולע.

בנוסף סילפת את דברי חז''ל...

זה באמת כפויות טובה!שירה94

הם מנסים רק לעזור בלעדיהם היה הרבה יותר נורא!!!!!!

שירוש- מסכימה איתך emoon
ברור שזה סתם פריקה...אביה_א

אני לא באמת שונא רופאים, אני שונא שחודש וחצי אי אפשר ללכת, וכל מה שאומרים לך זה שזה יעבור תוך שלוש שבועות...

לכתוב "שונא רופאים" זה כמו לכתוב "שונא ים" או כל דבר אחר...

אפשר לכתוב במקום זאת "אני שונא את המציאות שיש רופאים!"

אתה לא יותר שונא את המציאות שכואבת לך הרגל?לך דומיה תהילהאחרונה

גם כשפורקים, צריך לדעת איך. "פריקה" זו לא חותמת כשרות.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך