לכבוד המעונייןאנאל

התחלתי היום שירות לאומי, ואני פשוט מזועזעת !

אני יודעת שאני בתחתית שרשרת המזון, אבל לא צריך להזכיר לי כל עשר דקות "שאני רק בת שירות" !

וכן, אני לא צריכה לעשות את "העבודה השחורה" שאף אחד לא רוצה לעשות, בזמן שהאחראית לידי מורחת לק ואומרת לי לעשות את מה שהיא צריכה לעשות בזמן שהיא מרוויחה פי 5 משכורת ממני.

ולא, אני לא אלך להביא לכם חלב כל בוקר, אני לא אסדר את הקולר ואני לא אביא דואר.

אה כן, ודיברתי גם עם חברות שלי, כולן סובלות כמוני ואף יותר.

באתי עם המון מוטיבציה לעזור ולתרום, וניפצתם לי הכל בפרצוף.

אז שירות לאומי אני כנראה לא יעשה,

תודה רבה לכם שלפחות הארתם את עיני ולימדתם אותי איך לא מתנהגים לאנשים.

-סוף פריקה-

בנושת שירות יקרות, אל תתנו להם לנצל אתכן![-]

בת שירות, בכל מקום שהוא, באה לעשות עבודה מסוימת.

אם נותנים לך לעשות עבודה שאת לא אמורה לעשות- אל תעשי אותה.

תפני לרכזת, בשביל זה היא שם.

חשוב לעשות עם מקום השירות תיאום ציפיות.

דברי עם הרכזת שלך!- דניאל -

זה שאת 'בת שירות' לא אומר שצריך לנצל אותך, ואת צודקת לחלוטין. דברי עם הרכזת שלך - היא צריכה לדבר עם האחראיות. 

לי הסבירו כשבאתי בפעם הראשונה שאנחנו 3 מדריכות (במועדונית) שחולקות ביחד את העבודה, אז נניח היום כולנו שטפנו רצפה ואני אח"כ העברתי ניגוב עם סמרטוט יבש/ שמתי סבון (לא היה חומר ניקוי "^^) בשירותים וקצת ניקיתי... 

אבל לנצל כמו שאת מתארת - לחלוטין לא.

ככה זה לא צריך להיות. תפני כבר עכשיו לרכזת שלך! ב"הצלחה!! 

שמעי, זה לא כל מקום ככה.אנונימי (פותח)

אני גם התחלתי אתמול, והיה לי יום אחר לגמרי ממה שאת מתארת. ממש לא רוצים לנצל, ואפילו להפך- שאלו אם אני מסכימה ללכת לדואר [שנמצא במרחק של דקה] כי זה מכתב ממש דחוף, ואם אני לא מרגישה בנוח אז לא.

בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה שלא כל מקום הוא ככה. ואולי נפלת על מקום שבאמת מנצל, אבל יש עוד מלא מקומות שלא. שווה לך לבדוק לפחות עוד מקום אחד לפני שאת מוותרת על כל המסגרת של שירות לאומי.

הם צודקות אז לא ארחיב רק אחזק..מתו"שאחרונה

או שתפני לרכזת, או שתמצאי מקום אחר. חבל לוותר זאת יכולה להיות שנה מדהימה בשבילך.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך