בס"ד
בטוח יש דבר כזה שנקרא "תפילה לטרמפ" או משהו כזה, לא?
אם יש כזה דבר אשמח אם מישהו יעתיק אותו לכאן.
תודה.
בס"ד
בטוח יש דבר כזה שנקרא "תפילה לטרמפ" או משהו כזה, לא?
אם יש כזה דבר אשמח אם מישהו יעתיק אותו לכאן.
תודה.
לא חייבים למצוא תפילה על כל דבר, מותר גם להתפלל במילים שלך. 
אני היחידה שלא הבינה את החתימה שלך? [כי מותר לי
]
SimplePlanBen&Jerry's זה סוג של גלידה - גלידת שמנת אדירה.
במצבים קשים - אוכלים גלידה.
ולכן בעצם בן וג'רי הם הבנים היחידים שמבינים אותנו.
בס"ד
פרקי תהילים אומרים גם בלי קשר, ותמיד מבקשים מה' בקשות (למשל, "ה' תן לי לחצות את הכביש הזה מהר, לפני שאיזה ערבי ידרוס אותי או ירצח אותי, ולפני שהוא ישים לב שאני רצה באמצע הכביש, שהמצלמות יראו אותי..." מקום לא מלבב במיוחד, מצד אחד מצבה של אדם שנרצח פה לפני שנה וחצי, ומצד שני האנדרטה של שם הישוב ששם הוא נרצח... אתה מתפלל שאיז איש צדיק מהישוב יעצור לך טרמפ, לא בגלל שזה חמישה מטרים, אלא רק בגלל שאתה מת מפחד...)
אבל בזמן האחרון, לצערי, יוצא לי לעמוד המון בטרמפים (אוי, מה עושים היום בשביל שיעורי נהיגה?!) וסתם בפעם האחרונה אני וחברה עמדנו במשך שעה ולא היו טרמפים והתחלנו לחשוב על זה שבטוח מישהו כבר המציא "התפילה לטרמפיסט", אז סתם עניין אותי לדעת.
מחשבות אלו באו אחריי שאמרנו חצי ספר תהילים, נדרנו נדרים, וכל מה שנלווה בזה 
בס"ד
בדרך כלל לא מבינים ת'חתימות שלי.
או שמתעצבנים עלי, כי פמניסטיות מדי, או לא מובנות 
ות'אמת, שזה לא משפט שלי, אבל אל תגלו, כע? ![]()
וחוץ מזה, שבחיים לא אכלתי בן וג'ריס, אני רק יודעת שזאת גלידה ממש טעימה, ואכותית... אבל זה באמת לא משנה...
לא אכלת בן אנד ג'ריס?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
ואת קוראת לעצמך אישה?????
וככל הידוע לי זה שם של בן......ותתכוני לחטוף שבץ: גם-אני-לא-אכלתי-תגלידה-הזאת!!! כן, ואני בת.....
מעפר אני באהחח.. סתם.. אבל הגלידה הכי טובה שיש .. תטעמו פעם - חובה !! =]
בד"כ אני מאמין שאם הקב"ה חושב שהכי טוב עכשיו שאני אשאר בטרמפיאדה, אז כנראה זה באמת הכי טוב.
וליהפך - אם הכי טוב עכשיו זה שיהיה לי טרמפ ישיר מירושלים לגולן - כנראה שיבוא טרמפ כזה...
אם את תיהיי מוכנה לעשות עם הטרמפ הזה הכי טוב בשביל העולם - הוא יבוא.התפילה זה רק הכנה של הגוף והנפש.
בס"ד
מצחיק אותי שפעם אנשים לא האמינו לי שאני בת... |נזכרת בימים ההם|
אני מדי פעם תוהה למה אני לא החלפתי אף פעם שם משתמש... אבל זאת אני, או לפחות הייתי אני, וקצת עצוב לי להפרד ממני בכזאת קלות.
אף אחד לא באמת מבין מה המשמעות של השם ומה עומד מאוחרי זה, או מה עומד מאחורי החתימות המוזרות שלי, בדרך כלל זה מוקדש למישהו\מישהי מסוימיים, הארוניה שבדבר, שהם דברך כלל לא יכולים לראות את החתימה או שהם גם ככה לא יבינו.
אז תזכרו לי איך משרשור "התפילה לטרמפיסט" הוא נהפך לדיון מתמשך על ד"ר אריק שאף אחד לא זוכר?!
מבולבלים? גם אנחנו.
את לא צריכה לזכור אותי זה פסדר את לא תזכרי!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים