ב"ה, יפה על ההסתכלות!
ת'כלס, מכל קשר אני לומדת על עצמי יותר טוב, לומדת על הבשלות שלי לחיי זוגיות/נישואין, לומדת על האישיות שלי ואיזה סוג של אדם מתאים לי... (אני משתדלת לרשום תובנות במהלך הקשר ועד עכשיו גם לאחריו..)
כדאי שתדעי שקשה לדעת עם איזה סוגשל בן-אדם תצאי-
כי השדכן- שהוא יכול להיות כל אחד שיחליט להציע לך (לאו דווקא שדכן מקצועי)- רק עושה את שליחותו, מה שיקרה/קורה זה ה' החליט.
ולענין ההשתדלות..
לשאול את מי? את השדכ/ית? את החברים שלו? הרב/נים שלו?
לכי עם התובנות שלך, אם זה מהקשרים שהיו לך ואם זה ממה שאת יודעת על עצמך (מנסיון- לא קל להעלות את עצמך על כתב או ניסוח במשפטים מול אדם זר..) ונסחי במשפטים מה שחשוב לך (תתמקדי בדברים החשובים! עם זה תיחיי כל חייך!) באדם שתרצי לבנות איתו את ביתך!
תבררי זאת טובטוב אצל השדכנ/ית (ככה גם אם זה לא זה- הוא/היא ידעו עליך יותר ויציעו לך אדם שיותר מתקרב לשאיפותייך!)
ואם את שואלת לגבי הבירורים אצל החברים שלו....
אני אישית מאוד לא מתחברת לזה. הרי הוא כבר בירר עליך והסכים, השדכנ/ית יכולה לספר עליו את מה שחשוב לך לדעת... ולהכיר אותו- זה בדייטים, פנים מול פנים, בלייב. בלי כל הטלפון/ים השבור/ים. כשתרצי לדעת איך החברים מתייחסים אליו/חושבים עליו- לכו לבקר חברים כשהקשר יתקדם!
[אני אישית מתקשרת נטו בשביל הפרוטוקול וממש שואלת שאלה אחת או שתיים.. זה כשאני יודעת שאני רוצה לצאת..
אחרת אני לא חושבת שהשיחה עם החבר/ים שלו תשנה את דעתי..]
מקווה שעניתי על שאלתך, בכ"מ- מוזמנת באישי..
ב"הצלחה ענקית, שה' יעזור לך למצוא את ה-אחד שלך במהרה!