הכרת הטוב (בבקשה תקראו עד הסוף |מתחנן|)מרדכי

בס"ד

המשתמשים שגולשים גם בפורום נסיו"פ בוודאי זוכרים את הסקר שערכתי לפני כ-4 שבועות בנוגע לפרסומת שהכי אהבו בגיליונות של "מה בפח". שלושה משתמשים הצביעו לפרסומת שמוצגת כאן בראש ההודעה. 2 מתוכם הם המנהלים של פורום זה.

להיות מנהל פורום זה לא דבר פשוט בכלל, במיוחד שמדובר בפורום בסדר גודל כמו פורום נוג"ה.

ריבוי הדעות וגיבוש ההצמאיות  של הנוער גורם לכך שיהיו הרבה ויכוחים. וכשיש ויכוחים המנהלים ישר נכנסים עמוק לתוך העסק. כל צד אומר "למה לא נעלת לו?" "תמחק אותו " "תחסום אותו" "למה מחקת לי?" ועוד עשרות טענות לכאן ולכאן. לצערנו ישנם פעמים בהם המנהלים גם מותקפים מילולית ומואשמים בשיחה אישית ועוד יותר גרוע מעל דפי הפורום. ולפעמים אנשים שוכחים בטעות שגם המנהלים הם משתמשים בדיוק כמוני, כמוך וכמו כולנו.

גיל ההתבגרות הוא זמן שבו האדם מגבש לעצמו את הזהות האישית וחלק מהתהליך של הברור זה על ידי ויכוחים בכל מיני נושאים: א"י, צבא, דת וכו'. אך גם שאנחנו מתווכחים יש צורה לכך ואנחנו צריכים לשמור על כך שלא נפגע בשני ושלא נכתוב דברי לשון הרע ושלא נתעצבן על השני כי הוא לא מסכים עם דעתנו. אלא נכבד כל אדם ואת דעתו ונגיב לו בצורה עדינה ובצורה הולמת.

אם תדפדפו מעט בהיסטוריה של הפורום תוכלו לראות הרבה מאוד שרשורים שמצד חוקי הפורום מקומם היה להימחק אך בכל זאת העדיפו המנהלים להיות "ליבראליים" ולא למחוק או לנעול אך בכל זאת ישנם אנשים שמגיעים אליהם אם תלונות למה לא עשית ככה ולמה לא עשית הפוך. כמו כן חשוב לזכור שגם המנהלים לא עוברים לפעמים על כל השרשורים ויכול להיות שהם פספסו איזה משהו. ואם כן – ניתן לפנות אליהם בצורה מכובדת, באותה צורה שהיינו שמחים שייפנו אלינו, ולהאיר את עיניהם לעניין והם יטפלו בו על פי הבנתם וכללי הפורום.

תאמינו לי בתור מנהל של הפורום השכן, אר"מ (שגם בו יש ויכוחים רבים ודברים דומים לפה, אך זה תקף גם לכול ה 400+ פורומים הקיימים בערוץ 7) שאם אדם פונה אל המנהל בתקיפות אין לו חשק לטפל בזה (גם אם זה מוצדק) אבל אם פונים אליו יפה הוא יטפל בזה על הצד הטוב ביותר.

אושר וענבל היקרים-

זהו הזמן והמקום להודות לכם על כל פעילותכם הרבה שאת עושים למען הפורום, בין אם אנשים יודעים על כך ובין אם לא. לקחתם על עצמכם משימה לא פשוטה אך אתם עושים אותה בהצלחה ועל הצד הטוב ביותר!

כמו כן זהו הזמן עלינו, גולשי הפורום היקרים, לקבל על עצמנו לקראת השנה החדשה שבלי נדר נכתוב בנעימות ולא נפגע ח"ו אחד בשני ונכבד כל אדם גם אם הוא לא מסכים עם הדעה שלנו ולא נתקוף אותו ונזכור תמיד שנוג"ה היא משפחה אחת!!! ונזכור גם שהמנהלים היקרים שלנו, הם משתמשים בדיוק כמונו.

שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה! ושוב תודה רבה לאושר וענבל  על הכל וגם לכם על הקריאה ועל תשומת הלב לעניין

----

אושר וענבל אני מקווה שלא תהרגו אותי מבולבל

מסכימה איתך מרדכי.. אשריך על הארת הענייםדניאלה .ד.

ובאמת ישכר כח לאושר וענבל..

אין עליכם שד' ישכפל אתכם!

ישר כוח למרדכי,סתם אחת

וכמובן גם לאושר וענבל!

תודה על הכול! 

תודה לכווווולם אובז'יי!!

אין עליכם!!

אומנם לא שייך לערוץ, אבל -שיראל.

Like!

מסכימה לחלוטין.

מסכימה לגמרי!!כל הכבוד!יישר כחבדמייך חיי
צודק! תודה שאמרת...ידיד
סתם כי יש לי מצב רוח להציק...פלש

מנהל בא לכאן כדי לתת עבודה הוא אדם אבל גם תפקיד אין דבר כזה "אין חשק לטפל" אם פונים והוא לא מטפל אין שום דבר לא בסדר בלכעוס...

כן אני ודע שלא צריך לכעוס מיד...

צודק לגמרי וענבל ממש סליחה אם הייתי תוקפני מידיעירוניסט גאה
מממ אמנם אני מנהלת אבל...ענבל
בס"ד

בכללי בחיים-
אדם עושה בשבילך משהו, לא משנה שהוא מקבל על זה כסף, יכול להיות שהוא עשה טעות, יכול להיות שהוא שכח, אבל הוא בן אדם.

אני לומדת במקום קצת מרוחק ממקום מגורי ויש לי הסעה בתחילת היום ובסופו, לפעמים בסוף היום האחראי שוכח לשלוח לנו הסעה או שהוא מאחר או לא יודעת מה.... ואז כל הבנות מתחילות לרטון ולכעוס ולהתלונן, אבל תכלס, עוזר לכם לכעוס?
בסדר, עשה טעות, תתמודדו.
חוץ מזה שאנחנו שוכחים את כל הפעמים שכן היה בסדר.
נוח לנו לראות את זה שהוא טעה ושהוא חוצפן ושהוא ככה ושהוא ככה, אבל כמה פעמים כן טיפלו במה שביקשת?
כמה פעמים זה כן הסתדר לשביעות רצונך?

לטובתך, לטובתי ולטובתנו כדאי שנלמד להסתכל גם על הדברים הטובים שעושים לנו.

נ.ב. בערוץ בכללי לגבי כל המנהלים, סליחה שאני ישירה ואולי קצת תוקפנית אני לא מתכוונת לפגוע, אנחנו מתנדבים.
לנו אין רווח מזה.
אז במילים פשוטות, תקיפות וקצת לא הוגנות: אנחנו לא חייבים לכם כלום.

ואל תגיד עכשיו אז תעזבו וכו, אנחנו שמחים להיות פה בשבילכם ולנסות לעזור כשאפשר, אבל כדאי גם לנסות לפעמים לראות את הצד שלנו, או אפילו לשאול מה הצד שלנו.
(אם זו בקשה שלא טופלה, מותר לבוא שוב).

לילה טוב .
לא בזה עסקינן.לך דומיה תהילה

מדובר על מי שחושב שאנחנו מזניחים ובלי כל הקדמות מוכיח אותנו.

כאילו שבתור מנהלים אנחנו יושבים מול המסך יום-יום כל רגע.

כשפונים אלינו, אנחנו מטפלים. לא זוכר פעם אחת שקרה מקרה בו פנו

אלינו והתעלמנו. וגם אם כן, אלו מקרים ספורים בשוגג. קורה שאנחנו לא

מטפלים מיד. למה? כי זה לא כזה קל לערוך, ולפעמים אנחנו פונים אל

כותב התגובה לבירור, ולפעמים אנחנו מתייעצים אחד עם השנייה כיצד

לנקוט ולפעמים אנחנו לא כאן. יש מקום גם לכוף אותנו לכף זכות (חוץ

מזה שלהתאפק יעשה אתכם הרבה יותר מנומסים...)

רוצים לכעוס בכל זאת? תכעסו.

זאת הבריאות שלכם, לא שלי...

כשאני נוהג בחוסר מקצועיות, אני מודה בזה.

אבל יש כאן חבר'ה שהם חסרי סבלנות.

סליחה. אבל אני חושש שאתה מעט טועהמרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך ג' תשרי תשע"ג 08:01
בס"ד

מנהלי פורום עושים את זה בהתנדבות מלאה!!!!
אם היה משלמים להם (הלוואי ) אז הטענות שלך היו מוצדקות ואז הם באמת היו מחוייבים לזה אבל לא זה המצב.
יישר כח!נועם 123

אמיתי ונכון!

אני מכרח לומר ש...ישי .א.

בסך הכל פעם אחת פניתי ומיד ענו לי וטיפלו בבקשה שלי
ישר כח לענבל ואושר

כל הכבוד!!הודה גולדה=)
וואוו!!*חזרזיר*

כ"כ כ"כ מגיע לכם באמת!

והמילים אף פעם לא יאמרו מספיק, כמו שאומרים זו מילה קטנה שמבטאת המון-

תודה!

יישר כח עצום! שה' יברך אתכם!

וגם לך מרדכי...

מרדכי - הצלחת לגרום לי להגיב...כתר הרימון

זה כל כך נכון!!

כמה שזה נראה כיף ונחמד - זה לא תמיד כזה פשוט.

(פעם צחקנו שצריך לפתוח פורום תמיכה לכל המנהלים)

תדעו לכם שיש לכם אחלה מנהלים! תעריכו!

חח רעיון טוב פורום תמיכה ענבל

בס"ד

אז אם יפתחו לך שרשור בצמ"ע מותר לנו גם להגיב ולהגיד שיש להם אחלה מנהלת?!

יש פורום כזה! הוא פשוט קצת מת.פלספנית
קודם תנצלי את האישור שנתתי לךכתר הרימון
אני בודקת מדי פעם ואת לא מפרסמת!!ענבל
מה? |מרים גבה|לך דומיה תהילה
אני גם יכול?
אושר! אתה לא קשור ענבל

בס"ד

זה אישור להגיב על משהו מסוים מאוד

זה זכויות יתר לחברות שליכתר הרימון

אם אתה מאד מתעקש, בוא אליי לאישי

אכן שכוייח עצום!אלעזר300

כמה פעמים אמרתי את זה וואווו!!עץ על מיםאחרונה

כ"כ הרבה פעמים אמרתי...

לנהל פורום זה עבודה בהתנדבות! וזה לפעמים חתיכת עבודה שוואלה אין לי עצבים אליה אבל אני לא יכול להזניח כי יש לי תפקיד סומכים עלי.

חבר'ה מומלץ לשים לב לזה בעזרת ה' ובכל הפורומים!

מרדכי מסכימה עם כל מילה (תתעד!!! אני מסכימה עם ג'ינג'י)

אשריכם אושר וענבל!!=]

הרבה הצלחה...

אני שוב לא חדשההרהמורניק

אבל מה הסיפור???????????????????????????????????????

למה אין פה כלום?????????????????????????????????????????????????

כי אף אחד לא יוזם ומפעיל את הפורום (גם אתה ככה…)Gini
כי אף אחד לא יוזם ומפעיל את הפורוםGiniאחרונה
בעיה שבנות הולכות עם חצאיות שסע. זה מכשיל את הבניםנ א

באיסור "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם"

למה לא נותנים באן למטרד?צדיק יסוד עלוםאחרונה
יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
כלומר?הרשפון הנודדאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אולי יעניין אותך