בס"ד

המשתמשים שגולשים גם בפורום נסיו"פ בוודאי זוכרים את הסקר שערכתי לפני כ-4 שבועות בנוגע לפרסומת שהכי אהבו בגיליונות של "מה בפח". שלושה משתמשים הצביעו לפרסומת שמוצגת כאן בראש ההודעה. 2 מתוכם הם המנהלים של פורום זה.
להיות מנהל פורום זה לא דבר פשוט בכלל, במיוחד שמדובר בפורום בסדר גודל כמו פורום נוג"ה.
ריבוי הדעות וגיבוש ההצמאיות של הנוער גורם לכך שיהיו הרבה ויכוחים. וכשיש ויכוחים המנהלים ישר נכנסים עמוק לתוך העסק. כל צד אומר "למה לא נעלת לו?" "תמחק אותו " "תחסום אותו" "למה מחקת לי?" ועוד עשרות טענות לכאן ולכאן. לצערנו ישנם פעמים בהם המנהלים גם מותקפים מילולית ומואשמים בשיחה אישית ועוד יותר גרוע מעל דפי הפורום. ולפעמים אנשים שוכחים בטעות שגם המנהלים הם משתמשים בדיוק כמוני, כמוך וכמו כולנו.
גיל ההתבגרות הוא זמן שבו האדם מגבש לעצמו את הזהות האישית וחלק מהתהליך של הברור זה על ידי ויכוחים בכל מיני נושאים: א"י, צבא, דת וכו'. אך גם שאנחנו מתווכחים יש צורה לכך ואנחנו צריכים לשמור על כך שלא נפגע בשני ושלא נכתוב דברי לשון הרע ושלא נתעצבן על השני כי הוא לא מסכים עם דעתנו. אלא נכבד כל אדם ואת דעתו ונגיב לו בצורה עדינה ובצורה הולמת.
אם תדפדפו מעט בהיסטוריה של הפורום תוכלו לראות הרבה מאוד שרשורים שמצד חוקי הפורום מקומם היה להימחק אך בכל זאת העדיפו המנהלים להיות "ליבראליים" ולא למחוק או לנעול אך בכל זאת ישנם אנשים שמגיעים אליהם אם תלונות למה לא עשית ככה ולמה לא עשית הפוך. כמו כן חשוב לזכור שגם המנהלים לא עוברים לפעמים על כל השרשורים ויכול להיות שהם פספסו איזה משהו. ואם כן – ניתן לפנות אליהם בצורה מכובדת, באותה צורה שהיינו שמחים שייפנו אלינו, ולהאיר את עיניהם לעניין והם יטפלו בו על פי הבנתם וכללי הפורום.
תאמינו לי בתור מנהל של הפורום השכן, אר"מ (שגם בו יש ויכוחים רבים ודברים דומים לפה, אך זה תקף גם לכול ה 400+ פורומים הקיימים בערוץ 7) שאם אדם פונה אל המנהל בתקיפות אין לו חשק לטפל בזה (גם אם זה מוצדק) אבל אם פונים אליו יפה הוא יטפל בזה על הצד הטוב ביותר.
אושר וענבל היקרים-
זהו הזמן והמקום להודות לכם על כל פעילותכם הרבה שאת עושים למען הפורום, בין אם אנשים יודעים על כך ובין אם לא. לקחתם על עצמכם משימה לא פשוטה אך אתם עושים אותה בהצלחה ועל הצד הטוב ביותר!
כמו כן זהו הזמן עלינו, גולשי הפורום היקרים, לקבל על עצמנו לקראת השנה החדשה שבלי נדר נכתוב בנעימות ולא נפגע ח"ו אחד בשני ונכבד כל אדם גם אם הוא לא מסכים עם הדעה שלנו ולא נתקוף אותו ונזכור תמיד שנוג"ה היא משפחה אחת!!! ונזכור גם שהמנהלים היקרים שלנו, הם משתמשים בדיוק כמונו.
שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה! ושוב תודה רבה לאושר וענבל על הכל וגם לכם על הקריאה ועל תשומת הלב לעניין 
----
אושר וענבל אני מקווה שלא תהרגו אותי ![]()

) אז הטענות שלך היו מוצדקות ואז הם באמת היו מחוייבים לזה אבל לא זה המצב.
)