לפי המופיע באתר רבי נחמן רבינו הכתיב לו שני תורות דרך נבואה{לדברי הרב], אחד "ליקוטי הגאולה" ואחד "ליקוטי הגאולה תנינא" ,ואני הבטתי בתורות כל הלילה וזה חידושים עצומים ונוראים ומה עוד אף חידוש לא מופיע בליקוטי מוהר"ן, וזה מדהים זה משהו לא נתפס רבינו חזר,
אני מצרף לכם את ההודעה באתר שמופיע,וגם את כתובת התורות להגעה ישירה,
תורה א " "ליקוטי הגאולה תנינא" זה בכתובת:
http://www.idan-hamashiach.co.il/75614/-לי...רבי-נחמן-מברסלב
ותורה א" "ליקוטי הגאולה" בכתובת
http://www.idan-hamashiach.co.il/75614/-לי...רבי-נחמן-מברסלב
התורות האלה לפי רבי נחמן מברסלב זה תורת המשיח והגאולה,{כפי שמצויין באתר},וראו ההודעה מתחת,מדהים מדהים מדהים.
{נלקח מן פורום האתר ולא שונה מתוכנו.}.דדון.
בס"ד
ידיעה חשובה ביותר בענין הגאולה:
רבי נחמן מברסלב נגלה לרבינו הרגלאט במהלך יחוד נבואי קבלי שרבינו הרגלאט ביצע, רבי נחמן מברסלב הודיעו אשר סבו של הרגלא"ט המקובל האלוקי רבי שלמה איפרגן המשמש ראש בית דין ישיבה של מעלה ומהוה מורו ורבו של רבי נחמן מברסלב ביקשהו לרדת אל נכדו{הרגלא"ט}ולמוסרו את מה שלמד בישיבה של מעלה,רבי נחמן מברסלב כותב באמצעות רבינו את ספר "ליקוטי הגאולה" וספר "ליקוטי הגאולה תנינא",
הספרים הינם אוסף של דרשות כל פרק דרשה נקרא תורה או סימן אותם נושא רבי נחמן מברסלב בפני רבינו הרגלא"ט הכותב את הדברים,מבנהו של הספר זהה למבנה "ליקוטי המוהרן" ו"ליקוי המוהרן תנינא" וגם סדר הפסוקים והדרשות זהה ,"ליקוטי הגאולה" כולל חלק א - עד סימן רפ"ז סך הכל 287 פרקים,ו"ליקוטי הגאולה תנינא " מהוה חלק ב - עד קכה סך הכל 125 פרקים.אך ההבדל ויחי ההבדל "ליקוטי מוהר"ן ו"ליקוטי תנינא" זה רזין ו"ליקוטי הגאולה" ו"ליקוטי הגאולה תנינא" זה הרזין דרזין,
ולכן רבי נחמן מברסלב ביקש אשר בכל חודש יוכנס תורה אחת בסוד תורה א" תורה ב" ועל זה הסדר על מנת שהאור הגדול מן החידושים שרבי נחמן מברסלב מגלה ברשות רבו רבי שלמה איפרגן המקובל האלוקי לא יגרמו לסינוור ולא יפגעו בספר "ליקוטי מוהר"ן,ניתן לגלות אשר "ליקוטי הגאולה" זה חידושים עצומים והכל מפיו של רבי נחמן ,אשרי חלקו שרבו רבי שלמה איפרגן נותן לו האישור ללמד את נכדו הרגלא"ט,רבי נחמן מברסלב אמר לרבינו שבזה הספר "ליקוטי הגאולה" ישראל יוצאים לגאולה שלמה אמן ואמן,
תורה א" בעזרת ה" תעלה לאתר עידן המשיח בעת הספר ימסר לידי המערכת על ידי תלמידי הרב,אשרינו שזכינו רבינו הרגלא"ט הינו כלי כתיבה של צדיקי עליון אשרי הוא ואשרי יולדתו,וכמובן אשרי רבי נחמן מברסלב אשר סבו של הרגלא"ט רבי שלמה איפרגן שולחו לגלות סודות אשר למד בישיבה של מעלה וכעת מה שלא הספיק לגלות בחייו מגלה באמצעות הרגלא"ט,.
וידיעה נוספת מן פורום האתר{עידן המשיח]:הועתק מן האתר ללא שינוים{דדון}.
בס"ד
בעזרת ה" רבי נחמן מברסלב כותב באמצעות רבינו הרגלא"ט יצירות מופת,"ליקוטי הגאולה" ו"ליקוטי הגאולה תנינא" זה פלא מופלא של הארות ואורות,רבי נחמן מברסלב אין ספק אשר למד רבות מפי מורו ורבו רבי שלמה איפרגן ,רבי נחמן מברסלב אמר לרבינו הרגלא"ט אשר סבו רבי שלמה איפרגן הוא חידוש שעוד לא היה כמותו בעולם,ורבי נחמן אומר אשר את המשפט שאמר והוא "האש שלי תוקד עד ביאת המשיח" ,הוא מכוון לרבו רבי שלמה איפרגן שהינו ראש הישיבה של מעלה ומלמד את רבי נחמן ענינים נשגבים,בעזרת ה" תורה א" מן "ליקוטי הגאולה",ותורה א" מן "ליקוטי הגאולה תנינא" מפי רבי נחמן מברסלב המכתיב לרבינו הרגלא"ט דבריו יעלה במהלך הלילה,המשך ערב מבורך,הוד.{אחראי פורום משיח וגאולה].