ישלי חבר ואני ממש ממש ממש אוהבת אותו...
השבוע התנשקנו פעם ראשונה אחרי שאנחנו חברים כבר כמה זמן...
חבר שלי היה פעם ממש צדיק ולפני שנה הוא התחיל להדרדר...
כשניהיינו חברים-חוץ מ2-כל החברות הכי טובות שלי אמרו לי שזה יהרוס אותו...וביקשו שאני ישמור ממנו נגיעה...וזה מה שעשית חודש וחצי...ולפני שבועיים התחלנו להתחבק...
וביום שני אמרתי להם שהתנשקנו פעם ראשונה-והם ממש התעצבנו עלי וכמעט הרגו אותי...והתחילו להאשים אותי בזה שאני מקלקלת אותו ברמות ואיך אני יכולה לחיות עם עצמי כשאני יודעת שהו מתקלקל...
והקטע-שיומיים לפני שהתנשקנו-הייתה לנו שיחה ממש ארוכה על אמונה וכל זה...ואמרתי לו שאני מרגישה שהוא מתקלקל וכל זה ושאני מרגישה אשמה...אז הוא אמר שהוא לא מסכים שאני ייקח תאחריות עלי...
וגם דיברנו על נגיעה...ואז אמרתי לו שאני רוצה שנשמור נגיעה כי לא נעים לי כל הקטע הזה...!!!!
אז מה שהוא אמר זה שאם ניפרד בגלל שלא שמרנו נגיעה-אז מאני חושבת שהוא ישמור נגיעה!?! אחרי שניפרד הוא ימשיך לא לשמור נגיעה...
ואז יומיים אחרי השיחה הזאת הוא נישק אותי ומאז התנשקנו איזה 1000000000000000000 פעמים...ואם אני יגיד שאנלא נהנת-זה יהיה שקר...שנינו יודעים שזה ידפוק אותנו בעתיד...והוא יודע את זה ובכל זאת החליט לנשק אותי...
מצד אחד-אני ממש אוהבת אותו וממש כיף לי לנשק אותו...
אבל מצד שני חוץ מ2 חברות כווווולםם מאשימות אותי שאני קילקלתי אותו...והוא בכלל לא שמר נגעיה ודיבר עם בנות וקילל באופן לא נורמאלי לפני שהכרנו...אחרי שהכרנו הוא דווקא התחזק...
ואני לא יודעת מה לעשות איתו...מה אני יכולה לעשות?