מוזמן לראות את תוכניתו החדשה של אהוד ברק שר"י איך לפנות עשרות יישובים.
אם כאלה "אחים" (|מקיא|) לא צריך אויבים
לכולנו!!!
גמר חתימה טובה לכולנו!!!
ובקיצור שכולנו נזכה לעלייה ברוחניות ובגשמיות!!!
סליחה על
פשוט עדיין לא קיבלתי
לראש...
להתראות!!!
אתם רואים? האלימות עוזרת!
הם מ-פ-ח-ד-י-ם...
אלו שמחליטים החלטות כאלו בשרירות הלב ובוכים על גירוש ילדים ומשפחות גויות זרות בחזרה לארצם לא הולכים לגרש ביזע ובעמל כפיים,הם מחליטים בפה,כותבים במכתב והמלאכה מבוצעת ע"י חיילים מסכנים שלא יודעים דבר על חשיבות הארץ וכל החינוך שקיבלו הוא חינוך פוסט ציוני שמאדיר את הציונות בימי הקמת המדינה וסובר בסתירה פנימית מובנת לדעתי שכיום יש להחזיר שטחים לערבים(לפחות זהו החינוך,זה לא אומר שהם מקבלים את כולו,אבל הם רואים את זה כמחשבה לגיטמית לפחות).כמובן בתוך הבורות הזאת יש גם בורות הקשורה לכלל היהדות ולא רק לחשיבות א"י.
האלימות משרתת רק אותם לדעתי ,הם צריכים כח פוליטי,כאשר התקשורת מוצאת כביכול ראיות לכך שהמתנחלים הם גם כך פראי אדם ומציירת לציבור שההתנחליות זה איזה בית רעוע מעץ עם כבשה וכמה אנשים משוגעים,אז אפשר ביתר קלות להוציא דברים כאלו לפועל.זו לפחות דעתי,אבל מי שצריך לקבוע את הדברים האלו הם גדולי ישראל,ולזה גם משתייכת הסוגיה הבאה.הסוגיה ההלכתית של הנושא שהיא מעל הכל,אני תמיד שואל ומנסה לברר אבל אני עדיין לא ראיתי את האדם שיתן לי פוסק אחד שמתייחס ואומר במפורש כדי שנוכל להבין מזה הלכה למעשה(ולא ניחושים או דיוקים מדבריו שיכולים להיות עיוות בעליל) שיש להרביץ ולהכות חיילים שבאים לעשות מעשים כאלו.
....
אשמח אם תעלה קישור
זה משהו רציני?
הוא תמיד רצה לעשות את זה..
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום!
לא יקום ולא יהיה בעז"ה.
שוקו =)זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים