בעיה..!ואחת עם חצאית

היה לי חבר ונפרדנו שבוע שעבר בגלל כל מיני דברים,ואז פתאום עכשיו התחיל איזשהו קשר עם מישהו שכאילו אני מרגישה שאני אוהבת אותו(אבל מה אני כבר יודעת אז זה לא בטוח..)אבל אני מרגישה שאם כאילו נתחיל עכשיו קשר רציני גם זה לא ילך ואז אני סתם הורסת לעצמי..וגם כאילו הקטע הזה של "קשר לחתונה" שאני לא בטוחה שנצליח לעמוד בזה כמו שקרה עם החבר הקודם שלי...וחוצמיזה אני מרגישה שאני כאילו"לא מבזבזת מן"כאילו,רק שבוע שעבר נפרדתי ממישו ועכשיו אני פתאום כאילו מתחילה קשר עם עוד מישו.למרות שאני מרגישה שזה קשר אחר..שהוא באמת מיוחד..ושאולי זה כן ילך..אוףףף ואני כ"כ מבולבלתתתתת!!מלעשות?!.

לדעתי בינתיים תזרמי עם זהאנונימי (פותח)
אבל שמרי שזה ישאר על אש קטנה כדי שאם לא תירצי אז תוכלי להפסיק .

נ.ב.אל תהיי כל כך בטוחה שאת יודעת מה זה אהבה יכול להיות שמה שחוית עם החבר הראשון לא היה אהבה (ויכול להיות גם שכן)אבל בכל מקרה תחשבי על שתצתרכי להחליט
שלום!אח..
אהלן...
תראי, לעניות דעתי , את חושבת שהוא באמת מיוחד... א. מצטער , אבל את לא יכולה לדעת... ב. יודעת מה , אפילו אם את צודקת , את ילדה בגיל ההתבגרות ,אני אישית חושב שחבר בגיל הזה זה מיותר , ולמה?

אני לא נכנס לצד ההלכתי שיש בזה מלא בעיות וזו כבר בעיה גדולה...

** אם יש למישהו חבר או למישי חבר כבר בגיל שלא מתקרב לגיל נישואין , תחשבי , נוצר איזשהו רגש בין השנים , ככל שהזמן גדל , אזי הרגש
יותר מתגבר בינהם והניתוק יהיה יותר כואב , את לא יכולה לדעת אם תתחתנו
ו... רוב החברים חברות בגיל הזה לא מתחתנים אלא הם נפרדים ומוצאים
מישו/י אחרת , אז כאשר יגיע הזמן של שמא תפרדו , הכאב כ"כ יהיה גדול
אז חבל... ועוד יותר שאת כבר נפרדת מחבר שלך ומן הסתם שהלב שלך
עכשיו קצת שבור...
** זה חוץ מזה שבעז"ה עוד כמה שנים את תתחתני , למה לא להשאיר את החברות לאיש המתאים והאמיתי לזה? אולי זה קצת יעצבן את הבעל שאישתו - החברה הכי טובה שלו... כבר היתה חברה של אנשים אחרים ומה עובר לה בראש...
** עכשיו זה הגיל שאת צריכה לבנות את האישיות שלך , אז במקום להתחבר עם מישו ששניכם עדיין לא מוכנים לזה... תבני את עצמך ויהיה לך יותר קל בעתיד לקשר האמיתי!!
** יש כאלה שזה מעסיק אותם הרבה מהיום ואז... הם יורדים הרבה בכמה וכמה דברים , לדוגמא: לימודים וכדו'...

מקווה שעזרתי!!
בהצלחה!

אני מסכימה איתך..כ"כ"כ"כ..אליאורוצ'=]
זה הדבר הכי לא טוב בגיל הזה..אממ..מניסיון..

שב"ש!!

ן..ב"הצלחה
אמ..מיטל
לי זה גם בערך קרה.. ואחרי שהיית בקשר עם מישו אבל רציני (חברים כאילו) אז אין מצב שמשו שיבוא אחרי שבוע יהיה טוב ויחזיק מעמד... (מנסיון לצערי)

אל תעשי את זה לעצמך..מר שמח
מנסיון (טרי טרי..) לצערי..
תעשי מה שבא לך...מופי=]]
בס"ד

אבל הצעה שלי...-אל תמהרי.....לפני שבוע נפרדת מחבר שלךך ואז ישר את אוהבת מישו אחר? תחכי אם האהבה הזאת קצת זמן.....ותראי אם את אוהבתותו באמת או שזה סתם... את אוהבתותו כידיד

יומעולה נשמה....נדבר=]]

בייי
אמממ אני חושב.. שאם את אוהבת אותואלעד=)
אפילו פחות מאת הקודם אפשר לנסות בקטנה לראות אם זה ילך...
ואם לא יהיה לכם דיי קל להיפרד....
אז תחשבי עם עצמך אם בא לך חבר עכשיו...
אבל קודם היא צריכה להיות בטוחהמופי=]]
בס"ד

ב100% אחוז שהיא אוהבתותו לחכות כמה זמן ואז לנסותיתו..
גם יש מצב שמיטל
היא התחילה להרגיש אליו אהבה רק בגלל שהיא כל כך רגילה לאהוב מישו שהלב שלה היה זקוק לזה אז הוא התחיל "לאהוב" את השני... אבל יכול להיות שזה באמת סתם כי היא מרגישה ריקנות בלי האהבה שהיתה
זה ממש לא בגלל זה..ואחת עם חצאית
נפרדנו כי כבר לא כ"כ אהבנו..אז זה לא בגלל זה..
..יעמ"לאחרונה
צריך להמשיך בקשר הזה,
ולראות מה את מרגישה.
לא סתם.
יכולהיות חבל.
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך