אני ירשום מה קרה ואני צריכה שתגידו לי אם הייתי נכונה או לא או אפילו עצה מה לעשות...
טוב זה התחיל שחזרתי מדודה שלי הייתה אצלה ואז אחותי שקטנה ממני בשנתיים פתחה עם חברה שלה קייטנה בזמן שהייתי אצל דודה שלי.. בקיצור שחזרתי היא הציעה לי להיות סייעת בחינם כאילו לעזור לה הסכמתי ואז התחלתי להיות והיא וחברה שלה היו בורחות די פעם ורבות ואני השתדלתי שהכל יהיה בסדר... ואז אני רבתי עם אחותי כי נאבד המפתח של המקום והיא האשימה עליי.. אני התעצבנתי והתחלתי לרדת עליה ואז מצאנו את זה בבית שלי קיצער אח"כ ביקשתי ממנה סליחה למרות שהיא תחילה כי אנחנו בכלופן אחיות ולי כואב ומפריע שאנחנו רבות.. היום גם רבנו כי התעצבנתי עליה כי אני חזרתי עצבנית כולי היום הכנו חלות ואני הייתי צריכה להיות עם הילדים מההתחלה והיא הגיעה שעה וחצי לפני שמסימים את הקיטנה אז אחרי הכל חזרתי הביתה ומאוד התעצבנתי עליה ואז היא אמרה לי טוב, תלכי את לא תהיי יותר סייעת ואז שהיא הלכה לארון פתחתי עליה ת'ארון השני והיא חטפה ואז היא החזירה לי קיצער 2 תרנגולות [קיפלנו כביסה] ואז היא ברחה מהבית.. אני בכיתי גם על מה שעשיתי לה וגם על הקטע הזה שאני עד עכשיו עזרתי להם בחינם שבוע בערך ועכשיו היא מעיפה אותי ואני לא מקבלת על זה כלום ואז התקשרתי לשניה [היא ברחה אליה] והיא אמרה לי שמצידה גמני יעוף כי היא ת'כלס לא הייתה צריכה אותי עם הבנות [היא על הבנות משגיחה ואחותי על הבנים] למרות שלפעמים היא הייתה בורחת ואני הייתי צריכה להיות איתם אבל לאמשנה... עכשיו אחת ממהורים שראתה שהבן שלה מרוצה ביקשה ממני לעשות קייטנה לילדים שלה ושל אחותה בט' באב ונרוויח המון שלושתינו עכשיו לא נראה לי שזה יצא לפועל למרות שכולנו רוצות כי היא לא תסכים לי לארגן עם חברה שלה ואולי היא עדיין עצבנית עלי ואני גם מאוד רוצה להמשיך כי אני לא רוצה להשתעמם בבית ומאוד היה נחמד ואולי ככה יהיה יותר קל לבקש ממנה סליחה כי אחנו נהיה ביחד הבעיה שהם החליטו שהם לא צריכות אותי למרות שעזרתי להם המון עם רעיונות וכ' וכ'.. אמרתי לחברה בטלפון שהם מעיפות אותי ואני יוצאת בתחושה רעה אז למרות שלא סיכמנו אני רוצה שהם יביאו לי על זה כסף... לאף אחד מהסיפור הזה לא נעים... אני לא יודעת מה לעשות.. יש לכם רעיון כלשהו שיהיה טוב לכולם? או משהו אחר?