היי.. אני צריכה עזרה...אנונימי (פותח)

אני ירשום מה קרה ואני צריכה שתגידו לי אם הייתי נכונה או לא או אפילו עצה מה לעשות...

טוב זה התחיל שחזרתי מדודה שלי הייתה אצלה ואז אחותי שקטנה ממני בשנתיים פתחה עם חברה שלה קייטנה בזמן שהייתי אצל דודה שלי.. בקיצור שחזרתי היא הציעה לי להיות סייעת בחינם כאילו לעזור לה הסכמתי ואז התחלתי להיות והיא וחברה שלה היו בורחות די פעם ורבות ואני השתדלתי שהכל יהיה בסדר... ואז אני רבתי עם אחותי כי נאבד המפתח של המקום והיא האשימה עליי.. אני התעצבנתי והתחלתי לרדת עליה ואז מצאנו את זה בבית שלי קיצער אח"כ ביקשתי ממנה סליחה למרות שהיא תחילה כי אנחנו בכלופן אחיות ולי כואב ומפריע שאנחנו רבות.. היום גם רבנו כי התעצבנתי עליה כי אני חזרתי עצבנית כולי היום הכנו חלות ואני הייתי צריכה להיות עם הילדים מההתחלה והיא הגיעה שעה וחצי לפני שמסימים את הקיטנה אז אחרי הכל חזרתי הביתה ומאוד התעצבנתי עליה ואז היא אמרה לי טוב, תלכי את לא תהיי יותר סייעת ואז שהיא הלכה לארון פתחתי עליה ת'ארון השני והיא חטפה  ואז היא החזירה לי קיצער 2 תרנגולות [קיפלנו כביסה] ואז היא ברחה מהבית.. אני בכיתי גם על מה שעשיתי לה וגם על הקטע הזה שאני עד עכשיו עזרתי להם בחינם שבוע בערך ועכשיו היא מעיפה אותי ואני לא מקבלת על זה כלום ואז התקשרתי לשניה [היא ברחה אליה] והיא אמרה לי שמצידה גמני יעוף כי היא ת'כלס לא הייתה צריכה אותי עם הבנות [היא על הבנות משגיחה ואחותי על הבנים] למרות שלפעמים היא הייתה בורחת ואני הייתי צריכה להיות איתם אבל לאמשנה... עכשיו אחת ממהורים שראתה שהבן שלה מרוצה ביקשה ממני לעשות קייטנה לילדים שלה ושל אחותה בט' באב ונרוויח המון שלושתינו עכשיו לא נראה לי שזה יצא לפועל למרות שכולנו רוצות כי היא לא תסכים לי לארגן עם חברה שלה ואולי היא עדיין עצבנית עלי ואני גם מאוד רוצה להמשיך כי אני לא רוצה להשתעמם בבית ומאוד היה נחמד ואולי ככה יהיה יותר קל לבקש ממנה סליחה כי אחנו נהיה ביחד הבעיה שהם החליטו שהם לא צריכות אותי למרות שעזרתי להם המון עם רעיונות וכ' וכ'.. אמרתי לחברה בטלפון שהם מעיפות אותי ואני יוצאת בתחושה רעה אז למרות שלא סיכמנו אני רוצה שהם יביאו לי על זה כסף... לאף אחד מהסיפור הזה לא נעים... אני לא יודעת מה לעשות.. יש לכם רעיון כלשהו שיהיה טוב לכולם? או משהו אחר?

היי לא בדיוק הבנתי מה הבעיה אבלאנונימי (פותח)
לדעתי פשוט כדאי לך לצאת מזה
לי יש רעיון...אח..
ה- "שלום" זה מפתח לחיים...

זו אחותך , היא לנצח תהיה קשורה אלייך !!! אז תחשבי שניה....

* אני ישלים איתה מתישהו , אז למה לי לחכות ואני רק יפסיד מזה...
* ברוגז עם אחות שאני רואה אותה כל יום בבית זה נשמע גרוע...
* זו אחותי , אני באמת אוהבת אותה! אלא שיש דברים אחרים שמפריעים... מה? אני לא יתן להם להפריד ביני לבין אחותי...
* אתם לא סיכמתם על כסף...אז אין כסף...
* מברוגז , רק מפסידים !!! בין אם זה אהבה , כסף וכדו'...
* כשיש שלום , גם המצב רוח בכללי הרבה יותר כיפי...

אז יאלה , סולחה!!! אל תתבישי תלכי ותבקשי סליחה , זה לא בושה!
{ אפילו אם את צודקת... "אל תהיה צודק היה חכם" }

וחוץ מזה עוד טיפ - כעס - זה גורם מסוכן לכל מיני דברים ולא לחינם הרמב"ם אמר שזו כמעט אחת המידות היחידות שאסור אף פעם להגיע אליה !! {אין בזה דרך האמצעית כמו במידות אחרות!} , וכמו שרואים כאן , גם לפירוד...
אז נכון , זה מאוד קשה לא לכעוס , אבל את כל דברים אפשר לסדר בלי כעס
ואפילו שאת צודקת! תדבי ברוגע , וכך תהיה יותר הבנה! תנסי...

בהצלחה!!!

מנהלים, להעיף את האיש הזה!Apple
מה הבעיות שלו? הוא כותב בשבת, ובסוף ההודעה שלו יש קישור לדבר ממש לא צנוע!
סליחה? אתה צריך משקפים או מה? ס'תכל על השעה..!!אנונימי (פותח)
כתבתי ב-4:17!! וגם אני בת ואין שום קישור ושום נעליים!!

השלמתי עם אחותי ובעצם התכוונתי לאמר שםה ניצלו אותי וזה מה שהתעצבנתי אז הם ישלמו לי ול"אח.." תודה על העזרה..!
אל תתרגזי..רנן
"apple" לא התכוון אליך..
היה מישהו שכתב הודעה ממש לא לעיניין בשבת וגם היו בה מילים לא צנועות אז הוא ביקש שהמנהלים יעיפו אותו וזה מה שהם עשו...

בקיצור- התגובה שלו לא היתה מכוונת אליך...

מכווה שהרגעתי..
***מקווהרנן
לפעמיםננסיאחרונה
לפעמים אפשר להגיד סליחה אפילו אם צודקים-נכון שנפגעת מאד על ידי אחותך, אך בסך הכל נשמע שהקשר אתה מאד חשוב לך, אז כדאי לך לנשום עמוק, "לבלוע את הכבוד" (ביטוי באנגלית) ולהגיד סליחה, בואי נתחיל מחדש. בהצלחה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך