פמיניזם וזה...2422

שאולי יסבירו הנשים הפמינסטיות האינטלגנטיות כל כך, אם נשים וגברים שווים, אז למה לדוגמא באולימפיאדה יש תחרויות נפרדות  לנשים וגברים ובכל המדדים הנשים עם פחות הישגים מגברים, ואפילו אם אני מסכים שנשים וגברים שווים אז הייתי דורש שאשה "קריריסטית" ומנהלת או סתם אשה לא תלך עם כתפיים חשופות ומחשוף בחזה,  כמו שגברים לא הולכים ככה [גברים שמכבדים את עצמם]  אז למה השוויון לא חל על הדבר הזה, אה, זהו קלטנו, אתן לא רוצות שוויון, אתן רוצות לבלבל את המוח לאנשים,וחבל

לידיעת נשות "קולך" וכל מיני הזויות שבערב יום כיפור נקטתי בשפה רפה...

זאת ההודעה הראשונה שלך פה וזה מה שבחרת לכתוב?מירי ט.

הזוי.....מבולבל

האישה הפמיניסטית אינטילגנטית כל כך תגיד לך,הרהור

ובתור אחת שגם דיברה עם פמיניסטיות אינטילגנטיות אף יותר, שאף אחד לא באמת עיוור. מודעים לזה שנשים סטטיסטית יותר חלשות פיזית מגברים. 

מה שכן, סטטיסטיקות לא צריך להפוך לעיקרון מטופש. ולא צריך לקחת כל כך קשה סטטיסטיקות. ואם בת יכולה ורוצה, לא צריך לצרוח עליה שהיא בת ולכבול אותה להכללות.

ואולי זה יוצא דופן, אבל גם יהיו בנות שיהיה חזקות יותר מהגבר הממוצע ואני לא חושבת ששום עיקרון חסר פואנטה/ דעה קדומה צריכים למנוע ממנה לממש את היכולות שלה במידה והיא רוצה לממש אותם.

ודיי להכנס לנשים למחשוף. 

זאת התעסקות מגעילה.

על החתום,

האישה הפמיניסטית (לא מדוייק.. אבל בטח בשבילך אני כן.) האינטילגנטית כל כך שנמאס לה.

מסכימה עם הרהור עמוק ומוסיפה...שוקווווו
דוגמת המחשוף היתה לא רלוונטית בעליל!
השיוויון נמדד בחירות של האדם לעשות את הבחירות שלו... אז הבחירה של גברים (לצורך הדגמה בלבד) היא לא ללכת עם מחשוף, זה לא אומר שכדי ליצור שיוויון הנשים צריכות ללכת כמו הגברים. זה אומר שנשים צריכות גם הן לקבל חופש בחירה זהה לזה של הגברים ....
והן יחליטו לבד איך להתלבש!

אגב,
אני מסכימה גם עם מירי .ט., אתה באמת הזוי!
די נו....2422

אתם לא באמת מאמינות במה שאתן כותבות...

וואלה?..הרהור
אני לא סתם מאמינה...שוקווווו
אני מאמינה ובטוחה במה שאני כותבת, ואתה?
כי לא ניראלי שהבנת עד הסוף את העניין של השוויון (מתבססת על השטויות שכתבת בשרשור).
לא נותר לי אלא לאחל לך רפואה שלמה!
תפלל הרבה, אולי הקב"ה ישלך לך חיים מענינים ( מה שבטוח ימנע ממך לכתוב שטויות כאלה ברגע של שיעמום)
טיעון חלש...לך דומיה תהילה
מטרת השרשור היא? להשמיץ נשים?ענבל
עבר עריכה על ידי gbck630 בתאריך ח' תשרי תשע"ג 21:40

בס"ד

(רק נאמר- אני לא חשודה בשמץ פמיניזם )

מה השר פתאום?מעפר אני באה

ועוד יותר מה הקשר לנשות 'קולך' פה??

פף.Slow motion

אולימפיאדה- נו באמת. ולמה בתחרויות איגרוף יש קבוצות משקל ול אחד נלחם במישהו ממהקבוצה שלו?

אני מקווה שהבנת. אם לא, אני תמד פה להביר ואשמח לנהל איתך דיון על פמיניזם.

מחשוף- ח. אצל מבוגרים והכל זה שונה, אבל אצל בני הנוער החילונים שאני מכירה, בנים הולכים עם גפיות. ובקש למחשוף- האמת? בנות לא הולכות עם ז הרבה רק במסיבות וכו'.

לעומת זאת פנים הולכים עם מכניים נמוכות, ונרים אילו הרגע יצאו מהשירותים...

אין לי כח לכתוב פה. אתה מוזמן לשלוח לי מסר. יש לי הרב מה להגיד.

מס' דברים:*חזרזיר*

בעניין השוויון, לא יכול להיות מצב של שוויון, אני אישית לא מבינה את הרעיון הזה.
כן, יש מיוחדות וייחודיות בנשים ויש מיוחדות וייחודיות בגברים!

ואין פחות ואין יותר, לכל אחד יש את התפקיד שלו. וזה הכי יפה בעולם!

מבחינתי זאת הסיבה שהעניין לא אמיתי.
בכ"מ -  אצל הערבים, צריך את ה'שוויון הזה', לא בשביל שהנשים ילכו איך שציינת, וגם לא בשביל שיפתחו קריירה, צריך את זה בשבל שיכבדו אותן. שלא תדעו מה הולך אצלם..ה' ישמור

ובעניין המחשוף, מש'ו שעצוב לי להגיד, אבל גם הגברים לא בדיוק שומרים על עצמם.
קרה לי כמה פעמים שהורדתי את העינים שלי ברחוב בגלל לבוש לא צנוע של גבר...

וצריך לזכור שב"ה יש הרבה גברים ונשים שכן מכבדים ושומרים על עצמם, תמיד אפשר להסתכל על השלילי, אבל למה לא להסתכל על החיובי?
ועוד מש'ו בקטנה כזה - השוויון לאו דווקא קשור בצניעות, ואל תזלזל בכח של נשים- לסחוב עובר 9 חודשים- לילה ויום, זה וואחד משימה!

ערבבת פה הרבה דברים לא ממש קשורים..talr123

נשים הן אינטלגנטיות. אל תזלזל..

כל אחד יודע שיש יכולות פיזיות שונות לגברים ולנשים, לכן התחרויות באולימפיאדה נפרדות.

המחשופים וחוסר הצניעות הם תוצאה של שוביניזם, לא של פמיניזם... זאת תפיסה מעוותת שהופכת את האישה לסמל מין ומתעלמת מהאישיות ומהפנימיות. אגב, מי שקובע כיום איזה בגד נחשב יפה ואיזה לא, אלו מעצבי אופנה שרובם ככולם הם גברים.. ככה שחוסר צניעות נובע משוביניזם טהור. אל תנסה להפיל על הנשים את הבעיות של הגברים...

בקשר ל'קולך'- זה משהו אחר לחלוטין, שמדבר על שוויון בדת ועל חוסר ההבנה של הרעיון "שווים אך שונים"- חשובים באותה מידה, אך בעלי תפקידים שונים.. גם אני לא מסכימה עם הארגון הזה..

כתיבה וחתימה טובה!

בתכל'ס, לא אמרת בהודעה הזאת כלום.לך דומיה תהילה

איך יכולות פיזיות, צניעות ותפיסות עולם

מתחברים אחד לשני כאן?

אם אתה נוקט שפה רפה, אולי אתה יודע שמה שאתה עומד לומר לא בסדר...

תסביר את עצמך, כי מכאן לא מובן כלום.

ושוב תודה לכל הארות וההערות אבל2422

מה לעשות שהכל קשור והכל הולך ביחד

ושוב תודה והרבה בריאות מזל עושר ושכל

ושוב תודה

יודע מה ההבדל בין שיוויון לשווים?מתו"ש

שיוויון = העדר אפליה.

שווים = אותו דבר.

נשים וגברים לא אותו דבר בהכל, זה ברור (למה שאשה תתלבש כמו גבר לעזאזל?), אבל יש דברים שמוגדרים כתחום "אסור" לנשים, והנשים דורשות שגם להן תהיה זכות בזה. כי כן, גם הן יכולות. הווי אומר שוויון.

להסביר עוד או שהבנת את כוונתי?

(ובכלל, אני לא מבינה, למה לקחת את זה כ"כ אישי? חסרים דברים חסרי היגיון להתעצבן עליהם בעולם?מבולבל)

אוישש....שטוויותתבדמייך חייאחרונה

בס"ד

מה הקשר???זה שבנות הולכות עם מחשוף-אתה מוציא את הגברים כ-המין הנאור:סליחה,עם כל הכבוד ויש כבוד-גברים הולכים עם בגדים מזעזעים ונוראיים [מבחינת חשיפה] הרבה יותר מאשר בנות-וכן,צריך שיהיה שוויון מה מפריע לך שנשים עובדות כמו גברים??נשים לא צריכות להיות כבולות בתוך כלא שנקרא "בית" ולבלות שם כל יום כל היום-נאנחנו לא איזה חפץ אנחנו בידיוק כמוכם רק שההבדל הוא שלנו אין יכולות פיזיות כמו שלכן-זה ה-"ביג דיל"

אני שוב לא חדשההרהמורניק

אבל מה הסיפור???????????????????????????????????????

למה אין פה כלום?????????????????????????????????????????????????

כי אף אחד לא יוזם ומפעיל את הפורום (גם אתה ככה…)Gini
כי אף אחד לא יוזם ומפעיל את הפורוםGiniאחרונה
בעיה שבנות הולכות עם חצאיות שסע. זה מכשיל את הבניםנ א

באיסור "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם"

למה לא נותנים באן למטרד?צדיק יסוד עלוםאחרונה
יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
כלומר?הרשפון הנודדאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אולי יעניין אותך