פמיניזם וזה...2422

שאולי יסבירו הנשים הפמינסטיות האינטלגנטיות כל כך, אם נשים וגברים שווים, אז למה לדוגמא באולימפיאדה יש תחרויות נפרדות  לנשים וגברים ובכל המדדים הנשים עם פחות הישגים מגברים, ואפילו אם אני מסכים שנשים וגברים שווים אז הייתי דורש שאשה "קריריסטית" ומנהלת או סתם אשה לא תלך עם כתפיים חשופות ומחשוף בחזה,  כמו שגברים לא הולכים ככה [גברים שמכבדים את עצמם]  אז למה השוויון לא חל על הדבר הזה, אה, זהו קלטנו, אתן לא רוצות שוויון, אתן רוצות לבלבל את המוח לאנשים,וחבל

לידיעת נשות "קולך" וכל מיני הזויות שבערב יום כיפור נקטתי בשפה רפה...

זאת ההודעה הראשונה שלך פה וזה מה שבחרת לכתוב?מירי ט.

הזוי.....מבולבל

האישה הפמיניסטית אינטילגנטית כל כך תגיד לך,הרהור

ובתור אחת שגם דיברה עם פמיניסטיות אינטילגנטיות אף יותר, שאף אחד לא באמת עיוור. מודעים לזה שנשים סטטיסטית יותר חלשות פיזית מגברים. 

מה שכן, סטטיסטיקות לא צריך להפוך לעיקרון מטופש. ולא צריך לקחת כל כך קשה סטטיסטיקות. ואם בת יכולה ורוצה, לא צריך לצרוח עליה שהיא בת ולכבול אותה להכללות.

ואולי זה יוצא דופן, אבל גם יהיו בנות שיהיה חזקות יותר מהגבר הממוצע ואני לא חושבת ששום עיקרון חסר פואנטה/ דעה קדומה צריכים למנוע ממנה לממש את היכולות שלה במידה והיא רוצה לממש אותם.

ודיי להכנס לנשים למחשוף. 

זאת התעסקות מגעילה.

על החתום,

האישה הפמיניסטית (לא מדוייק.. אבל בטח בשבילך אני כן.) האינטילגנטית כל כך שנמאס לה.

מסכימה עם הרהור עמוק ומוסיפה...שוקווווו
דוגמת המחשוף היתה לא רלוונטית בעליל!
השיוויון נמדד בחירות של האדם לעשות את הבחירות שלו... אז הבחירה של גברים (לצורך הדגמה בלבד) היא לא ללכת עם מחשוף, זה לא אומר שכדי ליצור שיוויון הנשים צריכות ללכת כמו הגברים. זה אומר שנשים צריכות גם הן לקבל חופש בחירה זהה לזה של הגברים ....
והן יחליטו לבד איך להתלבש!

אגב,
אני מסכימה גם עם מירי .ט., אתה באמת הזוי!
די נו....2422

אתם לא באמת מאמינות במה שאתן כותבות...

וואלה?..הרהור
אני לא סתם מאמינה...שוקווווו
אני מאמינה ובטוחה במה שאני כותבת, ואתה?
כי לא ניראלי שהבנת עד הסוף את העניין של השוויון (מתבססת על השטויות שכתבת בשרשור).
לא נותר לי אלא לאחל לך רפואה שלמה!
תפלל הרבה, אולי הקב"ה ישלך לך חיים מענינים ( מה שבטוח ימנע ממך לכתוב שטויות כאלה ברגע של שיעמום)
טיעון חלש...לך דומיה תהילה
מטרת השרשור היא? להשמיץ נשים?ענבל
עבר עריכה על ידי gbck630 בתאריך ח' תשרי תשע"ג 21:40

בס"ד

(רק נאמר- אני לא חשודה בשמץ פמיניזם )

מה השר פתאום?מעפר אני באה

ועוד יותר מה הקשר לנשות 'קולך' פה??

פף.Slow motion

אולימפיאדה- נו באמת. ולמה בתחרויות איגרוף יש קבוצות משקל ול אחד נלחם במישהו ממהקבוצה שלו?

אני מקווה שהבנת. אם לא, אני תמד פה להביר ואשמח לנהל איתך דיון על פמיניזם.

מחשוף- ח. אצל מבוגרים והכל זה שונה, אבל אצל בני הנוער החילונים שאני מכירה, בנים הולכים עם גפיות. ובקש למחשוף- האמת? בנות לא הולכות עם ז הרבה רק במסיבות וכו'.

לעומת זאת פנים הולכים עם מכניים נמוכות, ונרים אילו הרגע יצאו מהשירותים...

אין לי כח לכתוב פה. אתה מוזמן לשלוח לי מסר. יש לי הרב מה להגיד.

מס' דברים:*חזרזיר*

בעניין השוויון, לא יכול להיות מצב של שוויון, אני אישית לא מבינה את הרעיון הזה.
כן, יש מיוחדות וייחודיות בנשים ויש מיוחדות וייחודיות בגברים!

ואין פחות ואין יותר, לכל אחד יש את התפקיד שלו. וזה הכי יפה בעולם!

מבחינתי זאת הסיבה שהעניין לא אמיתי.
בכ"מ -  אצל הערבים, צריך את ה'שוויון הזה', לא בשביל שהנשים ילכו איך שציינת, וגם לא בשביל שיפתחו קריירה, צריך את זה בשבל שיכבדו אותן. שלא תדעו מה הולך אצלם..ה' ישמור

ובעניין המחשוף, מש'ו שעצוב לי להגיד, אבל גם הגברים לא בדיוק שומרים על עצמם.
קרה לי כמה פעמים שהורדתי את העינים שלי ברחוב בגלל לבוש לא צנוע של גבר...

וצריך לזכור שב"ה יש הרבה גברים ונשים שכן מכבדים ושומרים על עצמם, תמיד אפשר להסתכל על השלילי, אבל למה לא להסתכל על החיובי?
ועוד מש'ו בקטנה כזה - השוויון לאו דווקא קשור בצניעות, ואל תזלזל בכח של נשים- לסחוב עובר 9 חודשים- לילה ויום, זה וואחד משימה!

ערבבת פה הרבה דברים לא ממש קשורים..talr123

נשים הן אינטלגנטיות. אל תזלזל..

כל אחד יודע שיש יכולות פיזיות שונות לגברים ולנשים, לכן התחרויות באולימפיאדה נפרדות.

המחשופים וחוסר הצניעות הם תוצאה של שוביניזם, לא של פמיניזם... זאת תפיסה מעוותת שהופכת את האישה לסמל מין ומתעלמת מהאישיות ומהפנימיות. אגב, מי שקובע כיום איזה בגד נחשב יפה ואיזה לא, אלו מעצבי אופנה שרובם ככולם הם גברים.. ככה שחוסר צניעות נובע משוביניזם טהור. אל תנסה להפיל על הנשים את הבעיות של הגברים...

בקשר ל'קולך'- זה משהו אחר לחלוטין, שמדבר על שוויון בדת ועל חוסר ההבנה של הרעיון "שווים אך שונים"- חשובים באותה מידה, אך בעלי תפקידים שונים.. גם אני לא מסכימה עם הארגון הזה..

כתיבה וחתימה טובה!

בתכל'ס, לא אמרת בהודעה הזאת כלום.לך דומיה תהילה

איך יכולות פיזיות, צניעות ותפיסות עולם

מתחברים אחד לשני כאן?

אם אתה נוקט שפה רפה, אולי אתה יודע שמה שאתה עומד לומר לא בסדר...

תסביר את עצמך, כי מכאן לא מובן כלום.

ושוב תודה לכל הארות וההערות אבל2422

מה לעשות שהכל קשור והכל הולך ביחד

ושוב תודה והרבה בריאות מזל עושר ושכל

ושוב תודה

יודע מה ההבדל בין שיוויון לשווים?מתו"ש

שיוויון = העדר אפליה.

שווים = אותו דבר.

נשים וגברים לא אותו דבר בהכל, זה ברור (למה שאשה תתלבש כמו גבר לעזאזל?), אבל יש דברים שמוגדרים כתחום "אסור" לנשים, והנשים דורשות שגם להן תהיה זכות בזה. כי כן, גם הן יכולות. הווי אומר שוויון.

להסביר עוד או שהבנת את כוונתי?

(ובכלל, אני לא מבינה, למה לקחת את זה כ"כ אישי? חסרים דברים חסרי היגיון להתעצבן עליהם בעולם?מבולבל)

אוישש....שטוויותתבדמייך חייאחרונה

בס"ד

מה הקשר???זה שבנות הולכות עם מחשוף-אתה מוציא את הגברים כ-המין הנאור:סליחה,עם כל הכבוד ויש כבוד-גברים הולכים עם בגדים מזעזעים ונוראיים [מבחינת חשיפה] הרבה יותר מאשר בנות-וכן,צריך שיהיה שוויון מה מפריע לך שנשים עובדות כמו גברים??נשים לא צריכות להיות כבולות בתוך כלא שנקרא "בית" ולבלות שם כל יום כל היום-נאנחנו לא איזה חפץ אנחנו בידיוק כמוכם רק שההבדל הוא שלנו אין יכולות פיזיות כמו שלכן-זה ה-"ביג דיל"

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך