בס"ד
קודם כל שבוע טוב לכולם..
יש לי בעיה והיא דיי מבאסת...אוחח אני נשעמת כמו הילדים המסכנים האלה-אבל זה רציני לגמרי...
אני לומדת באחת האולפנות ה"נחשבות" בארץ...אבל-
אני ל-א סובלת להיות בה!
אני ילדה מאוד דומיננטית ולכן יש לי חברות ואני כן נחשבת בשכבה-אני מודעת לזה...אבל אני לא יכולה לסבול את הצביעות שהולכת במקום הזה! כמה אני בכיתי על הייחס המשפיל שיש לבנות כלפי הבנות מהשכבה שלא נמצאות בחבורה המקובלת שלהם...ממש לא אכפת לי כבר אם אני יהיה מקובלת או לא!..אני פשוט שונאת את המקום הזה!,כמה שהוא נחשב ל"עליתה" של הבנות...הוא פשוט מסריח! כן זה המילה! בנות שחצנית ומגעילות...ואני שוב חוזרת שיש לי חברות ואפילו טובות אבל יש אחוז יחסית גדול מהבנות ש"חושבות את עצמן" ליותר מידי... הצוות מודע לבעיה-גם ראש האולפנא והמחנכות ואפילו היועצת! ואין להם מה לעשות!.
ולמרות שאני מסתדרת בשכבה -זה פשוט מפריע לי העניין הזה! פשוט זוועה שזהו האוויריה באולפנא! באמת אין שום כבוד ואהבה אחת כלפי השניה,רק אינטרסים וציניות! פשוט מגעיל!.
בנות שלא כל כך הכירו אותי אמרו בעצמם "תראו איזה אור יש לה בעיניים כשהיא מדברת על הסניף שלה/על העיר שלה,ואין היא נכבת ברגע שמזכירים את האולפנא" -עליי...וזה כל כך נכון!..
ההורים שלי לא מסכימים שאני יעבוד אולפנא....ואי אפשר הרי לעבור כשההורים לא מסכימים...במיוחד אם זה מעבר מפנימיה לאקסטרני..
מה לעשות??
תודה..
אני
נ"ב
בבקשה שיענו לי תשובות לעניין ולא סתם...
תודה רבה!