ניסיתי במקום אחר ולא קיבלתי תשובה אשמח לעצותי.א.ק
הלכתי לפורום אריאל אבל הוא יבש ולא עזרו אשמח שמי
שמבין ייעץ גם מי שלא מבין יכול לנסות לעזור תודה מראש!!!

1.כל החניכים שלי עם תירוצים למה לא להגיע למסע סוכות אחד יש לו הנחת תפילין לאחיו

וכל השאר אומרים שאם הוא לא בא אז זה לא שווה לא חשוב העיקר שכבר נירשמו לי 7 (מתוך 11 )

2. אני יסביר קצת רקע אבל נראה לי שבתכלס אתם כבר יודעים ..אני מסניף כפר גנים בנים!!!!!!! הבעיה היא

שכל ה"דתיים לא דתיים" הולכים לבני עקיבא,

כל הדתיים באמת הולכים לעזרא,

וכל הדתיים באמת אבל האיפרקטיבים באים אלינו....

אני לא מתלונן באמת שלא הם חניכים מטורפים וראים אותם אבל יש לי אחד שהוא הופך לי הכל

אין מצב שהוא יזרום עם הפעולה אולי מפני שהפעולות שלי הן מעשי ידי לגמרי והוא לא אוהב את התוכן כלכך

אבל הוא הורס לי פעולות בקצב

הבן אדם חיה האחרון שהלך איתו מכות שבר תיד ופרק את הקטף

אני מדריך כבר יותר משנה אני ב"ה מנוסה חוץ ממנו כבר ניסיתי הכל

חוץ מזה אני הולך לפרסם כמה פעולום שהכנתי מקוה שיעזרו לכם (הם בנויים על חניכים אי פרקטיבים)

ממש אשמח לרעיונות תודה לכווולם

משפט למדריכים שבינינו הכל תלוי במדריך אם לטוב ואם לרע .......נסביר מאוחר יותר

זה מן הסתם לא אישי...שונמית

הפורום של אריאל יבבבבבבבבבש... צוחק

הלו הלו, עד הפורום של אריאל!! -->פלספנית

בעזהי"ת

י.א.ק- תנסי פה,

די פעיל שם כרגע.. 

אאאנונימי (פותח)

תגיד לו שאתה ממש תשמח אם הוא יצטרף לפעולות ואם הוא לא מצטרף וזורם הוא הורס בעיקר לעצמו וגם לכולם. תעשה פעולות שווווות וגם אם הוא הורס לך תזרום עם זה בסוף הוא יבין שהוא מפסיד...

חח אני מדריך יותר משנה איתו תנסו לתת דברים קצת יותליק המדליק123
~~~הסנה-בוער

קודם כל, רצוי להזהר- העולם הזה הוא עולם קטן, בטח שלדוסים.. גם לכתוב מאיזה סניף אתה וגם לספר על חניך בעייתי?..

1. לגבי מסע סוכות- חג זה זמן של המשפחה, זה חופש- זה ממש הגיוני שלא יוצאים כולם! הלהבת אותם, עשית את ההשתדלות שלך? אם כן, אז ברור שזה קצת באסה אבל זה ממש קורה. ושבע מתוך 11 זה נורא מכובד! עכשיו זה התפקיד שלך לדאוג לזה שה7 שיצאו ישמחו שהם עשו את זה..

2. לתת אמון בחניך- שהוא כן רוצה לקבל, שהוא כן מחפש את היחס שלך, שהוא כן טוב. אבל לזכור שלכל חניך מתאימה דרך חינוך אחרת- ויש כאלו שבאמת קשה להם עם תוכן שמועבר בדרכים מסויימות. אולי להוסיף עוד מתודות? 

גם- הרבה פעמים שנותנים אחריות לחניך זה מבגר אותו קצת, גורם לו יותר לרצות לרצות אותך- נגיד, "בסוף הפעולה אני צריך מישהו שיעזור לי לסכם... X, תוכל לעזור לי?". ואם הוא ממש קפיצי אז לנסות לנווט את זה לטובה- "אני חייב מישהו אחראי שילך למסור משהו לקומונרית...". או לבוא אליו לפני הפעולה, בהפוך על הפוך- "ואי, בזמן האחרון אני שם לב שאני גולש עם הפועולות ליותר מדי זמן... תוכל לשים לב כזה ולסמן לי (סימן מוסכם מראש) חמש דקות לפני השעה --?" -ככה גם הוא מודע לזמן (זה לא סוף העולם לשבת לנצח), וגם יש לו אחריות... לבוא אליו באמצע שבוע- "אני מחפש איזה משחק שיעזור לי להמחיש את המסר ש... יש לך רעיון?". ככה הוא ירגיש שותף ויהיה לו הרבה יותר לא נעים להפריע. 

אתה נשמע מדריך ממש שפיץ, שיהיה ממש בהצלחה

איזה סוג פעולות אתה עושה?לך דומיה תהילה

אם הפעולות שלך הן בעיקר סביב מסר ומתודות ופחות כיף, זה יכול לקרות.

המסר חשוב, אבל אחת הטעויות הגדולות שלי בהדרכה הייתה שלא יזמתי מספיק משחקים "סתם" ושהייתי רציני ולא מספיק משוחרר. רצוי לגוון את אופי הפעולות. כמובן, יועיל מאוד אם תדבר איתו פעם לבד ותגיד לו שזה מפריע. לא שחנ''ש לוחץ כזה, רק לבוא אליו אחרי הפעולה ולהגיד לו "תדע לך שזה לא היה בסדר".

שבעה חניכים מתוך אחת עשרה זה מעולה. מה הבעיה?

לא הפעולות שלי מתיאמות בדיוק לזה דאוקה יותר משחקיםליק המדליק123
7 מתוך 11 זה פווול!!סאלח שבתי
תגיד תודה^^^ בהצלחה!!שיבת ציון
7 מתוך 11 זה פוווולאני שמח סתם!
איזה גיל הוא?,הוא מבין עניין?נסתי
יאלה אולי נחיה את הפורום של אריאלשיגר

ואולי נאחד את כל התנועות לפי דעתי זה לא משנה

כתה ה' אבל הוא מבין עניין רק שמדובר בכדורסלליק המדליק123אחרונה
אני שוב לא חדשההרהמורניק

אבל מה הסיפור???????????????????????????????????????

למה אין פה כלום?????????????????????????????????????????????????

כי אף אחד לא יוזם ומפעיל את הפורום (גם אתה ככה…)Gini
כי אף אחד לא יוזם ומפעיל את הפורוםGiniאחרונה
בעיה שבנות הולכות עם חצאיות שסע. זה מכשיל את הבניםנ א

באיסור "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם"

למה לא נותנים באן למטרד?צדיק יסוד עלוםאחרונה
יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
כלומר?הרשפון הנודדאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אולי יעניין אותך