סבלshuvas26

בס"ד

כולנו מידי פעם רגילים לראות איזה עני לצערנו מחטט בפח או נכה באיזשהי נכות מסוימת בסופר אבל כמה מכם באמת ראו סבל אמיתי, בזמן האחרון יצא לי לראות כמה שפל וסבל אפשר לרדת, הייתי בבית של מישהי ענייה וכמעט מוגדרת כעיוורת שהבית שלה נראה זוועה. כל הקירות משחירים ומתקלפים, הכל מעלה עובש עגבניות רקובות על הריצפה, בלטות ריצפה שחורות, כמובן אין מזגן, גו'קים ותיקנים על הקירות בערמות ערמות ובכל פינה ופינה. כל כך הרבה כשניכנסתי להתקלח יצא לי אחד מהחולצה. והיא חיה שם לבד. יש איזה מאווררון קטן ורדיו שמארחים לה חברה. מתפקדת איכשהוא בניסי ניסים. מה זה לראות בן אדם מסכן שרוצה להכין לעצמו סיר לבשל בו ולהסתכל מהצד איך השקית תבלין נשפכת על הריצפה במקום לתוך הסיר ולא שם לב כמה הוא שם. זה מבאס לגמרי. לא יודע למה אני רושם את זה ואני לא רוצה לכתוב מה עוד ראיתי. אבל התמונות שראיתי ישארו הרבה זמן בפנים, ישנו שם הרבה.

אמאלה!!! למה היא לא פונה למישו?????מירי ט.

חסדי נעמי, שירותי רווחה, משהו!!!.....

את הדברים..shuvas26

שהעיניים שלי ראו לפי דעתי היא פשוט צריכה לעבור דירה לקבל בית חדש לא משנה איפה ושתהיה לה פליפינית צמודה 3-4 פעמים בשבוע שתנקה אחריה ותקנה לה כל מה שהיא צריכה. אני לא מאמין איך מבחינה בריאותית אפשר לחיות שם ולא למות מאיזה זיהום בר מינן, זה ממש גזרת השם כנראה אי אפשר לדעת כלום היום. הבית ממש במצב בלתי הפיך, אני לא יודע אם זה עניין של שיפוצים, קצת צבע, ולמלא טיפה את המקרר בסדר. צריך שם מהלך של משנה מקום משנה מזל. ניסיתי לדבר איתה היא לא מעוניינת כ''כ בעזרה, היא לא משתפת פעולה, היא אוהבת שהכל מתנהל לפי הראש שלה ולא נותנת תמיד מקום לעזור לה לנקות ולסדר, היא איבדה כבר את השפיות היא חושבת שחמותה הרעילה אותה שמה לה רעל באוכל שבנה הביא לי מאז היא לא באה לילדים שלה, זה פשוט שיגעון ,היא חוסמת לעצמה את העזרה, ברור שאי אפשר לשפוט אותה, אדם שחי לבד שנים על גבי שנים, אי אפשר לדעת איזה בעיות נפשיות חמורות אפשר לפתח שם, זה המצב שלה. ומה שראיתי השבוע לאיזה הזנחה ושפל הגיעה. אני מתמלא בושה ואסירות תודה לבורא עולם שאני לא במקומה ומצד שני כאב וצער למצבה שלה. תיקונים...

אולי פשוט יש לה אלצהיימר???מירי ט.

תשמע, במצב כזה זה כבר לא כ''כ משנה אם היא רוצה את העזרה או לא...זה לא עניין של סכנת נפשות? ומטעם הממשלה יש זכאות לכל אחד במצבה לעזרה בחינם כמו רווחה, פיליפינית וכו'...

אלצהיימר? זו הנחה מרחיקת לכת על סמך הודעה בפורום.לך דומיה תהילה

לא הייתי קופץ למסקנות.

קראת? זה מסקנה לא מופרחת עד כדי כך....מירי ט.
זאת כן.ענבל
בס"ד

את יודעת מה הסימפטומים של אלצהיימר?
את מבינה את המחלה מבחינה רפואית?

אני אניח שלא.
אז את וגם אני לא יכולות לקפוץ למסקנות כאלו.
אין לה.shuvas26

זה בדיוק מה שאני אומר לך במצב שלך, מי שואל אותך פשוט עוזרים לך לצאת מהבוץ', אבל בהרבה פעמים כי פליפינית שהבאנו מטעמנו בלי שעברה אצלה תחקיר מי היא ומה היא, התחילה לקלל אותה ואת אמא שלה. ואיימה שתזמין משטרה וכו' וכו'. היא אומרת שהכל בסדר אצלה היא מגמדת הכל ומתנהגת כאילו היא רואה טוב כאילו 'קצת לא נקי' . אני לא יודע מה לעשות. חוץ מתפילות לא עולה לי משהו לראש.

ווואו......איך הגעת אליה? קשורים איכשהו?מירי ט.
קשור איכשהואshuvas26

זה פשוט נשמע לא מציאותי שיש כאלה דברים בארץ....מירי ט.
=\ צריך לצעוק לריבונו של עולםshuvas26
אני מרגיש אסיר לבורא עולם על הטובה שאני שרוי בה...shuvas26

כ''כ לא מגיע לי לפי מעשיי ומגיע לי יסורים בלי סוף והוא מתחסד איתי ונותן לי לחיות בבריאות איתנה ולחיות במדושנות עונג, אני לא מדבר על מותרות, אני מדבר על זה שיש לי גוף בריא ברוך השם, שאני גר בבית עם הורים שדואגים לי, אני אוכל אני לומד אני חי, מה אכפת לי מה אני צריך יותר מזה, קיבלתי מנה של 200 טון פרופורציות לתוך המוח השבוע !!

וואו...זה פשוט כל כך נכון!!!מירי ט.אחרונה

קשה להעריך את הטוב עד שרואים במוחש כמה יכול להיות רע....מזל שאנחנו עם ישראל ושיש לנו אל מי לפנות בידיעה שהוא באמת יעזור...!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך