פורום 'תשובה מאהבה' עלה לאווירלך דומיה תהילה
עבר עריכה על ידי לך דומיה תהילה בתאריך י"ז תשרי תשע"ג 23:09
עבר עריכה על ידי לך דומיה תהילה בתאריך י"ז תשרי תשע"ג 23:09
[עריכה: לבקשת המנהלים]

גולשים יקרים!

תופיםתופיםתופים

אנו גאים לבשר על פתיחתו של פורום חדש

במרחבי הפורומים בערוץ 7.

'תשובה מאהבה'!!

ע"מ להיכנס אליו יש לשלוח מסר"ש לאחד ממנהלנו:

שואף לאור או אהבת חינם

לאדם שחזר בתשובה מרקע מסורתי או חילוני או אדם שהתחזק או חזר בתשובה(תלוי בהגדרתו) ממקום דתי לייט,או אפילו דתי מאוד אלא שירד ירידה ועלה, ובעקבות העליה נוצר אצלו עניין משמעותי ותפניתי.

/אדם שעבר תהליך תשובה שהוא צריך להתמודד בעקבותו עם החברה סביבו או שמתמודד עם התהליך התפניתי שעבר ומרגיש צורך לקבל תמיכה או רוצה לשתף במחשבות וכו'

/וכן אם אדם בכל זאת לא מתאים במאה אחוז להגדרות הללו אבל מרגיש שעשה עליה תפניתית בעבודת ה',אני חושב שהוא גם יהיה מתאים,אבל שיבוא לברר איתנו בדיוק,כי אנחנו באמת רוצים שהפורום ימלא את מטרתו וצביונו למרות הרצון הראשוני שלנו שזה יעזור לכמה שיותר אנשים .

בהצלחה בדרככם החדשה!

שבת שלום!

אם אפשר לפרט קצת על הפורום ועל התכלית שלו!חגי לנדסברג
מקווה שאצליח לענות,אם משהו לא ברור אשמח אם תאמרשואף לאור

הפורום נועד לחוזרים בתשובה מרקע חילוני,מסורתי, או גם למתחזקים שהגיעו מרקע דת,כמו משפחה דתית לייט או גם שבעצמם ירדו ירידה והתעלו אחריה בצורה משמעותית,של תפנית בחיים.המטרה לתת מקום ולתמוך באנשים שעדיין מתמודדים עם סביבה/משפחה פחות יראת שמיים ופחות מקיימת מצוות מהם באופן משמעותי,או לתמוך בתהליך ההתחזקות המשמעותי,התפניתי שהוא עבר.כמו כן זוהי במה לדיונים,מחשבות בכל הנושא של התשובה לה' יתברך.

חבל מאוד שזה סגור.אהלן
זה סגור בגללשואף לאור

שאנחנו רוצים לתת במה לאנשים שיוכלו להתבטא בה בחופשיות,שיוכלו לשתף גם בסוגיות מאוד פרטיות בלי להתבייש,ואני חושב שזו נק' מאוד חשובה שעומדת בבסיס הפורום,אם מישהו רואה את עצמו מתאים לפורום הוא יכול כאמור לשלוח הודעה לאחד מאיתנו(המנהלים של הפורום) ולהצטרף בשמחה.וכן הוא יכול לברר איתנו בדיוק את מטרת הפורום ולהכריע אם הוא מתאים לפי זה.

באמת חבל שזה סגור.אווזה.

כולם פה בתהליך של תשובה.

תמיד.

אני למשל עושה הרבה דרכים בשביל להתקרב לה' יתברך.

זה שלא נולדתי במשפחה חילונית, לא אומר שפעם לא האמנתי בה'.

ושעכשיו אני בתהליך התקרבות אליו.. בעז"ה.

ואני בטוחה שאני לא היחידה.

אבל, אני עדיין לי יכנס לפורום כזה אם הוא סגור. אםן הוא פתוח כן,

אם הוא סגור זה ממש ממש מגביל.

אז..

הדבר הזה נכון כולנו בתהליך של תשובהשואף לאור

כולנו בתהליך של תשובה,אבל הכונה כאן היא למשהו ספציפי,להתליך תפניתי שיש לו גם השלכות שונות לגבי מי שעשה מעשה כזה ששונה בכמה פרמטרים ממישהו שעשה תשובה על משהו ספציפי ,אך לא שינה אורך חיים או עשה תפנית.גם לגבי העניין של הפורום הסגור,אנחנו עושים את זה בשביל שיהיה לאנשים נח לשתף בסוגיות האלו ולשתף בעניינים פרטיים שהם רוצים לשתף,דבר שיהיה קשה יותר בפורום פתוח.את מוזמנת לדבר איתנו ולראות אם את מתאימה,אני לא רואה את העניין שהפורום סגור כמשהו מגביל,אדרבא,משתחררים ממגבלות יותר קשות לדעתי..

איך זה מגביל?לך דומיה תהילה

(כן, "כולנו חוזרים בתשובה"... הבנתם לבד מה הכוונה)

אף פעם לא התביישתי בזה, פתאום אני כן..פצפונית
מוזר..

ועכשיו פוול יהיו פה בשוק!
הרב קוק אומר...שונמית

שתשובה זה בעצם חזרה לעצמי, שיבה, חיפוש והתקדמות לשורש הנשמה האישית. לכן אני מקווה שכולנו "חוזרים בתשובה"...

*חוצמיזה, מי לא חוטא?...

סתם היה בא לי להגיד... זה לא ממש קשור. חיוך

חג שמח!

~~חידוד מטרות הפורום המדוייקות~~ ב"ה עדיין פוניםשואף לאור

הפורום מתאים:

/לאדם שחזר בתשובה מרקע מסורתי או חילוני או אדם שהתחזק או חזר בתשובה(תלוי בהגדרתו) ממקום דתי לייט,או אפילו דתי מאוד אלא שירד ירידה ועלה, ובעקבות העליה נוצר אצלו עניין משמעותי ותפניתי.

/אדם שעבר תהליך תשובה שהוא צריך להתמודד בעקבותו עם החברה סביבו או שמתמודד עם התהליך התפניתי שעבר ומרגיש צורך לקבל תמיכה או רוצה לשתף במחשבות וכו'

/וכן אם אדם בכל זאת לא מתאים במאה אחוז להגדרות הללו אבל מרגיש שעשה עליה תפניתית בעבודת ה',אני חושב שהוא גם יהיה מתאים,אבל שיבוא לברר איתנו בדיוק,כי אנחנו באמת רוצים שהפורום ימלא את מטרתו וצביונו למרות הרצון הראשוני שלנו שזה יעזור לכמה שיותר אנשים .

..שואף לאוראחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך