שאלהמעריצה של אבא

יש לאחותי כרטיס שירות תכלת של השנה החדשה.שכתוב עליו "תעודת מתנדבת בשירות לאומי "של עמינדב

היא עושה שירות בעיר -תקן בית,משלמים לה על נסיעות בתוך העיר.עכשיו היא עלתה לאוטובוס אגד מחוץ לעיר.ושאלה את הנהג אם יש לה הנחות לבנות שירות.והוא אמר לה שתראה לו את הכרטיס ואמר שהנסיעה חינם,והיא לא צריכה לשלם כלום.

אז אחותי כך עשתה,השאלה אם זה באמת חינם?כי הרכזת אמרה לה שהכרטיס מיועד רק לנסיעות חינם ברכבת ולא באגד. כל שאר החברות שלה שנסעו באוטובוס אגד גם נתנו להם חינם עם הכרטיס הזה וכולן עושות שירות תקן בית בתוך העיר.

קיצר מי יודעת אם באמת הנסיעות חינם עם הכרטיס גם באוטובוס אגד שנוסע מחוץ לעיר?

נראה לי שככה:אנונימי (פותח)

בעיקרון הכרטיס שירות מביא חינם רק ברכבת, אבל- כל מי שהיא תקן חוץ ולא בית יש לה בול שמודבק בלמעלה ואז זה גם באוטובוסים..

אז אולי במקרהשמו לאחותך בול? או שהנהג לא ראה שאין לה בול? ככל הידוע לי,אם היא עושה תקן בית היא לא אמורה לקבל בול..

אין לה בול על הכרטיסמעריצה של אבא

ובכ"ז הוא אמר לה שהנסיעות חינם היא ניסתה להגיד לנהג שלא והוא התעצבן והתווכח איתה שזה חינם!

כך גם לעוד שתי חברות שלה נתנו לעלות חינם בלי הבול על הכרטיס(לא עם אותו נהג)

אז הנהגים לא יודעים?או שיכול להיות שגם בלי בול זה אפשרי..?

באוטובוסים זה רק מי שיש לה בול נסיעותמה זה משנה
יפה שהיא התעקשה איתו שהיא אמורה לשלם...בת-שירות גרעין

הנהגים לא תמיד שמים לב...

אני חזרתי הביתה לפני יום כיפור ובטעות הראתי לנהג את הכרטיס של שנה שעברה...

והוא נתן לי לעלות.. (אח"כ חזרתי אליו ואמרתי לו שבטעות הראתי לו את הלא נכון.. והוא אמר לי שהוא בכלל לא שם לב...)

ובעיקרון אם זה לא חינם- אז לא ידוע לי על הנחות בנסיעות.. זה עובד "הכל או כלום" אין הנחות או משהו...

המון בהצלחה!

אבל יש נהגים ששמים לבפיצי99

מניסיון...

אל תנסו לשחק עם זה כי זה עלול להיות לא נעים...

הייתי פעם עם חברה שהדביקה את הבול של החודש הבא ביום האחרון של החודש והנהג פשוט דרש ממנה תשלום...

אז לתשומת לבכם....

יש גם נהגים שבודקים עם התמונה זו באמת את...rivka501

יש נהגיםבת-שירות גרעין

יש נהגים מכל הסוגים... גם כאלו שבטוחים שאת שוטרת (הכרטיס תכלת- מה זה כרטיס חדש של משטרת ישראל?)...

החכמה היא להיות בסדר ולדעת מה מגיע לך ומה את צריכה לעשות...

המון בהצלחה!

יש גם פקחים.. ואיתם לא תמיד כדאי להתעסקרות014
הנהג האחרון אמר לה-מעריצה של אבאאחרונה

אין בול-אין חינם!!!!

פתר לנו את הבעיה,ואמר שכל הנהגים שנתנו לה לעלות בלי הבול צריכים לקבל קנס.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך