כמו כן, אם מישו יודע על משו היום!!!! אנחנו יותר מנשמח!!

(לא הבנתי למה הליל לימוד ננעל הרי כולנו מחפשים מקומות וכ.. מנהלים- לתשומת לבכם! ואנא אל תנעלו וכ' בחג אין דיקטטורה
וזה יותר מנחוץ!)
וזה יותר מנחוץ!)זה בריא !!! 
מיניסיון!!!!!: P

בסוסיא, מחר!!
ובחמישי שמעתי שיש במעלה חבר עם הלב והמעיין(חיליק פרנק וחברים..) וארז לב ארי.
שמחת בית השואבה המרכזית ברחבת קניון ערים בכפר סבא עם הזמר העולמי ליפא שמעלצר, בליווי תזמורת מורחבת בניצוחו של רובי בנט ביום רביעי, ב' דחול המועד.
? ביום שני מוצאי יו"ט ראשון של חג, בשעה 20.00 ברחבת בית הכנסת אליהו הנביא רח׳ שתולים 65 תל אביב, שמחת בית השואבה במעמד הרב הראשי לת"א יפו ישראל מאיר לאו ובהשתתפות תזמורתו של איציק אשל.
? באולם יד לבנים שד' קוגל חולון, שמחת בית השואבה לילדים, בשעה 20.30 בהשתתפות הזמרים איציק אשל ונריה עוקבי,ילד הפלא אבישי רוזן ונער הפלא דניאל קרייטינברגר.
? במערת המכפלה בחברון, יום רביעי י"ז תשרי ב' דחול המועד, מופע עם ענק הזמר החסידי מרדכי בן דוד, גדול הזמר המזרחי חסידי חיים ישראל, אורי דווידי, יידל ורדיגר, שלמה כץ ובליווי תזמורתו של עמי כהן.
? מתנ"ס קריית עקרון שמחת בית השואבה ביום שלישי א' דחול המועד, בשעה 19.30, בהשתתפות הזמרים חיים ישראל, אלעד שער ואייל טוויטו.
? ירושלים בית הכנסת "משכן שילה" ביום חמישי י"ח תשרי ג' דחול המועד סוכות יתקיים הקבלת פני רבו ושמחת בית השואבה במעמד הרב מרדכי אלון שליט"א בסוכת בית הכנסת "משכן שילה" רח' בן זכאי 27 ב17:00 מנחה לאחריה שיעור בעינייני דיומא, ערבית והתוועדות חגיגית בליווי תזמורת. חג שמח!!!
שלישי רביעי - בחברון
חמישי - סיור בדרום ת"א , אירוע חיזוק ברמת מגרון
הקפות שניות בעוז ציון
וגם יש אזה משובמערת צדקיהו..אם אתם רוצים פרטים..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים