אפשר לכתוב דעות, חיזוקים, פשרות, דו"חים, שו"תים ובדיחות לא קשורות...
לילה-טוב, חג שמח ונתראה (בל"ד) בחברון מחר/ותיים..!
אפשר לכתוב דעות, חיזוקים, פשרות, דו"חים, שו"תים ובדיחות לא קשורות...
לילה-טוב, חג שמח ונתראה (בל"ד) בחברון מחר/ותיים..!
זהו...........
ב"הצלחה בזה ממש ממש.
אל תכנס שבועיים, וזהו

גמני מחקתי ב"ה.
יפנק אותך!!!!!!
בדמייך חייכל הכבוד!!
הלוואי והיה לי את האומץ כמוך...
אחד מהם (לפי מה שידוע לי) עושה איתו באמת דברים חשובים.
(והשאר..... רח"ל )
![]()
תביינוו , פייסבוק זה לא דבר רע .. רק צריך לדעת אייך להשתמש בוו..
אם עושים בו דברים לא טווביים וכל היווםם אתה בפייסבוק .. זה לא טווב ..
אבל אם שומרים על קשר עם חברים וחברות לא מהעיר/יישוב שללך זה טווב =] זה דבר חיוובי וחכם .. אבל השאלה היא אייך אתה מגייב אלייו ..
בקייצור .. מקווה שהבנתם =] =]
צריך כל כךך הרבה כוחות נפש לזה...אני גם מחקתי אותו לפני חודש וחצי בערך וואלה באמת שהחיים שלי השתנו . כאילו באמת!! פייסבוק זה דבר ממכר נודה בזה או לא. אבל יש את הקטע הזה ש14 יום אני צריכה להתאפק ולעמוד בניסיון ולא להיכנס אפילו לא לדקה. וזה הקושי . כי כשמכורים זה ממש ממש קשה!!! וכל לילה שהלכתי לישון התחילו לי סיוטים של חלומות :נו הנה אני רק בודקת משו (כמו שצים ביום כיפור וחולמים שאוכלים .חחחח) חחחחחחחחחח נסחחפפתי ממש אבל באמת זה מה שקרה לי והצלחתי ברוך ה' לעבור את הימים האלה והוא נמחק. אחרי 3 שבועות שחכתי שיש דבר כזה פייסבוק ופתאום לא הייתי צריכה אותו יותר. פתאום היה לי זמן לחיים. ולא שהייתי מכורה כרונית. אבל זה באמת לוקח את כל הזמן !!! וחשבתי על זה שאם הייתי מחברת את כל השעות שהייתי בפיסבוק זה היה יוצא משו כמו שנה ויתר. טוב בקיצור אני מאאושרת ואני בטוחה שגם אתה, עכשיו ..או בעתיד!! סורי על הדרמטיות חחח
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים