)
היה מצוין!!מרדכי

)
).
כנרית על הגג=)
אני17
אני17(אני מדבר עלי..)
מיריצ'י =)אפשר הסבר על מה שקרה בעפולה?.. 
מרדכיבס"ד
(לכל מי שניצל"ש יש למנהלים אופצייה חדשה בשביל לטפל בכם
ענבל...)
ישבנו יחסית במעגל (נא לא לתפוס אותי על המילה אם זה בטעות היה משולש
) והיה שם ילד (6) שהיה איתנו שם במעגל. ואז שאלנו אותו מאיזה עדה הוא אז הוא ענה מרוקאי. ובשביל להוכיח את זה הוא פשוט התחיל לרקוק על כול מי שהיה שם ואמר "כנגד עיין הרע". רק על משהו אחד הוא לא ירק, שזה היה אני מכיוון שגם לו קוראים מרדכי.
ילד אחר שאל אותנו עם אנחנו מתנועת בני עקיבא אז עניתי לו שלא ושאנחנו מתנועת נוג"ה. ואז שאלתי אותו אם הוא רוצה להצטרף? אז הוא שאל איפה אנחנו נמצאים אז עניתי לו שהכתובת שלנו היא דבליו דבליו דבליו (וכן כל הכתובת של הפורום) f22. כמובן שהוא הסתכל עליי כאילו נחתתי מהירח (אההה, סליחה, מנוג"ה
)
זאת אומנם לא חוויה אבל להסביר לכל סניף עפולה עלית מה זה פורום נוג"ה, זה מסובך 
לשיר באמצע ההקפות המרכזיות של עפולה "אוהבים את נוגה, אוהבים את נוגה" זה לא נשמע הכי טוב 
להיות בהקפות שניות בבית כנסת והגבאי אומר תודה לסניף בני עקיבא שבא לשמח אותנו ואז לצעוק לו שאנחנו לא מבני עקיבא אלא מנוג"ה (אחר כך הוא תיקן את עצמו).
להכניס כל מה שקשור לפורומים בכל שניה אפשרית ולשיר בסעודה שירים כמו "לפורום שלי שלושה מנהלים" ו"הפורום שלנו גדול וירוק" או "פורום שלנו מה נחמד הוא" 

להוציא את הגרון |צרוד| בשביל הסכם עם הבנות (של הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!) בשביל שלא יהיו בעיות של צניעות.
לבנות מחיצה מאולתרת אבל דווקא מאוד יעילה 
ב"ה זכיתי לעדת מעריצים |עף על עצמו| מרמת בית שמש שליוותה אותנו כל החג ושרה שירים על ג'יניג'ים בכל מקום אפשרי כולל לקחת את המיקרופון של האוטובוס והלתחיל לשיר.
והחוויה הכי גדולה הייתה הבית כנסת האשכנזי
... לא בתם נשארנו שם מלא זמן
(היו לנו רק 2 ספרדים מהפורום)

ענבל
לך דומיה תהילהאני רוצה שיקראו כיכר על שמי. או צומת. או שדרה...
ענבל

מרדכי
מרדכי
ללכת לסיור בין בתי הכנסת בשביל לעשות שם הקפות ופתאום מתחיל לרדת גשם אז במקום לחפש מקום מסתור, להתחיל לרקוד "עד בלי די, עד בלי די" (את האמת הגשם הזה בא בזמן, הוא היה מרענן 

)
הוויכוח עם מרדכי (ב.ש.) עוד לפני שבכלל עלינו על האוטובוס לעפולה מי המרדכי המקורי של הפורומים 

אגב, שמעלים את מרדכי (ב.ש.) לתורה זה "יעמוד מרדכי בן שרות" (הכתרת רב פורים תשע"א 

) למרות שאצלי זה יותר גרוע "יעמוד מרדכי בן משה" (רק מזל שלאבא שלי יש שם שני, אחרת זה היה נראה שאני יותר מידי מכור)
לקחת ארגז ריק של 7up ולשאול מי רוצה לסמן 7up על התפילה
(למי שלא הבין מה זה 7up)
------נא לא להגיב להודעה זאת בשביל שאוכל לערוך אותה בכל פעם שאני נזכר במשהו חדש 

--------
למרות שלקח לי זמן כל פעם לקלוט על איזה מרדכי תפארת דיברה. 
חוץ מ'זה שהפורום הגדול והירוק הוא נסיו"פ. 
בס"ד
יפה מאוד שכבר נכנסתם 

ברוכים הבאים 

המצב חסהמורדכי, להזכירך גם הילד המרוקאי ההוא (אהההם) לא ירק עלי!!! 

אגב, מה אברם, מי שאומר שאני שערה שלו, מגיע לו שירקו עליו!!

מסקנות שלי.......
>>> א-י-ן על לרקוד בלילה ולהעיר את כל השכונה 
![]()
>>> אחד ה-דברים זה להיכנס לחדר עם בן אדם מונשם, לשיר, ולראות איך יורדות לו דמעות..
![]()
>>> פעם הבאה, אני בא עם רוגטקה וחבילת טופי, אבל הכואבים!!!!! (חכי, חכי, עטרת..)

![]()
>>> אלעד, פעם הבאה, לפני שמתחילים לשיר בבי"כ של תימנים בודקים מי הגבאי/חזן..:
D
:
![]()
>>> "נו תרקדו, אל תקשיבו לגבאי הזה! תשירו, תעשו בכוח!"
(ביה"כ לעולי בבל, בלילה.....
)
![]()
>>> פעם הבאה, אני מבקש שגם עוד מישהו חוץ ממני וממרדכי ישיר בערב, אחרת זה ייגמר עם
ה-ר-ב-ה פאדיחות 

![]()
>>> "ואנחנו גם מודים לפורום נוג"ה שבאו, ושימחו אותנו" {זה קצת פאדיחה כשזה מול יותר מאלף איש...}
![]()
>>> פעם הבאה, אני מבקש ש ל-א להיכנס בארבע לפנות בוקר, ולצפות שאני אצא מהשק"ש שלך!!!!
פעם הבאה אני חוזר לישון!!! (זה גם מה שעשיתי השנה, אבל בסוף הייתי עם סדין) תשכח מהשק"ש שלך!! 

![]()
>>> "סליחה, אתה יכול בבקשה לצאת החוצה, כי הבנות רוצות לרקוד פה, ו...זה קצת בעייתי....."
(גורם שני)-" אא.. תצא, למה הבנות פה רוצות לקרוד! מה? ת'ה לא מבין? (תנסו להגיד את זה במבטא תימני)
![]()
>>> פעם הבאה, צריך להביא גם מוצץ, בקבוק, ומשחקיה!!!!!! (אהם מרדכי, אלעד, ופנינה)

![]()
>>> כדאי תמיד לשים לב איפה משאירים את המחזורים 
![]()
>>>"איפה אתה גר?" -"גוש עציון, מכיר?" "לא" -"שמעת על המושג התנחלויות? אז אני גר שם.."
"אה, זה ליד יהודה ושומרון, לא?" -"כן, זה-יהודה ושומרון!" איי תמימות של צפונבונים 

![]()
>>>"ובשילטון הכויפרים אין אנו מאימינים, אין אנו מאמינים, וב.." - "הלו! מה זה השיר הזה?"
-(אדם שלישי)"מה, בוא'נה, זה אחד החזקים" 

אופס, זה לא בדיוק עיר של פנאטים.....

והיו עוד מלאא!!!!!!!!!!!
אבל אין כוח לכתוב.......
לראות את החמימות של הספרדים הצפוניים ("תכנסו תאכלו! קודם אוכלים, אח"כ רוקדים" בית כנסת תימני, בוקר)
גיליתי שיש לנו שם חדש. "בני נוג"ה". כנראה איחוד של בני עקיבה ונוג"ה (מתמטיקאים: בני"ע+נוג"ה=בני נוג"ה)
לחשוב מה כל מי שעמד בעפולה ושמע שאומרים ברמקול "תודה לנוג"ה". מה הוא חשב? בטח על איזה קומונרית שאירגנה ת'אירוע
בנות-עם כמות התלונות שלכן על זה שאנחנו לא רוקדים אפשר לכתוב ספר! אולי זה יבוא אחרי שכבר יש חולצה...
ואם כל השמחה וזה, נראה לי אפשר גם להגיד ש(קצת) התאכזבתי ממה שהלך שם. באוטובוס ובארוחות...(לא מתלונן על אף אחד ספציפית. וזה גם נכתב בשבילי..)
משאלות ליבו לטובה......." 

הפסטיגל זה בחנוכה!!! לא בתפילה!!!! 

מרדכי
ד"ר אריקבס"ד
שמחים לשמוע...
בינתיים, בעיר אחרת, לא רחוקה משם, בעיירה לא פסטורלית במיוחד, עם הרבה מכוניות, סיגריות, וחיולנים שמנשקים מזוזות גם בלי שהם נכנסים לחדר ("חמודייייייים!!!!
) -
יכלנו לעשות מפגש מנהלים לשעבר והיום.
מסתבר- שהיינו שני מנהלים לשעבר, ועוד מנהל בתוקף באותה עיר בחג....
פעם הבאה, אני אדאג שלא לבוא ;)
"הי!!! זה לא... כן!!!לא... זה כן ******?"
"זה כן, אבל תפסיקו להצביע עליו, י'פדחניות!!!! תגידו, בחיים לא שמעתן על נימוסים?!"
"רגע... אז הוא יודע שזאת את?"
"כן..."
"אז?! אמרת לו כבר שלום?!"
"רוצות ללכת להגיד לו שלום? לכו! רק תפסיקו להצביע! י'חסרות חינוך!"
במוחי הקט:
"זה הוא? לא... זה הוא!!! אדיר!!!"
ולאחר התלבטות רבה (לא יפה לדעת מי זה הבן אדם ולא להזדהות בעצמי...) אמרתי שלום...
אין! אני מקסימה!!!
![]()
שיראל.
מרדכיבס"ד
בוודאי שמעתם אותי "מתבכיין" לחזרזיר (כל 2 דקות
) על כך שלא נוסעים בחזור דרך צומת שילת והיא ממש הצטערה והיא אמרה שזה לא תלוי בה ואם זה היה תלוי בה אז בשמחה וכו' וכו'.
בסוף ירדתי בלטרון וכשהגעתי לצומת שילת ראיתי פקקים ענקיים וזה בגלל חפץ חשוד שהונח בתחנה בצומת. אז מזל שהנהג לא רצה לנסוע דרך שם, אחרת היינו נתקעים (ואני הייתי אוכל את הלב עם המצפון שלי).
ועוד דבר-אני ב"ה עקפתי את הפקק הזה עם הטרמפ שהיה לי איך שהגעתי לתחנה בלטרון מהצד כך שזה לא השפיע עלי ![]()
(וחזרזיר מצטער גם על החפירות וגם על שלא הצלחתי להתאפק עד לשרשור איזה טוב ה' 

)
נ.ב. זה לא ניצלו"ש כי זה קשור מאוד לשמח תורה!!!!!!
לכול מי שהגיע,אירגן וכ"ו...
היה ב"ה שמח!!..
לגרום ליעל.נ.-לרקוד,היה שווה(חח,כן כן).
כייף לראות את החיוכים של תושבי המקום,החמימות ואהבה שלהם!!
..
ואיי אנחנו חזקות דחפנו את המשאית (בהקפות השניות
).
לא אחפור לכם,חחחח.
ב"הצלחה.בשורות טובות והרבה שמחה!!...
איך היה?
דבר ראשון-
'וווואווו, החבר'ה פה על רמה!', 'כבר כמה שנים לא הייתי פה ואתם פשוט מקפיצים את השכונה!', 'כשאמרת שאת מביאה בנות, לא חשבתי שהן יעשו וישמחו עד כדי כך, פשוט טוב שהגעתן, אתן מדהימות!', 'אתם חבר'ה רציניים', 'אנחנו לא מתחילים עד שאתם מגיעים' , 'תודה רבה רבה - שימחתם כ"כ!!'
זה חלק קטן מהרבה תגובות ששמעתי, מהרכזת בנות שירות, מהאחראי הקפות בגבעת המורה, מהקומנרית, מתושבים, בנות שירות, מחב"ב..
דבר שני -
- כנראה שלא למדתי משנה שעברה- התעוררתי באמצע הלילה, קפאתי כ"כ...תקעתי על עצמי כל שכבה אפשרית בערך..ודמיינתי שאני מצליחה לישון!
- הגשמתי חלום! שנה שעברה וגם השנה, בבי"כ 'ישורון' - יש איזה אישה מבוגרת (נראת בסביבות גיל ה70), לובשת לבן, מהממת, עינים זוהרות בצד, רואים שהיא זוהרת מהריקודים והשמחה שעושים, אבל עקב הזקנה היא יושבת ולא קמה.
היה לי חלום לרקוד איתה, והצלחתי! התחלתי לדבר איתה, ובסוף היא כמה ורקדה איתי כמה דקות, והעינים שלה נצצו!! יאו!!
- פפי - החבר החדש של פונ3'ה!!
- 'תודה רבה לחברי נוג"ה שבאו ושמחו איתנו! נוג"ה ההסעה מחכה לכם...' - איזה מזל שיש לי את המס' של האחראי על המיקרופון (תרתי משמע), כל גבעת המורה מכירה אותנו עכשיו!
- הריקוד של אריה וב.ש. - ואוו. אחד האדירים!
- התפילה בבוקר, כ-ל הבנות אח"כ התלבטו מי חתן בראשית ומי חתן תורה. המי שברכים, והקירקורי בטן שלי כל התפילה
- להסביר לכל עפולה עילית מי זה נוג"ה. לעשות תמונה של כל החבר'ה עם החולצות..
- 'נוג"ה השרותים מתוקנים?'
- וכמובן - הבוקר התעוררתי עם כאבים ברגליים! כל מה שהמורה לספורט לא מצליחה לעשות כל השנה, עפולה עילית מצליחה לעשות++
- ניסיתי למשוך בנות ליקודים, אז באתי למישהי אחת והתחלתי לקפוץ איתה, אז היא אומרת לי: 'מה נשמע?
' -'ב"ה טוב! חם וכאלה|מזיע|, אבל שמיייח! יאלה את באה לרקוד?
' התשובה שלי ממש הצחיקה אותה, מותק שהיא!
מן הסתם היו עוד... ואי, היה מדהים! והחבר'ה של עפולה, מדהימים. חמים, אוהבים, מחכים, שמחים, מארחים (כבר אמרנו 'קודם אוכלים אח"כ רוקדים! (?) ואפילו היה להם חילבה!! היה שווה לסוע את כל הדרך
)
יישר כח, חבר'ה!
שה' יברך אתכם!
ח אני זוכרת את זהדניאלה .ד.
אני17

ענבל
שירושש
אבל הייתה חוויה חוויתית ביותר, איזה פנטוזים היו שם
כ"כ התבאסתי כשהסבר שאנחנו לא צכות ללכת, היה נחמד להעיף את כולם מהשק"שים.
---וכאן נחתם הנושא, טוב?
---
בס"ד
אבל אכן, היה נחמד להעיר את כל הבנים ולראות אותם מתרוצצים בחיפושים 

בס"ד
אני ידעתי איפה הם היו בכל הזמן הזה 
כי אני כבר הייתי ער וחיכיתי לכן עם נבוט..
סתם סתם..אבל באמת בקושי הצלחתי לישון שם.. הייתע ער מחץ לשק"ש מ5 וזזתי אח"כ כבר לבית הכנסת..
בס"ד
אנחנו נשארנו ערות בזריחה אבל לא היה לנו כוח לצאת לראות אותה 

כל הדרך דחפנו אותה, ופתאום היא מתחילה לנסוע אחורה, מה נראה לה שהיא מנסה לדרוס אותנו?!
מזל שפנינה הפסיקה למשוך בחוט בדיוק בזמן..
טוב נו, היא גם סחבה לנו את התיקים הנעליים והפלאפונים, אז פסדר..
דבר ראשון בהצלחה בעבודה החדשה במזכירות,
ודבר שני מה לעזאזל הפלא' שלי עושה בתוך הטבע שלך??? מה מה? מה חשבת?? אני צריך להכניס אותו למכונת כביסה.
למכונת כביסה 

פונ3'ה!!
לא היה לאף אחת כיס ולא רציתי שיגנבו לכם אותם!! |צדיק|
המצב חסהרֵפורום!!
התלהבתי על המילה החדשה! בייחוד שלנו הבנות יש אחלה תמונה באמצע עזרת גברים, כשהיא ר-ק שלנו
.
יצאתי באורות. האנשים בעפולה עילת כ"כ חמים. בערב חג סחבנו כמה מהבנות שולחן כבד, ופתאום עוצר לנו אדם ושואל אם אנחנו צריכות עזרה. "אני לא דתי, אבל אני רוצה לעשות מצווה בתור יהודי לכבוד חנוכה" (?)
קיצר, הבנאדם קשר לנו את השולחנות על הגג של הרכב, וניקה את כל הרכב שלו, כדי שנוכל לשבת. פשוט צדיק!!
והאנשים בגבעת המורה, פשוט מתוקים. יש לי כבר כמה חברות קטנות חדשות
והאוכל אצל התימנים. באנו לרקוד, והם לא הסכימו שנירקוד עד שלא נשב לאכול
והחולצות המהממות!!
ופפאפי החבר של פנינה.
ולשיפור > לעניות דעתי היה צריך שאת קריאת התורה, ומוסף היה צריך לעשות אחרי ההקפות. כי פספסנו בתי כנסת..
לפני שבוע ב.ש. ואני ארגנו מס' דברים, ובניהם גם בדקנו את מזג האוויר-
אני: יאו!! כתוב שירד גשם!
ב.ש.: מצויין! הוא ירד ב9 בלילה, כשנהיה על האוטובוסים!
אני: לא! לא! לא! שירד בהקפות, יאו!! איך באלי..איזה כיפ!
ב.ש.: ב"ה! אבל.. הוא ירד רק ב9..
|וחוזר חלילה|

הגשם הזה היה מבדר ומרענן, איזה מבט של ניצחון היה לי בעינים כשהוא ירד
למרות שגם הוא ניצח, ירד גם כשהיינו באוטובוס
שירוששתשאלו את עזרא...... הוא קיבל שמוכטא על הראש מהמרוקאי...![]()
בס"ד
כל הבנים יושבים בערב החג בסוכתו של הצדיק ההוא מעפולה שארח אותנו בסוכתו ואכלנו שם את סעודת הפרדה מהסוכה. ואז היינו צריכים להגיד את היהי רצון ולאף אחד לא היה מחזור. אז כל מי שהיה לו טלפון נייד עם גלישה שלף אותו והתחלנו לחפש את הנוסח במרשתת (אינטרנט בלעז).
עד שבאיזה שהוא שלב לאחר הרבה חיפושים החליט מרדכי (ב.ש.) להתקשר לאחת הבנות ולשאול אותה מה הנוסח (וגם מהצד שלהן הייתה פדיחה לפי מה שסופר לי). אז פנינה הקריאה למרדכי ושניים מאיתנו רשמו כל מילה שיצאה מפיו של הנוסח ואז אמרנו את זה כולנו מהפלאפונים שלהם (לחלק הם שלחו את זה בתור הודעה).
נ.ב.
כל כך רציתי היום לדעת לקרוא מחשבות. מעניין אותי מה כולם חושבים על החולצה של הפורום
אבל לאהבנתי למה כל הזמן דיברתם על ההפרדה וזה אם שרתם ביחד? לומשנה!! אבל מגיל 15 סעז"ה אני יבוא נשמע כזה כיף!!
הבנות: &&&&& הבנים: #######
הכביש:
^שרות בשקט ומוחאות כפיים^ ^צרוחים שירים ומסתובבים עד לכדי סחרחורת^
ד"א, אני השלישית משמאל!! |מתרגש|

מרדכיבס"ד
למרות שהיה קטעים שזה תרשים יותר נכון:
הבנות: &&&&& ********* הבנים: #######
הכביש:_______________________________________________________
^שרות בשקט ומוחאות כפיים^ |^ הבנות של עפולה
^ | ^צרוחים שירים ומסתובבים עד לכדי סחרחורת^
&&&&& ***#*#*#*#*#*###*#*#

כנרית על הגג=)
וככה?אני17&#&#&#&#&#&
ידידאיזה ילד אחד אומר לי ולאלעד: "אני יתפללתי היום שירד גשם וירד גשם" אז אאלעד אומר לו "ואי כניראה שאתה צדיק ניסתר" אז הוא אומר לנו "כן, גם יום אחד יתפללתי שיהיה שלום ואז בידיוק דיברו בחדשות על שלום" "ואי אתה באמת צדיק!! תיתפלל על עם ישראל ועל יהונתן פולארד שישתחרר וזה" חחחה איזה תמים הוא היה
ובזה המקום להודות לתיפארת, מרדכי (השחור[וגם לג'ינג'י
]) שרה ופנינה על כל החג המטורף!!! אשרכם!!! היה מושלם
תודה על הכל!!! ה' יברך אותכם.
אבל זה כיף לזרום עם הספרדים הצפוניים האלו
אז ככה.
בערך..
-טרמפ למקום מסויים, וכשירדנו באמצע הדרך, מסתבר שוהא שינה את דעתו וממשיך לאן שאנחנו צריכות! אבל פסדר.. המשכנו אחרי כמה שניות עם רכב הרבה יותר נוח
-מה זה פה? מפגש מחזור CAT??
-אפשר ת'מיקרופון? את לא צריכה..
-הצדיק עם הרכב, חצי שעה לסדר ולקשור שולחנות, בשביל 30 שניות נסיעה.
-דירת שירות? עבדו עליינו!! זה בית! לא "דירה"!!
-מה? הוא לא שאל ת'שמיניסטיות אם הן באות לעשות שרות בב.ש.!!
-כל מי שהלך לרמת גן, רק שתדעו שאצלינו זה היה יסודי!! [והבנות כרגיל, בוגרות יותר
דירת שרות..
]
-איזה כייף היה בבית כנסת האשכנזי!! איזה מזגן! כמה מקום לרקוד! האדרת והאמונה!! המלוכה והממשלה!! כמה שירי בל"חים!! [כמה ריקודים סביבי
צחוקים שזרמתי ולא התפדחתי וברחתי
זה רדף אותי כל החג

]
-איזה מדהים זה לראות בערך 10 ח'ברה עם ספר תורה, ובאמצע הסיבוב לקלוט שיש שם כבר כמה עשרות וכולם מפזזים ומקפצצים!!
ומוציאים את הגרון כדי לא לשמוע שירת נשים.. צ-ד-י-ק-י-ם-!
[וכן תודה ענקית למרדכי [מרדכי] שעבד קשה כדי לגרום לזה!! [בזכות זה- אני מרשה לך קצת את מאיר שלום
, עד שהוא יפסיק להיות כזה אלים

]
-"היי!! תראי.. הינה פיסת שמיים!" 

-'מאיר שלום' ספרו של האדמו"ר ח"ע
-על הדשא. עם חברות. קבוצת בנות..
במרחק מסויים, קבוצת בנים. לא מתקשרים בניינו..
ואז, מתוך השיחה שלהם אוזני קולטת שם מוכר.
כאילו- מה נראלך?! ככה לשאת שמו לשאו?! בוש והיכלם!! [ותמסור לו ד"ש..
]
-הוא לא האמין לי שקורים לי מרדכי!!
-"החבר של פנינה.." בוגדת! אני יספר לו! אני יודעת איפה הוא גר!!
-"שרה, את באה להשלים מניין?" "כמה אתם? אהה.. עזבו, הגיעו אחרים.." רפורומים כולם פה!!
-להגיע לגבעת המורה, איש וחצי הרחבה. נכנסים 7 נוג"היסטים. פחות מ10 דקות. הרחבה מלאה!!
-בנות בבית כנסת.. רפורומים כולם!
-נוג"ה תנועת הנוער המרחפת..
-להסביר מי אנחנו בעצם. בלי להתבייש! זה ע-נ-ק-!-!
-מחיצה אנושית. חלק התלהבו וזרמו..
-מישמיש! איזה רשת שאווה!!
-ריקודי חתונה סביבי. ולא רק זה.. התארסתי! מזל טוב לי.. אפשר בבקשה את רשות הדיבור? תודה..
מי החתן?
אנונימי.
האפור?! וואו!
-להסתמס באוטובוס, אבל אז לשבור את הכללים ולצעוק חזרה.
-לנהל 4 שיחות במקביל. מאחורי לפני. מימיני ומימיני הקיצוני..
ואני בטוחה שיש עוד..
ואת התארסת עם שמחה! אל תתווכחי איתי! יכול להיות שהוא האנונימי האפור, אבל זה שמחה! אחרת את הורסת לי את כל האסמס..
אבל אני ניצחתי בסוף עם המיץ תפוזים! אני מזגתי את הסוף! יש כאן טעות!
רבים על הכוס האחרונה

מרדכיבס"ד
לגבי מאיר שלום - אני לא בדיוק שואל אותך (ואני עדיין יפגוש אותן לפנייך) 

לגבי השירה - ב"ה שווה להשקיע מעצמנו (את הגרון בעיקר) בשביל לפתור את כל הבעיות.
לגבי הבית כנסת האשכנזי - למה לא הגענו לשם יותר מוקדם?!?!?!?!?!?!
וכן, אני עדיין סבור שאת לא צריכה את המיקרופון וששמעו אותך יותר טוב מאשר ששמעו את מרדכי (מספר 2
) כשהוא דיבר עם המיקרופון 
מישי' מאפושו'[חוזרת על עצמי- גם אם אתה שם!]
-יש שם חסה.. מה מצבה?
-איזה צחוקים זה לקרוא לו מאיר שלום, ואז עוז ציון

-אתה מקומי? כן. איפה אתה לומד? קרית 8.
מבט מלא משמעות.
צחוק..

"מי ייתן לי איבר כיונה, ואלמד תורה בישיבת קרית שמונה!"
היי.. זה אתה מקרית 8. נכון.. זאת את מהסרטים
החסה 

בס"ד
תודו! תודו! תודו!
והיה שיא הכיף להרגיש רפורומיות לחג אחד 

לרקוד בעזרת גברים מסביב לבמה 

המחיצה האנושית הייתה אדירה! היה שיא הכיף ללכת ככה 

חח ואצלינו היה יותר שווה מרמת גן... (אהמ אהמ... וכן, אני יודעת שנהניתם..)
שנה הבאה כולם באים!
ופנינה זה לא יפה שלא הבאת גם לנו שקית ממתקים...
ועוד אחרי את אומרת שאת לא עד כדי כך קמצנית 

-"אם היינו מתחילים בשבע"
איזה קליטה של נעל בית!

מרדכי
מישי' מאפושו'

מרדכי
מישי' מאפושו'בס"ד
כמה צחקנו בסדרים על מדרשיסטיות שעומדות לטרמפים עם גמרא של הלכה ברורה ביד 

פנינה הלכה את כל הדרך עם טלית מתחת ליד

[יאבאא.. הקישור הזה נראה מאייםםם!!!]
אבל משומה לא נראלי שזה אותו מאיר שלום..

*חזרזיר*תעזבו את בן דוד שלי בשקט!!!
עכשיו מדברים על אחיין של שרה בכללבכלל!!!
[אזמה שקראנו לבנדוד שלך באיזה חצי מהפעמים מאיר שלום... ובחצי השני עז ציון..
]
המצב חסה
ומאיר שלום זה לא שם של ספר!!! 
וגם, אני מאוד מקווה שאני לא באמת דומה להוא בחולצה של ה......

![]()
זה מזכרת מחבר שלי שאין לי דרך לתקשר איתו עד שנה הבאה!
זה היה מצחיק, אני עומדת עם כל הפיצ'קלכים בתור לשקיות, (איזה בלאגן שהלך שם..) מגיע תור רועי לקבל שקית ובאים להוציא אותנו.
אני עושה לו "היי! אני גם רוצה, גמאני עמדתי יפה בתור!"
הוא הביא לי

תביאי לו את זה בשנה הבאה
מרדכיבס"ד
התפילה הייתה צריכה להתחיל
!!!!!!!!! 

ציפינו שהבנות לפחות ישלימו מניין אבל...לא! הן לא הגיעו. לבד מאחת. אחת זקנה...סבתא
אבל כשמעירים אותנו בחמישה לשבע ויש רק כיור אחד בדיוק איפה שנמצאים השירותים והמראה- אין מצב להספיק! חבורה של נקבות..
הבעיה הבעייתי יותר היא לישון על הרצפה [סליחה, על השמיכה של ידיד- שוב תודה לך!!
] כשהגב תפוס. ואז לנסות לקום בבוקר..
בעעעע.. [וביום שאחרי להיסחב עם תיק עם רצועת גב אחד. חוויה..]
ובקשר לגמרא- היא לא שואלת את אח שלה! 
וגם אם כן, אין בעיה בללמוד גמרא, כול עוד יודעים את מה שיותר קריטי לנו..
אבל למה שאני אלמד גמרא? מה אני ____??
[חושבת רגע. שואלת את אבא. מבררת במשפחה המורחבת. מגיע לבן של בן דוד שני. רגע. כן. אני ____!!]
המצב חסה
כפרגניסט..מה קרה הוא כתוב שלא היה מספיק צנוע
וישר כולם מתעלמים???
בס"ד
מה אנחנו יכולים לעשות? לכפות על כל עפולה עלית ללכת צנוע?
במסר, כל מי שהיה.
אין צורך לעשות את זה פה כשהרוב לא קשורים.
ידיד

עץ על מיםאבל ב"ה דיברנו על זה ובעזה"י הופקו לקחים..
ועוד דבר שפרח מזכרוני- 'עלינו' של הסיבו"ש! 
סופסוף לא זמזמתי את זה לבד
הוא-"הי אתה, אתה נראה לי בחור רציני. קח |מושיט לי סידור ספרדי| ותגיד את זה"
|מסתכל| |רואה משפטים לא מובנים שחוברו יחד|
אני- "מה? אני לא יודע מה כתוב פה!!"
הוא-"אל תדאג! יהיה בסדר.."
|לא יהיה בסדר!|
ברחתי משם כל עוד נפשי בי....בסוף היה בסדר..
מתפקידנו לחפור!
לכל מי שיש תמונות ממוצאי החג- נשמח שתשלחו כמה שיותר מהר לתפארת (*חזרזיר*) כדי שנוכל לשלוח לכולנו מזכרות מהאירוע (לאחר סינון, כמובן..)
תודה! ותזכו למיצ'..
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה