בס"ד
שלום לכולם!
ב"ה יש לנו ילדה מתוקה בת שנה ו-3, ואני ובעלי מאוד חלוקים בעניין הרגלי השינה שלה
יותר נכון לומר שאני בד"כ מסכימה עם בעלי אבל רוב הזמן קשה לי בפועל לבצע
כרגע הדרך שבה היא נרדמת זה עם בקבוק מטרנה- דבר שאני גם חושבת שהוא לא טוב
כי זה לא בריא לשינים, וגם כי היא מפתחת בבקבוק מעין תלות, ואז כשהיא מתעוררת את ההתעוררות הקבועה שלה
בסביבות 4-5 בבוקר היא צריכה שיביאו לה עוד בקבוק כדי להרדם (לדעתי יכול להיות שהיא גם רעבה בלי קשר כי היא נקרדמת בערך ב-7 בערב.
בקיצור- בעלי רוצה שנהיה קשוחים, ומילא שתרדם עם בקבוק, אבל הוא לא מוכן שכשהיא מתעוררת באמצע הלילה שניגש אליה(לפעמים היא מתעוררת עוד פעם בערך ב-11 וכמובן שאני רצה אליה עם הבקבוק)
אני יודעת שהכי טוב שתרדם בלי כלום, אבל א. זה נוח לי שהיא נרדמת מהר עם הבקבוק ואני לא צריכה שהיא תבכה שעה לפני כן
ב. אני מרחמת עליה, למרות שאני יודעת שזה רק קושי זמני ואח"כ היא תסתדר בעז"ה גם בלי הבקבוק
בנוסף, פעם אחת שלחתי אותה למעון בלי בקבוק בטעות, והמטפלת אמרה שהיא נרדמה בלי הבקבוק- דבר שהיה נראה לי לא מציאותי! פשוט הניחה את הראש ונרדמה. (מרוב שהייתה שפוכה )
אז מה עליי לעשות? להקשיב לו ופשוט לתת לה לבכות עד שתרדם? זה כ"כ קשה! היא תצליח להרדם בלי כלום? אולי היא חייבת משהו להתלות בו? אולי היא רעבה בחמש בבוקר ובאמת צריך להכין לה בקבוק?
ועוד משהו- יש לי עבר איתה כבר בנושא השינה, כשכל פעם אני יוצרת לה הרגל רע אחר- להרדם בהנקה\ במנשא\ בטיול\ איתי במיטה\ שאני איתה שעתיים בליטופים עד שהיא נרדמת (בגילאים הקטנים יותר)
האהבה מקלקלת את השורה- מה אני יעשה????
זה קצת מתחיל להיות קריטי כי עכשיו ב"ה אני בחודש שישי ונראה לי שלקום לשתיים זה כבר טו מאצ'.. נכון?