התשקורת האיומה כל היום מציירת לנו עד כמה הציבור הדתי התחיל ל"התחרד" ואיך החרדים הקצינו ושירת נשים ובלללה בללה ואף אחד לא מדבר על גוש קטיף... סתם.. אף אחד לא מדבר על ההקצנה החילונית האיומה הרי חילוני בן 40 או 50 יש לו ידע ביהדות פי 10 מבחור צעיר חילוני למרות שהוא חילוני, ואם זה גם בפריצות הנוראה והאיומה [כן אני חשוך..] שהפכה לנורמה, לדוגמא הבחורות המעורטלות שיש בכל האתרים ותוכניות הטלוויזיה המאוסות, הרי זה לא היה לפני 20 ו30 שנה אז למה אף אחד לא מדבר על זה? למה אף אחד לא מדבר על זה שהנוער החילוני היום לא יודע מי זה בכלל משה רבנו, ואם בכל זאת מלמדים אז מעקרים מהיסוד והשורש כל מקום להעריך אותו? למה אף אחד לא מדבר על הדור שניתק מעצמו כל דבר עם ערכים ואפילו ערכים "ציוניים" וחי היום בתרבות מערבית עצובה ואומללה כמו השירים המטופשים של הזמרת נשמתה עדן [איזה מסכנה מה עשו ממנה, "גאון במוזיקה" תפסיקו לזבל את השכל] איימי ויינהאוס, איזה דור רקוב מאוס ועזוב שחי בתוך הרקבון המצחין של התרבות המערבית האומללה והמאמללת, אז זה לא הקצנה??? לצערנו הרב היום בעם ישראל יש אנשים שהם מייצגים את השטן [ואין צורך לצנזר אני עדיין שפוי] כל הצפונבונים שאני רק רואה אותם ואני לא רוצה להגיד מה אני חושב...
ושאלה ל"נאמני תורה ועבודה" ההזויים תחליטו, אם דת זה טוב אז לא צריך להיבהל שקצת מתחזקים, ואם דת זה רע אז למה אתם "דתיים" בכלל תהיהו במקום שלכתחילה אתם רוצים להיות בו ואז נפשם תמצא את המנוחה והנחלה
תודה ובוקר טוב ממני 2422