וכך קולטים זאת היתושים ונסים מפניי. עובדה שחיות רבות יודעות מתי מזון אינו טוב עבורן ומתרחקות ממנו בלי כל סימן...
אוסיף ואומר, כי המילה "יתושים" נאמרת רק מפני שימושה בסלנג, אך למעשה כידוע, העוקצים הם למעשה עוקצות-היתושות הארורות, הנשים הסוחטות דם מסביבתן...(סמיילי קורץ)...
אני מקפיד על תפילות עם או בלי לחות, ואילו אני מתעורר בטיולים בקביעות בשש. למעשה, אנצל במה זו כדי לספר כמה סיפורים על הקפדה יתרה על מניינים ועל הס"ד האוחזת במקפידים. לפני שבועיים גם כן הייתי בצפון, עם חבר'ה מפוקפקים ביותר, אשר אין התפילה בראש מעייניהם. אמנם במנחה וערבית הם הקימו עבורי מניינים, אבל בבוקר נמנעתי אף מניסיונות הערה שיכלו להסתיים בתלייתי על שמשיה. ולכן, מדי בוקר בבקרו, תפסתי טרמפים מהחוף בכינרת בו שכנו עד לטבריה הרחוקה להתפלל בקבר רמב"ה. אתמול באתי על שכרי. הייתי תקוע בצומת מגידו, כשערבי מנסה לעצור שם טרמפים (אתם וודאי מבינים ששום אדם לא עצר), והשקיעה התקרבה בצעדי ענק. בסוף חייל אחד עצר שם טרמפ עד לעיר מגוריי בציוויליזציית המרכז, אך השעון עדיין הראה סימני ייאוש. אך למרבה הנס והעזרה השמיימית, הבחור גר בפתח תקווה, ונוסע מהר מאוד מאוד מאוד, כך שהגענו עד פתח תקווה ב50 דקות, והספקתי תפילה!!!