"זכיתם" לראות את זה??? |בשוק|שונמית

אני מתארת לעצמי שחלק ראו.

המורה שלנו הביאה לנו את זה לכיתה, אחרי הסרט היו צעקות בכיתה. 

זה קליפ של שמאלני אחד, בו הוא מתייחס אל חיילי צה"ל כאנשים אכזריים, חסרי לב ורגשות, שהורגלו בשנאת אדם ובאטימות.

הוא טוען שמגיל צעיר הילדים, שיהיו חיילים, מקבלים יעוד ללחום, להרוג, ולטבוח ברוע לב.

יש קטעים קצת מבלבלים, שנראה כאילו הוא בעדינו, אבל זה לא כך... תראו ותבינו. סליחה למי שיש רימון...

קבלו אותו-

עניין של הרגל/ יזהר אשדות

תיכנסו, חובה. המורה שלי רצתה שנתנסה בשמיעת דעות שונות. היא חושבת שזה מזעזע, הבן שלה חייל, אבל היא רצתה שננסה לחשוב מה היינו עונים לאדם כזה.

בסך הכל, הוא פשוט עיוור. לגמרי עיוור. 

מה הייתם אומרים לו? מעבר לרגשות, לכעס הענק כלפיו- איך באמת מסבירים לאדם המסכן הזה?

היי, זה עובד ב"ה גם ברימון!שונמית
כן..נכון.בחורצ'יק
אלו לא דעות שונותשואף לאור

אלו לא דעות שונות,אלא קיצוניות מופרזת שאין לה שום לגיטמיות מוסרית,זה עיוות המציאות והוצאת שם רע אולי בעצם לכולנו,וגם מתוקף כך ערעור על הזכות שלנו להגן על עצמנו.

לענ"ד אני לא חושב שנכון לקרוא לזה דעות שונות,בהנחה שזה מה שאמרה המורה והבנתי נכון

ממש לא לזה התכוונתי!!!!שונמית

היא רצתה שנדע מה לומר על זה, שנפתח את הדעות שלנו!!! ממש לא בכוונה הזאת. היא רצתה לעצבן אותנו.

כמו בפעולה- אם רוצים שיתפתח אצל חניכים דיון לא אומרים להם: "תגידו, אתם מסכימים איתי שיש בחירה חופשית?"

אלא אומרים להם:" תקשיבו, נראה לי העניין עם בחירה חופשית הוא קצת שטויות, ה' יודע הכל מראש!" ואז הם ידברו ויתווכחו ויתחממו.

סליחה אם הובנתי לא נכון. הבנאדם הזה רע. הוא רואה את הכל בצורה מעוותת. אבל יש חשיבות שנדע לראות דעות שונות כדי להתמודד איתן! כדי לפתח השקפת עולם! אנחנו בגיל שכבר לא סופגים כל דבר, אלא מפעילים ביקורת, שדווקא מפתחת את האישיות. אחרי הדבר הזה בכיתה, יהיו לי תשובות לטענות דומות!

זו תשובה די הולמת:דוסית גאה!

תעבירו לדקה 5:05

למען האמת, שכחתי לספר על החלק השני של השיעור-שונמית

בו המורה הראתה לנו את זה-

שיר תגובה

עם זה אני מסכימה!! לעומת הקליפ השני..יעלושש=]=]
אני בהתחלה ראיתי רק את הקליפבחורצ'יק

השני שמישהו העלה..לא ידעתי שהוא(השיר והזמר) שמאלני..עכשיו אני מבין שהקליפ השני הזה הוא תגובה,שמציג את האמת..כל הכבוד שעשו את הקליפ השני..

הקליפ השני ערוך בטוב דעת ותבונהבחורצ'יק

יישר כחם!

אני מכירה את -ז-ה-...!!!! את הראשון לא הכרתי!!!לולית10
חח הם גדולים פעם צפיתי בהם..כל הכבוד שמראים את האמבחורצ'יק

את האמת בצורה משעשעת!

איזה משעשעת...בכיתי..לוחמת תמורות
יאוו חחח יפה..אהבתי את הקטע עם אשדות וקדימהבחורצ'יק

"הסוהר קרא להם לתאים"

יש בזה המון חכמה שצריך להבין אותה..אבל חלק לא הבנתי..כ"כ כמו עם השחקן ההוא..

פשוט מאוד!השיר הוא שיר יפה!בחורצ'יק

רק תלוי באיזה קליפ בוחרים.

הקליפ הראשון.המציג את חיילנו כרוצחים,מזעזע! ושקרי! הקליפ השני מציג את האמת .

יישר כוחם של עורכי הקליפ,התגובה..ערוך בטוב טעם ודעת..חזק ויאמץ ליבם.

מבלבל ת'מוח.לך דומיה תהילה

כאילו יש לנו ברירה חוץ מלהיות שם.

נותנים להם מרחב - צומחים קוצים. שיאשימו רק את עצמם. צבא זה גוף שאמור לעשות שני דברים:

להתקיף ולהרתיע. ולהתקיף פירושו לירות, להרוג, להרביץ. שאף אחד לא ינסה להיתמם, כולם יודעים

למה כל מדינה מטפחת צבא. וצה''ל, כמו כל ארגון ביטחון בעולם, לא מסכל פיגועים עם ליטופים.

לאלימות במסגרת הזאת יש ערך. תא''ל ארז גרשטיין הי''ד היה זה שאמר "המטרה של סיירת גולני זה

להרוג וזה מה שנעשה פה". בלי לכבס.

(הבעיה היא כשעוברים גבול הטעם הטוב. חייל צריך להשלים את המשימה, לא לפרוק עצבים על ערבים).

הוא מבלבל ת'מוח על משפחות מסכנות שנכנסים עליהן הביתה. כאילו החיילים לא מעדיפים להישאר בבסיס

ולישון. למה הם שם? לבקש כוס סוכר? יש להם סיבה מספיק טובה להיכנס לבתים ולא פעם החשדות נמצאים

מוצדקים. הוא לא יכתוב על הנשק המוברח ועל התחמושת בארון. ואם אין כלום? סליחה, טעות, הולכים. ולא

צריך בכלל להתבייש שנכנסנו מלכתחילה.

אוי לרשע ואוי לשכנו. מי שהולך לישון בידיעה שהחברים שלו הם טרוריסטים, שלא יתפלא אם צה''ל יעיר אותו.

כמות מסיבית כזאת של מחבלים לא צומחת בחלל ריק. כל ארגוני הטרור נסמכים על תמיכה ציבורית. עד מלחמת

לבנון השנייה חיזבאללה היה בבעיה, כי בלי מלחמה הם לא נחוצים ואף אחד לא סופר אותם.

וקהילות שבגנים שלהן הילדים מרימים הצגות סוף שנה שמעודדות צימאון דם (היו מקרים שכפשוטו) זכאיות לכל

העונשים עלי אדמות. גם אם הם בלתי-מעורבים, הם לא בהכרח נקיים מכל אשמה...

השיר אפילו לא מציג טענות.

שורה אחרי שורה יש רק דמגוגיות.

אישתו הדפוקה של יזהר אשדות הרסה לו את השכל....דאץ
הסוף של הקליפ שמחזיר תגובה הורס..דוסית גאה!

למה אנחנו חייבים לצאת פרייארים ולעזור לשונאים שלנו???

נכון.אבל מדובר על אהבה ורחמים א הם מראיםבחורצ'יק

שאנחנו בסדר.

אחלה גיטרה קליפים מחרידים.מתו"ש

בכללי, העניין בשירים הוא שכל אחד יכול לקחת את זה למקום שלו.. לא?
(מעניין מה יזהר חושב על זה, אני דווקא מחבבת את השירים שלו...)

הוא שמאלני לפי מה שקרתא עליו בויקפדיהבחורצ'יק
אין לי עניין להגיב על התוכן, הוא מטומטם לגמרי.שיראל.

אבל הקליפ מעולה. מבחינה עיצובית אני מתכוונת.

ראיתי אתמול רק את הקליפ תגובההאחד והיחיד

וגם בה חשדתי קצת לפני שידעתי שזה שיר תגובה .. שהזמר שמאלני ... אנחנו הצבא הכי מוסרי בעולם .. כואב שיש אנשים כאלה במדינה ..

דיברתי עם מישהו שהיה בצבא,ניגונים

והוא אמר שבצבא הוא למד מחדש מה זו מוסריות. שאנחנו בחיים האמיתיים לא מוסרים כמו שצה''ל מוסריים.

וזה מה שיש לי להגיד...

איש דפוק!!!(ובלי קשר השיר מכוער מנגינה נוראית!!)אנונימי (פותח)
היא קליטה... שונמיתאחרונה

יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

אולי יעניין אותך