אני יודעת שהרבה שיקראו את זה התעצבנו עליאנונימי (פותח)

אז בקשה רק מי שמרגיש שבאמת מבין מהחיים שלו שיקרא את זה.

אני שונאת את אלוהים ואת הסביבה שלי ואת העולם רק את המשפחה שלי אני באמת אוהבת ולכן בישבילהם אני עכשיו עדיין לא מתה.

השבוע היה לי מאד רע ולכן לקחתי שלוש כדורי שינה כי רציתי לישון ולשכוח מכל הרע אבל אמא שלי גיליתה אותי ושאלה פסיכיטר מה לעשות והוא אמר שצריך לשים אותי בבית חולים שהסתכל עלי. היתי פעם בבית חולים והיה לי משעמם אז אני לא רוצה ללכת אז לכן עשיתי את עצמי כאילו הכל טוב שלא יקחו אותי לשם. אבל בפנים אני סובלת ולא מסוגלת יותר ואני מרגישה שאני לא עומדת בזה יותר ובחיים שלי אני חושבת שכזה רע לא היה לי. מה לעשות??? בבקשה תגידו לי. 

תדברי אל זה עם מישהו...כפ"ד בנשמה
אני מכירה מישהי שהיה לה ממש רע היא דיברה עם פסיכולוג וזה ממש עזר לה...
זה לא דבר שאפשר לעזור בו בפורום..הרועה
אפשר לנסות להסביר שהעולם לא כ"כ נורא ושיש מלא סיבות למה הוא אפילו טוב, אפשר לכתוב לך שיש ספרים שממש מחזק לקרוא אותם ויש עוד המון עצות שאפשר לכתוב אבל שום דבר כזה לא יעזור כמו שיחה עם מישהו.
כדאי לך ללכת לפסיכולוגית...אנונימי (פותח)
אם זה לא יועיל, זה לא יזיק.
אנחנו איתך,נשמה ישראלית
מקווים שלך,
ולכולנו
ולכל הבריאה כולה
יהיה שמחה בלי סוף
אני מסכימהננסי
אם את במצוקה, יש לאן לפנות. את לא צריכה לסבול-אם תפני אלי במסר אישי אני יכולה לבדוק איזה מטפלים יש באזור הגורים שלך.
את חייבת להבין-אני מביןאנונימי (פותח)
את ביקשת משהו שמבין בחיים אני לא חושב שקיים כזה דבר לאנשים פשוטים כמונו.אני לפני כמה חודשים חשבתי שאני עצמאי ולא מושפע מהחברה כלל חשבתי שאני מבין מהחיים ופתאום התפוצץ לי בעיה שהראת לי עד כמה אני לא מיבין גרוש למרות שחבתי שאני מבין. ולכן מסתמא גם עכשיו אני לא באמת מבין מהחיים הכל אבל אנסה להתמקד במה שאני יודע, לא במה שאני לא יודע.
כתבת שאת שונאת את אלוקים-לא כתבת למה לא כתבת מה הוא עשה לך רע אני משער שיש סיבות אי אפשר לדבר איתך רציני עד שנדע את סיבותיך.עכשיו לגבי אלוקים אני מבין שאם את שונאת אותו אז את מאמינה בו אז אני משער שאת יודעת שבזכותו נולדת ואם כל רגע הוא לא יחזיק את העולם את מיד תמותי וכן כל משפחתך היקרה לך מכל וכל.את צריכה להבין שכל הטוב בא מאת ה' וכן כל הרע את צריכה להבין שה' הוא הכל אם את מתפללת ומכוונת במילים את תמצאי זאת 'מלא כל הארץ כבודו' אפשר עוד לפרט אבל לבר כזה כדאי לפנות לרב לא לפסיכולוג שיעזור לך להבין מי ומה ה' וכך התי מוכרחת מרצון לאהוב אותו. לגבי החברים לא אתייחס בגלל שתי סיבות 1. אין לי כוח(הסיבה העיקרית) 2. בגללח שכל כך קיצרת בדברייך אני לא יכול לענות לך
אם לא היה רע...א-ב-ג-ד
אז לא היינו יודעים מה טוב.
אם לא היה קשה לא היינו יודעים מה קל.
אני לא יודעת למה כ"כ קשה לך,
אבל אני מקווה שתצליחי להבין את המשמעות
ואת הטוב שהקב"ה נתן לנו.
אולי תדברי עם מישהו שאת אוהבת
תעשי משהו שאת אוהבת
קיצור שתראי את הטוב.
ב"הצלחהה!!
עוד מישי עם דכאונות!!!יערגולי
ישלך בעיה עם זה?!?פגזניקית גאה!
יערה- כאן זה פורום כדי לענות על הבעיות האלה...שמקי (=
יערגולי-----לאל
ב'קשה להרגע ומהר...

אפחד לא מכריח אותך להיות פה.... את יכולה ללכת מפה מצידי....
הפורום הזה נועד לשמוע בעיות ולתת עזרה למי שצריך.... ואם לא באלך לעזור (ולפי איך שאת נשמעת- ממש לא בא לך לעזור!!) לכי מפה...

אני אישית מכירה כמה שכתבו פה, ונעזרו בפורום הזה, ואכן- הפורום עזר להם מ-א-ו-ד, וללא טיפול והתייעצויות מיותרות עם פסולוגים....

אז קצת נחמדות לא תזיק...
מה הבעיה שלך? קשה לךעדיאל דוד

שמנסים לעזור לאנשים? לא מתאים לך אז לכי.. אפחד לא מכריח אותך להיות פה..

להתחזק!אנונימי (פותח)
היה יהודי במצב נפשי מאד עגום, מאחוריו סיפןר חיים קשה ביותר. הוא החליט להתאבד. נזדמן לו הספר "משיבת נפש" של רבי נחמן מברסלב, הוא קרא בו בשקיקה, התעודד מאד, והתחיל לחיות חיים אחרים לגמרי. יש ספרי ברסלב בעולם, והם רפואה עצומה לנפשות נכאבות! כדאי להתמיד בהם! מנסיון...
מנסיון גדול במיוחד...קראתיך
נווו..רגב
לאל-9 באב!! אהבת חינם!! אולי היא טעתה...שמקי (=
אבל יכולת לרשום את זה בצורה יותר יפה....
נקודה למחשבה...
רב הבעיותננסי
רב הבעיות אפשר לפתור אותם-אפילו מועקה מאד חזקה. כאב דועך עם הזמן. זה לא אומר שקל, אך לא צריך אפילו אם הכאב עמוק וחזק לחשוב על התאבדות. יש עתיד יותר טוב.
יעני,אותו משתמש?רגב
ה ת ב ו ד ד ו תצופה מהצד2
אם את לא מצליחה לאהוב כרגע את ה', דברי איתו על זה...

אולי זה יעזור שתכתבי לעצמך על היד, או במקום שתמיד תיראי, שהוא אוהב אותך. מלא מלא מלא... ולא משנה איך את מרגישה כלפיו...

כי אולי מזה הדיכאון מתחיל [אני באמת לא רואה שום סיבה שבעולם לרצות לחיות אם לא אוהבים את רבונו של עולם...]
שתנסהשבונץ'
יש כאלה שמאוד מתחברות להתבודדות ויש כאלה שממש לא...

אז אל תבהלי אם זה לא יעזור לך...זה ממש תלוי בבנאדם!
בקשר להרגשה שלךאנונימי (פותח)
בקשר להרגשה שלךאנונימי (פותח)אחרונה
תקשיבי יש לי משהו במשפחה שהתאבד
ואם זה ניראה לך מעשה חכם תדעי לך טוב טוב שאת טועה רוצה לדעת למה? בעז"ה אני יסביר לך
אני מוכן בלי נדר להבטיח לך שאם זה שהתאבד היה רואה את כל הצער שהוא. גרם לאנשים סביבו הוא לא היה מתאבד חוץ מזה שזה לא פותר שום דבר אני עדיין בוכה כשאני מדבר עליו
תקשיבי אני לא רוצה לדבר יותר עמוק וזה כדי שלא נפתח קשר אני מה זה לא בראש אבל תאמינינ לי שיש הרבה הסברים למה לא סתם עצה אולי כדי לך ליראות את הסרט הדרך אל האושר סרט חזק של ויל סמית אני יודע זה נשמע טפשי קצת אבל אם הסיבה שלך זה בעיות כדי ליראות אותו
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך