בס"ד
הבחירות מתקרבות וכל מפלגה ומפלגה מתחילה לאט לאט לפרסם את הדבר המרכזי שיעמוד בריצתה לעבר הכנסת הבאה. מפלגה אחת מכריזה על כלכלה, השניה מנהיגות והאחרת על ניסיון. אבל כמעט שאין מתמודד או מפלגה שאומרת שהיא תתמודד עם הבעיה האמיתית - בעיית הערבים.
ישנם אנשים שנוטים לחשוב בטעות שאנו נמצאים כיום בשקט עם האויב הערבי, ואותם אנשים מתעלמים מהאירועים היום יומיים שמתרחשים כל הזמן. יום אחד זורקים בקבוקי תבערה על רכב ישראלי ביו"ש, ביום אחר יש מטר טילים על הדרום ועוד כל מיני אירועים שמתרחשים כל הזמן. וישראל - שותקת.
נכון-
לפעמים ישראל כן מגיבה, הבוקר (ד') לדוגמה היא התקיפה מהאוויר וע"י טנקים ברצועת עזה בתגובה להתקפת הטילים על הדרום. אבל זה לא מספיק בשביל למגר את הטרור, זה לא מספיק בשביל שכל האירועים האלה יגמרו. במערכת הביטחון צריכים להבין שגם זריקות אבנים ובקבוקי תבערה ולעיתים אף ירי חי על רכבים ביו"ש, זה טרור לכל דבר! כשילדים בדרום יושבים במקלטים במקום להיות בבית הספר, זה טרור!
ובטרור הזה חייבים להלחם על מנת להפסיק את המצב הזה. אנחנו לא הילדי כאפות של הערבים ואנחנו רק חוטפים, חוטפים וחוטפים וגם אם לעיתים מחזירים, גם זה לא חזק. רק אם נלחם בהם בחזרה ובחוזקה ונראה להם מי באמת השולט כאן, רק אז נתחיל להשיב את השקט סדרום, ביהודה ושומרון ובכל הארץ.
וזה מה שאני הייתי רוצה לראות מהפוליטקאיים לקראת הבחירות הקרובות -
לא מעניינת אותי הכלכלה בשעה שבקבוק תבערה מרחף לעברי בדרכי לביתי. לא מעניין אותי החינוך כאשר תלמידים בדרום יושבים במקלטים במקום בכיתה. ולא מעניינת אותי הציונות כשאני לא מרגיש עם חופשי בארצי.
אני רוצה להיות דבר ראשון מוגן. שאדע כשאני עושה קניות אני לא אקלע לניסיון פריצה של ערבים לסופר. שאדע שאני יכול לנסוע לביתי ללא חשש מירי ומזריקות אבנים. ואני רוצה לדעת שביישובי ועריי הדרום הילדים הולכים לבית הספר בביטחה ללא פחד מכך שיכול להיות שיפול עליהם ח"ו טיל.
רק תגובה הולמת לכל האירועים האלה תעצור את הטרור הזה. רק הכנעת הערבים תבטל את הפחד מהם. רק מתי יקום המנהיג שבאמת יעשה את זה?
)