תענו מהר והרבה!!!אנונימי (פותח)

בס"ד

היי!!

אז ככה אני עכשיו חזרתי מחו"ל..הייתי שם חודש וכמה ימים...

הבעיה שלי היא יש לי חברה טובה שהיא נישארה בארץ..עכשיו תמיד היה לי בראש שאני צריכה לקנות לה משו...אבל משום מה לא יצאתי לקנות לה (האמת ניגמר הכסף) כשחזרתי לארץ..היא באה עם המשפחה שלי לקבל אותי וכשבאתי כולם שאלו מה קניתי להם ופתאום ניזכרתי שלחברה שלי לא קניתי ונורא התביישתי..ואז ניזכרתי שקניתי לאמא שלי כמה דברים כאילו תיק יציאות יפה כזה ואיפור אבל איפור יקר מחברה טובה...ואז אמרתי לעצמי אולי תתיק אני יביא לחברה שלי ובאמת כך עשיתי......

אבל עכשיו אני מרגישה ממש לא טוב עם עצמי וקשה לי עם ההרגשה שלא קניתי לה כלום והבאתי לה משו שגם ידעתי שאמא שלי לא ממש תאהב תתיק אז הבאתי לה..הרגשה מגעילה כזאת ומה גם שחברות שלי שהיו איתי בחו"ל ראו שקניתי תתיק הזה  לאמא שלי ואני פוחדת שכשהם יבואו לארץ  הם יראו תתיק ויגידו או יחשבו "זה לא היה אמור להיות לאמא שלה..," בקיצור אני ממש מתוסכלת וההרגשה הזאת לא יוצאת ממני..ואני לא יודעת מה לעשות...כי גם מאמא שלי לא נעים שנתתי תתיק שהיה אמור להיות שלה נתתי לחברה שלי...

בקיצור מה אני עושה עכשיו...

מה אני יכולה לעשות???

תספרי...כפ"ד בנשמה
תספרי לכולם את האמת (לא ביחד!) לאמא שלך תסבירי ששכחת ומאוד לא היה לך נעים ממנה ולחברה שלך תספרי שרצית לקנות לה משהו ממש יפה ולא מצאת. שום דבר לא היה מספיק טוב בשבילה (מרב שאת אוהבת אותה) ותקני לה מתנה אחרת כאן בארץ.
שלום!אח..
אהלן...
דבר ראשון ברוכה השבה לארץ!!

ולעינין - אני אישית חושב שעשית בסדר גמור!
מה לעשות? להבין שעשית מצוין ולהירגע.
ולמה? -
עם מה לא נוח לך?
א. לא קנית לחברה שלך מלכתחילה מתנה.
ב. אחרי שהבאת לחברה , הבאת לה משו שאמא שלך לא כ"כ תאהב.
ג. הבאת לה מתנה שאמורה להיות של אמא שלך.
ד. החברות שהיו בחו"ל יכולות להגיד שזה היה אמר להיות של אמא שלך.

תקשיבי -

א. לפעמים קורה ששוכחים ואפילו חברים , אנחנו לא מלאכים , שכחה זה תכונת טבע שיש בנו לכן זה לא אשמתך. ועוד יותר , אם נגמר לך הכסף ולכן לא קנית לה... את מבחינתך לא שכחת אותה {בכונה , או אפילו בכלל לא} ולכן מהבחינה שלך את לא אמורה להרגיש לא טוב , כי זה היה בשגגה או באונס - ועל זה אנחנו לא שולטים.
ב. נו ואז? א. אמא יותר חשובה מחברה. ב. אם לאמא שלך זה לא מתאים זה לא אומר שלחברה שלך זה לא מתאים. את השתדלת לתת לה דבר , מה זה משנה למי זה היה אמור להגיע והאם הוא היה אוהב את זה? זה לא קשור לחברה , יכול להיות שהחברה כן אוהבת את זה.
ג. נכון , זה היה אמור להיות של אמא , אבל , אני חושב שאמא שלך לא תכעס ואולי אפילו תשמח אם היא תשמע שהבאת דבר שהיה צריך להגיע אליה לחברה שלך כי רצית לתת לה משו , שתרגיש נוח. וחץ מזה - זה לא ששכחת את אמא שלך או לא הבאת לה , הבאת לה אבל במקום שני דברים אחד... {ואגב - מי אמר שהיא צריכה לדעת שהתיק היה אמור להיות שלה }
ד. א. לא בטוח שהם יגידו... ב. את תהי את! אפילו אם הם יגדו , סו ואט? את מבחינתך עשית מעל ומעבר , זה לא שלא קנית לחברה כי לא רצית , אלא כי שכחת או שלא היה לך כסף. תגידי להם , "כן , זה היה אמור להיות של אמא שלי , אבל בסוף החלטתי שאני מביאה את זה לחברה שלי".

יומעולה!

בהצלחה!!

אני חושבת שאת לא צריכה להגיד שלא התכוונת להביא להשמקי (=
את המתנה...כי היא יכולה להעלב...(לא חשבת עלי ולא שמרת כסף...)
ועכשיו יש לך גם מתנה לאמא שלך וגם לה...
וזה לא כ"כ משנה מה המתנה העיקר הכוונה...(יצא לי חרוז!)
תודה רבה!!אנונימי (פותח)אחרונה
ממש עזרת לי אתה מאוד משכנע ומפרט בצורה טובה...
עזרתם לי מאוד תודה ביי...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.אחרונה
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך