סיפור שאני מפרסמת גם פה*#&למה?!*#&

לתגובות תוכלו להיכנס לפסיפס. אני בכל זאת מפרסמת פה, כי זה נראלי חשוב שיקראו..

בס"ד

כשהיא נולדה, היא הייתה בסדר גמור. בדיוק כמו כל תינוקת אחרת, אפילו הרגליים הקטנות שלה היו בגודל הנכון. לא היה שום דבר שירמוז לה מה יקרה כשהיא תגדל.

היו לה שני הורים, והיא גדלה כמו כולם אז, בכפר הקטן, בהמון אהבה ובלגן. אבל כשהיא הגיעה לגנון החדש היא פחדה שתהיה שונה, היא הביטה בביישנות על כל הילדות הקטנות מסביבה. לכולן היו זוג רגליים קטנטנות, כולן היו ממש כמותה. ויום אחד, היא פגשה את בובי, השכן. הוא היה גדול והבין דברים חשובים מאוד. כל הילדים אהבו אותו, גם הילדה הקטנה. יום אחד בובי הזמין אותה, בשקט- לכוס שוקו. ובלי שאף אחד ראה או שמע, אמר לה בחיוך שהיא מדהימה. "יש לך רגליים ממש יפות ומיוחדות, את שמת לב שהן טיפל'ה גדולות?" בובי אמר לה בחיוך. השוקו היה טעים, והיא באה שוב ושוב. אבל היא לא הבינה מה שונה ברגליים שלה. בובי היה נפגש איתה, מביא לה שוקו מתוק, ומשתעשע ברגליים שלה כמו בצעצוע. הילדה הרגישה מאוד מיוחדת.

יום אחד היא גילתה שעוד ילדות מהגן קיבלו שוקו מבובי, ושגם לילדות אחרות הוא שיחק ברגליים, ודגדג והשתעשע. היא הייתה עצובה, ולא סיפרה לאף אחד, כי לא רצתה שיצחקו על הרגליים שלה.

לאט לאט היא גדלה, והיא תמיד הסתכלה בזהירות על הרגליים, ושמרה עליהן שלא יגדלו. אבל הן גדלו, כל פעם קצת, והיא קיבלה נעליים חדשות כדי להחביא בתוכן את הרגליים שלה.

כשהילדה גדלה עוד קצת, היא שמה לב שהרגליים שלה נהיות ממש גדולות, ונבהלה. היא החביאה אותן בגרביים עבות ובמגפיים גדולים, אפילו כשהיה חם בחוץ. לא הפריע לה שיחשבו שהיא מוזרה, העיקר שלא ידעו את האמת! את הסוד הנורא! שהרגליים שלה גדולות ומפחידות אותה.

גם הרגליים של הילדות האחרות גדלו, אבל קצת. היא בדקה בשקט, הסתכלה מהצד, קיוותה שהיא לא היחידה שיש לה רגליים גדולות כל כך. היא הייתה צריכה לקנות נעליים מיוחדות, כי הרגליים גדלו כל כך, ולא היה אפשר עוד להכניס אותן לנעליים הישנות שלה.

היא קנתה זוג סנדלים חדש, וכולם ראו. כולם ראו את הרגליים שלה! איזו בושה!

כשהילדה הלכה ברחוב, היא השתדלה מאוד שלא ישימו לב לרגליים שלה, אמרו לה שלא מנומס להראות רגליים גדולות כאלה ברחוב, שזה אסור אפילו. היא פחדה שישימו אותה בכלא ויכעסו עליה כי הרגליים שלה גדולות מדי. היא מתחה עליהן גומיות וגרביים כדי שלא יגדלו, אבל זה לא עזר, הרגליים שלה גדלו וגדלו, כמו מפלצות ענקיות שאיימו לחנוק אותה.  אז היא החליטה להתעלם מהרגליים שלה, ולהתנהג כאילו יש לה רגליים קטנות ורגילות. אבל אז ראו אותה חברים שלה מהכפר הקטן, והיא שמחה מאוד להיפגש, והם פטפטו, אבל היא ראתה שכולם מסתכלים לה על הרגליים כל הזמן. הם נעצו מבטים מבויישים והמומים ברגליים הגדולות שהיא כל כך שנאה. הילדה לא אמרה כלום, אבל בלילה היא בכתה.

הילדה הבינה שהיא לעולם לא תוכל להסתיר את הרגליים שלה, שכנראה יש לה מחלה כלשהיא. היא החליטה להכיר אנשים דרך מקום מיוחד שקראו לו "אינטרנט". סיפרו לה שבאינטרנט רק כותבים ולא מסתכלים. אז היא הלכה לאינטרנט ובאמת הכירה המון חברות וחברים חדשים. עד שפעם אחת, ילד אחד שאל אותה איך היא נראית. "יש לי רגלים גדולות" ענתה בביישנות, סקרנית לגלות איך יגיב. הילד מאוד הסתקרן "תשלחי תמונה" כתב לה. היא לא רצתה.

אבל אז היו עוד המון ילדים שביקשו שתספר להם על הרגליים הגדולות שלה, ותשלח תמונות של הרגליים. הם היו מתפעלים מאוד וסקרנים לשמוע עוד ועוד. בתמורה לתמונות, היא קיבלה מהם קפה. הקפה הזכיר לה את השוקו המתוק שבובי היה מכין לה, היא הייתה עצובה, אבל גם מאוד התגעגעה לשוקו המתוק שהכין במיוחד עבורה.

היו ילדים שרצו להיפגש איתה ולראות את הרגליים הגדולות שלה. הם שיחקו בהן, והביטו בהן שעות ארוכות, הם חשבו שזה מיוחד ונהדר, היא רק רצתה את הקפה שהכינו לה. היא אהבה קפה, הוא הזכיר לה את השוקו שבובי היה מכין לה. היא נזכרה איך אמא סיפרה לה כשבובי מת.

הילדה למדה לטפח את הרגליים שלה, כדי שיאהבו אותן. היא קישטה אותן ומרחה עליהן קרם מתוק ולמדה לצלם את הרגליים הגדולות והמכוערות שלה מהזווית שהדגישה את הגודל והמראה המיוחדים שלהן הכי הרבה.

אבל לפעמים, בין כוס קפה לכוס קפה, היא הזניחה את הרגליים שלה, הסתירה אותם, ניסתה בכל כוחה להיות שוב ילדה קטנה וטובה שרק אוהבת שוקו. הילדה רצתה לרוץ, אבל הרגליים שלה היו כבדות ומסורבלות. היא לא רצה, והרגליים נעשו יותר ויותר גדולות. היא פחדה שיום אחד הן יגדלו כל כך ויסתירו אותה.

בכל פעם שהילדה יצאה מהבית, היא ראתה איך אנשים גדולים וגם ילדים, מסתכלים על הרגליים שלה בסקרנות ובהתעניינות. כשהיא שיחקה עם ילדים קטנים, הם שאלו אותה "למה יש לך רגליים גדולות כל כך?" והיא לא ידעה מה לענות. בלילה היא הייתה תמיד בוכה.

המורה בכיתה סיפרה לילדות שאסור להבליט את הרגליים, כדי שאנשים יראו שיש להן עוד דברים אחרים. אבל הילדה לא הרגישה שיש לה עוד דברים אחרים, והרגליים הגדולות שלה הבליטו את עצמן. הילדה הרגישה שהמורה אולי כועסת עליה, וגם אנשים אחרים שלא רצו להסתכל על הרגליים שלה ועברו למדרכה אחרת כשהיא הלכה ברחוב. היא הייתה עצובה ורצתה להסביר להם שהיא לא התכוונה, שהרגליים שלה גדלות לבד, אבל היא לא רעה.

הילדים היו משחקים ברגליים שלה המון, וכבר מזמן הפסיקו לתת לה קפה. היא נשארה רק עם זוג רגליים גדולות שהלכו לפניה, אף אחד לא ראה אותה, הרגליים הגדולות שלה הסתירו הכל.

יום אחד הילדה ראתה כוכב נופל. היא הביעה משאלה; "הלואי והייתי יכולה להיעלם ולהיות קטנה בלי רגליים ענקיות" היא לחשה בדמעות אל השמיים העצומים.

למחרת, הילדה נעלמה, היא מצאה לה מקום בו היא קטנה וטובה, ואף אחד לא מסתכל לה על הרגליים.

לא הבנתי את השאלה*#&למה?!*#&
קראתי, וזה לא ברור בעליל!! מה הפואנטה?!לולית10

^^^^^ קצת לא מובן..ענבל
לא כזה הבנתי... מה הפואנטה?נעה*

את כותבת יפה!

אני גם לא הבנתימעפר אני באה

וזה בכלל לא סותר שאת כותבת ממה יפה!

כשרונית

וואו, אני תוהה אם הבנתי למה התכוונת.SimplePlan

כי אם כן - את אדירה.
אבל משום מה נראה לי שהבנתי משו שונה לחלוטין, כי לא נראלי שהיית כותבת על זה. ממ.
אבל דווקא אהבתי את מה שהבנתי...

בקיצור, קצת סיבכתי D:

^^ניגונים

(אבל זה כל היופי, לא?)

תודה, תתפארת..וכן.*#&למה?!*#&
לא החלטתי לפרסם את הסיפור בשביל להעביר מסר מסוים, או למתוח ביקורת, לא בגלוי ולא בצורה מוסתרת .
באתי לספר סיפור, שאמנם הסוף שלו לא אמיתי , אבל כל השאר כן מבוסס על סיפור אמיתי שהיה צריך שישמעו אותו.
וכמובן ממש תודה על הפרגון, לסיפור לקח הרבה זמן להתרקם, זה לא היה פשוט, אז תודה על הפרגון.
צועק לשמיים שיש משהו עמוק מאחורי הסיפורמשה
נשמע כמו תגובה פוסט טראומטית למשהו מהילדות.
מפחיד.

^^^^^ מסכים לגמרי ממש אשמח להסברים באישי...אמיר ורשואר
אממ אני חושבת שהבנתי....בדמייך חיי

בס"ד

א.את כותבת מאוד יפה!

ב.אם זה מה שהבנתי-את באמת אדירה..!!! קבלי חיזוק!! [ואני תמיד פה באישי אם צריך,כי ישלי מה לומר לך אבל לא פה..]

חושבת שהבנתי...מזעזע וחזק. כל הכבודוואלה?!
לא בדיוק הבנתי..מישו מוכן להסביר?דניאל!!
אעה יפהה ...(:פוסעת בחול...
וואווו מסר חזזקק!!!אורושקה...

את כותבת יפהה!

ואו.האלי גאלי

זה מדהים, חיבר אותי למשו מסוים אצלי, יפה מאד...

מה המסר?אם משהו יכול להסביר לי זה יהיה נחמד!שירה94

אם משהו יוכל לתת לי הסבר זה יהיה נחמד! ובאמת סיפור יפה...

אישית, לא התכוונתי למסר כלשהו*#&למה?!*#&

אולי כל אחד לקח לעצמו נקודה כלשהי..שישתפו בכייף.

הבנתי משו שנראלי שלא התכוונת! או שלא הבנתי כלום!תיפי
לא נעים אבל...יודלה

לא בארור!!!!

וואו. רעות :)
..........לב אדום.

סיפור גדול.

מחביא מסר עצום. נורא.

ומציג את זה מדהים.

אחלה כתיבה, אגב...

מעניין אותי לדעת..*#&למה?!*#&

מה המסר שהבנתם מהסיפור? אני באמת לא תכננתי משהו ספציפי....

אשמח אם תוכלו לכתוב לי במסר או משהו, את התובנות והמסקנות שלכם.

כדי שאבין יותר טוב.

סיפור מטווורף!!ggggggאחרונה

דווקא כי כל אחד לקח אותו למקום שלו...

וואו!!

ואת כותבת מדהים...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך