משאירים חלק מסויים בלי לספר בכלל,איזה חלק ? (מבחינת הנהוג)
|בור| 
משאירים חלק מסויים בלי לספר בכלל,איזה חלק ? (מבחינת הנהוג)
|בור| 
מישי' מאפושו'לא מבינה בזה.. ובכל זאת- בהצלחה לך!
את יכולה אולי לפרט ? (סליחה על הבורות)
ושכחתי לציין: |שומר נגיעה| |מעל גיל 9|
<-אם אני לא טועה בקשר לגיל.
תודה 

או מ...מרדכיומעבר לכך אתה מחליט.יש ברסלב,ארוכות כאלה,וכן מתנחלים דומות,יש דקות וקצרות,יש ארוכות ודקות,אפשר אחרי האוזן ואפשר מבחוץ...כל מיני.
,והבהרהשואף לאוראני לא שואל מבחינה הלכתית כי אני חושב שהסוגיה הזאת ברורה לי ב"ה,אלא מבחינת המנהג לגבי פיאות ארוכות,מאיזה איזור מאריכים ולא חותכים,ולפי מה שהבנתי אני לא מתכון לפאות של ברסלב,אלא לפאות שנראות כחלק מהשער (כלומר לא בולט בנפח) אך ארוך.,נראה לי שהכונה לדקות וארוכות לפי מה שבחורצ'יק כתב.אני מובן ? 
נחמד דווקא..החבדניקים(הילדים) יש להם לא כ"כ עבות ובטח לא ברסלב והגיבעונים..וקצרות כאלה בחוץ ..(מחוץ לאוזן ולא מאחוריה) ויש כאלה עם דקות וארוכות (לא ממש אבל יותר מסוף האוזן למשל..) ומאחורי האוזן..תלוי בגיל מקום וברצון(רצונך האישי
)
אז מאיפה לא נוגעים ולא חותכים ?
וככה תשאיר את העובי המתאים,ולא תיגזור עד שיתארך לאורך המתאים..אפשר עד האוזן,אפשר קצת אחרי,ואפשר יותר.
לא מומלץ נירא"ל יותר מידי..
גם תיראה מסביבך אולי..וגם תלוי כמו שאמרתי בסביבה בגיל ובך איך שאתה רוצה ..
בהצלחה!
השאלה שלי היא מאיפה לא לגזור עכשיו כשאני הולך להסתפר לדוגמא,כדי שזה יתארך,השאלה מאיפה.תודה 
ותלוי איזה עובי אתה רוצה..אתה יכול להרגיש ביד.ולדמיין את זה ארוך..וכך תדע כמה להגיד לו שלא יוריד.אם הוא דתי מן הסתם הוא יודע
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים