אני צבועה ממש... והגיע הזמן לדבר!!!!!!!צבועה בנשמה

אני בת 16 ואני הילדה הכי צבועה שיש על פני כדור הארץ,
אנשים שאני מדברת איתם אומרים לי כמה אני טובה ושיש לי לב טוב
אנשים שאני עוזרת להם

אנשים שאני מקשיבה להם
או סתם אנשים שאני מדברת איתם פה ושם
כוווווווולם אומרים לי שאני טובה.
כלומר גם אם לא בפנים אלא:
ההיא שאמרה להוא שסיפר להן שסיפרה לי שהם אמרו
שאני צדיקה ושאני יודעת להתמודד עם החיים ושאני עוזרת ויודעת להקשיב וכו. וכו. וכו.
אבל הם ממש לא מבינים שאני צבועה
ואני קרנית רוב המילים שהוצאתי מהפה בזמן האחרון היו שקר מוחלט
ובישביל מה?!

רק בישביל טיפת צומי!!!!!!!! (אני ממש דוחה את עצמי)
אבל בתכלס מי אני?
אני שיקרתי לכלכך הרבה אנשים שיקרתי לחברות
שיקרתי להורים שלייי
שיקרתי לבנים כדי לקבל מהם צומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא רוצה את זה אני רוצה לחזור אחורה בזמן לאיפה שהכל התחיל
ליפני שהשקרים התחילו לפני שהתחלתי לדבר בלי לחשוב
הייתי מדברת, הייתי אומרת,
ורק כשהייתי במיטה בסוף היום הייתי חושבת על השקרים
ומנסה להשלים איתם על עצמי
כלומר שאני משקרת לעצמי
אני מספרת את זה רק כדי שתבינו באיזה מצב אני
הבעיה הגדולה היא שאני גם לא יודעת איך לכפר על מעשיי
אני מנסה לספר על השקרים שלי
אבל לא רוצה שיגלו עד כמה אני שקרנית ורמאית ודוחה.
אני מפחדת מהתגובות של אנשים כלפיי
ניסיתי. אל תבינו לא נכון ניסיתי אבל אני לא מצליחה
יכול להיות שגם השרשור הזה הוא בעצם צביעות בישביל צומי
אבל דבר אחד בטוח מה שאני כותבת בא היישר מהלב

ואני לא רוצה יותר להיות כזאת
איך?

איך אני מכפרת על מעשיי???
איך אני חוזרת למוטב???
איך אני מפסיקה לשקר???

ואם מישהיא\מישהוא  יודע מי אני וגם אם לא.
אני מבקשת סליחה אני מתנצלת
אני לא רק מתנצלת אני מתחננת לסליחתכם
אני מתחרטת על מעשיי ומבקשת סליחה
(סליחה גם לעתיד אם אמשיך בטעות לשקר למישו)

ואני מבקשת אם למישו יש רעיון,עצה,דיבור,בקשה,הצהרה,או סתם הגיג שיכול לעזור
אני מתחננת
עזרו לי לחזור!!!!!!!בוכה

מקפיצה אנשים אני באמת חיייבת עזרהצבועה בנשמה
יש לי כמה דברים חשובים להגיד לך..מקום אחר

אינלי ממש זמן, מקסימום המשך באישי..

קודם כל, את מקסימה שכתבת את זה! באמת שכל הכבוד לך!! את פשוט צדיקה שאת מתרחטת על

דבר שקורה לכולנו, וזה לא כזה פשוט להיות מודע לדבר כזה ולרצות להשתפר באמת..

את השלב הראשון כבר עברת- את שמת לב למה שקורה מסביבך ולמה שאת אומרת..

רק בבקשה ממך, תשני את הנייק הזה!! זה ממש לא נכון, הנשמה שלך טובה וטהורה כ"כ!!

נכון, יש נפילות וזה הכי קשה בעולם ולהתחיל לשנות את כל מה שאנשים מכירים מבחוץ.. אבל-

בפנים, את אחרת, את בן אדם טוב לב שרוצה באמת להשתנות ולהשתפר..

זה שאת כותבת מהלב, זה הדבר הכי מדהים לדעתי. הנה, הצלחת להוציא משו באמת, בכנות,

ואני באמת מאמינה שיש לך כוחות ויכולות. את יכולה להגיע למקומות גבוהים, את רק כנראה לא

ממש מודעת לזה.. את יכולה להשתנות, זה קשה, ואפילו קשה מאוד אבל.. איך אומרים?

אין בעיות, יש אתגרים! יש לך עכשיו אתגר, ואת יכולה לעמוד בו בלי להשבר.. אנחנו בע"ה

נעזור לך כשצריך (אני תמיד תמיד פה בשמחה), ותזכרי שגם אם הכי קשה ונשבר לך מהכל,

תקחי את עצמך בידיים ותראי לנו, לך ולכולם שאת לא נשברת! מנפילות לומדים- ובסוף

בעזרת ה' יהיה טוב!

זהו, אני כבר חייבת ללכת..

המון ב"הצלחה מקסימה.. את מוזמנת לאישי בשמחה..

הוצאת לי את המילים מהפה!!!אמיר ורשואר
זה בדיוק הסיפור חיים שלי!!!
אני מרגיש בדיוק כמוך אנשים אומרים עלי שאני ככה וככה וככה ולמעשה אין להם מושג עד כמה אני לי מי שהם חושבים!!! כל מה שאני הכי שונא אצל אנשים אני עושה בעצמי!!!
את לא צריכה לספר לכולם ששיקרת.בחורצ'יק

אם שיקרת נקודתית את יכולה לבקש סליחה אם יש נזק.

תתחילי לעבוד עם עצמך..לפני כל דיבור תחשבתי אם הוא נכון.."סוף מעשה במחשבה תחילה" לכן לחשוב לפני..

אגב,ברוכה הבאה לפורום..ניק חדש.

נשמה!עץ על מים
זה שאת מבינה זה המון! אין לי עצות אבל שולחת חיבוק גדול וברכת הצלחה
יקירתיאנונימי (פותח)

לכל אחד מאיתנו יש את הדברים שהוא לא עושה כמו שצריך, אצלך זה בא לידי ביטוי השקרים (לפי מה שאת אומרת), מישהו אחר יכול ליפול באינטרנט, מישהו אחר בבולמוסי זלילה וכו'.

ואני חושבת שכל אחד, לפחות אם הוא מספיק כנה עם עצמו, מרגיש לפעמים גם את התחושה הזו של הצביעות. ש"אם אנשים היו יודעים מי אני באמת...".

אבל מי אנחנו באמת? באמת אנחנו נשמות טהורות, חלק אלו-ה ממעל. נכון, מסביב לנשמה יש המון המון המון קליפות- תסבוכים, לכלוכים, יצרים, הרגלים, מחשבות- שיכולים להסתיר את הטוב שלנו- אבל זה לא מי שאנחנו. תחשבי על תכשיט זהב יפיפה. לא משנה כמה בוץ ימרחו עליו- הוא ישאר עדיין עשוי מזהב טהור. הזהב הטהור הזה- זה אנחנו. והמטרה שלנו היא לנקות עוד ועוד מהלכלוכים שמסביב.

בואי ננסה לקחת תחום אחר, כי אולי יהיה יותר קל לראות למה אני מתכוונת על אנשים אחרים. נגיד מישהו/י נופל בכניסה לאתרים אסורים. (אני כותבת בלשון זכר, אבל כולנו יודעים שלא רק בנים נופלים...). מיד באות המחשבות של "אני כזה דפוק. אם אני שם- זה סימן שאני גרוע. אני בחיים לא אצליח להפסיק. אם אנשים היו יודעים מי אני באמת..." וכו'. אבל מהי האמת? האמת היא שהוא בנאדם. בנאדם שלפעמים גם נופל (זה חלק מהעניין בלהיות בנאדם בשר ודם, ולא מלאך...). בנאדם שרוצה להצליח להיות טוב יותר- ולכן הוא מרגיש רע עם הנפילות שלו ורוצה להילחם בהם.

ואם אותו בנאדם קם למחרת ומתפלל- זה אומר שהוא צבוע? לא. זה פשוט אומר שיש תחומים שבהם הוא טוב יותר, ותחומים שבהם הוא טוב פחות, בינתיים. זה הכל.

יקירה.

נכון שיש בך תחומים בעייתים. לכולנו יש. וכמו שאמרו לפני- עצם זה שאת רוצה לתקן אותם- זה מוכיח שהדברים האלו הם לא מי שאת באמת.

נכון שהתכשיט הנהדר שנקרא הנשמה שלך מכוסה בלכלוך. אבל אם נזכור שמתחת כל הבוץ הזה יש זהב טהור- יהיה לנו שווה להתאמץ ולנקות אותו. קצת ועוד קצת ועוד קצת, כל יום.

בהצלחה. אני מאמינה שמי שזה באמת כואב לו- גם יצליח.

אוייי נשמה טהורה!!!!!!!!!!השתפכות הנפש

אם רק היית מבינה כמה הקב"ה גאה בך!!

זו המעלה הכי גדולה,לרדת ולעלות!!!"הירידה היא תכלית העליה"!!

תקראי את "משיבת נפש"...ממש משיב נפש..

איזו צדקת,את פשוט לא מבינה כמה הקב"ה שמח מהתשובה שלך!

את צדיקה אמיתית!!

ובאמת שאם את רוצה נדבר באישי!אבל ברצינות ברצינות...

תקשיבי,את ממש חמודה! פשוט מהיום ומיכלעניים כחולות
מילה שאת מוציאה מהפה שלך רק אמת!! וככה הכל יסתדר!עניים כחולות
בעז״ה
אמלה!! את בטוחה שזאת לא אני שכתבתי את זה?אנונימי (פותח)

כל מה שכתבת פשוט נכון לגבי!! את לא מבינה כמה..

אני כל כך רוצה להפסיק לשקר..

לצאת משיחה טובה עם חברה בלי ההרגשה הכבדה הזאת ששיקרתי לה..

להפסיק לשקר לאמא שלי..

ובעיקר- כמו שכתבת לעצמי!

ובכלל כל מילה ומילה שכתבת- קולעת..

למה אני כזאת צבועה רק בשביל טיפת צומת לב? אווווף

למה אני כזאת רמאית?

אווף, ואין מי שיבין אותי, אני מפחדת לספר, גם לא לחברה טובה טובה שליבוכה

את מוזמנת באישי! אני אשמח!

לא יאומן אפילו מה שכתבתי היה ברובו שקר נוראי !!!!!צבועה בנשמה

לא יאומן עליי פשוט לא יאומן
ממה אני מפחד שיזהו אותי
מתי הפכתי לכאפוווות הקב"ה
אני גם פחדן
זה ממש ממש לא יאומן
אני אידיוט
אנשים ראיתם מה זה
פחדדדדדדדדדדדדדד
זה בילתי אפשרי
כשהיצר משטלת ואתה זורם איתו אתה יכול להגיע למקומות לא טובים  
(ראיתם מה זה עכשיו אני מאשים את הייצר)

מצטער למי שבלבלתי אותו
רק ביגלל פחדנותי הגבוהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז אתה בן? בת?בחורצ'יק
בן בן פחדן ומגעיד מגעיל שדוחה את עצמוצבועה בנשמה

מחפש רק אאאאא \

לא חשוב הבנתם את הכוונה

החיים הם ניסיוןאנונימי (פותח)
לכולנו יש צדדים שקרניים יש יותר ויש פחות..
מה שמדאיג יותר זה האמת כלפי הקב"ה ולא כלפי אנשים.
תשמח שזה מציק לך, זה כבר מראה על התחלה טובה.
לכולם יש נסיונות ונפילות ואפילו הגמרא אומרת "כל הגדול מחברו, ייצרו גדול הימנו" תפתח ותקרא בעצמךך מה כתוב שם, בסוכה נב דף א.
תעשה אמת עם עצמך, מול הקב"ה ואף פעם לא יזיק לדבר עם רב לגבי המצב הרוחני.. קשה לשרוד לבד בעולם הזה היום..
בהצלחה אחינו!!
יהיה טובnp

שבע יפול צדיק וקם, גם מי שנופל הרבה פעמים הכתוב קורא לו צדיק . לא להתיאש ,כל עוד שלא נח לך במצבך ואתה רוצה שינוי הרי אתה בדרך העולה בית אל, בהצלחה

התשובה שורפת את החטאיםאורין

מה שיפה ביהדות הוא שתמיד אפשר לחזור בתשובה בתנאי שמתכוונים באמת. אז אין יאוש בעולם כלל

לינק מועילender13

http://www.gye.org.il/

גם אם זו לא בדיוק הבעיה, זו הדרך להתמודד עם התמכרויות למיניהן, זו הדרך לקחת בחזרה שליטה על חייך.

בהצלחה.

את סתם אוכלת את עצמך...בובספוג=)
תקשיבי... אני לא מכירה אותך אבל אני בטוחה שאת אחלה ילדה... לכל בנאדם יש מששברים בחיים והתפרקויות... וגם אם את לא לגמרי שלמה עם עצמך אז זה בסדר ונורמאלי לגמרי... זה תהליך , להסכים עם עצמך ולקבל את עצמך... לפי מה שאת כותבת אז נראה כאילו את סתם אוכלת את עצמך על כל דבר קטן... תצתרכי להגמל מזה... גם אם בדרך ארוכה... בהצלחה.
בואנה אחי יש לךאמיר ורשואר
יותר פצלש"ים ממני...!!! |המום|
וואי עשית את עצמך מינימום חוטאת הדור..אנונימי (פותח)

וואי וואי הגזמת.

כאילו סבבה עשית כמה דברים שאת מצטערת עליהם ורואים שאת מצטערת.

אבל זהו. נגמר!

עכשיו את צריכה להתחרט ולקבל שלהבא את לא עושה אןתם כי את מבינה שהם לא בסדר.

זה תהליך וזה ממש לא פשוט! אבל אם הקב"ה הביא אותך לנסיון כזה אני מאמין שאת יכולה לעמוד בו. ואפילו בגבורה!

נפלת-בשביל לקום!

ובנוסף לכי תתפללי לקב"ה שיעזור לך. כי אבא שלנו. וזה מקומו!!!!

שיהיה בהצלחה!!

ורק שתדעי שזה שאת מודעת לעצמך זאת מעלה גבוה מאוד מאוד!!

רק טוב! וחיים מאושרים. תני חיוך! הכל לטובה!!

דבר ראשון עוד פם אני בןןןצבועה בנשמה

דבר שני אני באמת כזה
כשאמרתי שזה יוצא היישר מהלב
התכוונתי לזה
זו הפעם היחידה שבאמת לא ניפחתי משו 
שבאת ובתמים התכוונתי לכל מילה!!!!!!!!!!!

למישו יש רעיונות ולא רק מילים ריקות
שרק גורמות לי לנסות לשקר לעצמי שהייתי בסדר
אני צריך רעיונות דרכים
תודה

אין שיטת קסם!!שירה1995

אין בדברים האלה פתרון קסמים!!!לכן זה נקרא "עבודת המידות"-זו עבודה מטורפת וקשה...אבל קראתי באיזשהו ספר אני כבר לא זוכרת שבשביל להפטר ממידה מגונה אדם צריך לעשות שני דברים בסיסיים--הדבר הראשון להיות מודע לזה שזו מידה מגונה-שזה אני חושבת שאתה מודע עד כאב...והדבר השני בשביל להמע מזה זה צריך חהיות כל הזמן כל הזמן במודעות!!-צריך לעשות כל מדי דרכים כדי לא לשכוח את זה ו"לחיות" את הרצון העז הזה להפסיק לשקר, אז פשוט תעסוק בזה כל הזמן--אם זה בלהזכיר לעצמך כמה נורא היית, אם זה בלקרוא ספר על מעלת השקר, לדבר על זה עם מי שאפשר...כל הזמן לעסוק בזה!!!והפעמים הראשונות קשות ושורפות,אבל אח"כ כל כך מתרגלים להגיד את האמת שכל סטייה קלה ממנה פשוט צורמת!!!!!!!שזה יהי במודעות כללללל הזמן!!! ובהצלחה!!!!באמת!!!

התכוונתי מעלץ האמת!!שירה1995

המקלדת פה דפוקה, סליחה על הדיסלקטיות...

מסתבר שאתה לא חתולtx,rxukyi

מי ששם לב שהוא בתוך ערמה של זבל- זה כבר אומר שהוא לא חתול. כי לחתולים לא אכפת לחיות בתוך ערימת זבל, ולך כן.

אבל חוץ מזה שבתוך הג'יפה אדם חייב להאמין שיש בו משהו טוב אמיתי- כי אחרת אין מצב שהוא יוכל לצאת- הוא פשוט יתייאש ויתרגל לג'יפה, צריך לדעת עוד משהו חשוב:

זה אשמתי.

אני עשיתי את זה, אף אחד אחר בתוכי או בסביבתי לא גרם לי לעשות את זה, לא ההורים, לא הלחץ החברתי, לא כלום.

הכל זה אני.

ואם ככה- הכל תלוי בי כדי לשנות. איזה חירות נפלאה! אני עשיתי רע- ולכן אני יכול לשנות לטובה, לחזור בתשובה. זה לא תלוי באף אחד אחר חוץ ממני!

איך עושים את זה?

רבי נחמן אומר ש"צריך האדם להתחיל מחדש בכל פעם", וקראתי באיזשהו מקום שהוא אמר שהוא הגיע למדרגה שלו רק כי הוא התחיל מחדש כל פעם, ואפילו באותו יום הוא התחיל מחדש כמה פעמים.

מה זה להתחיל מחדש?

לא לחשוב בכלל על מה שהיה ומה חושבים עלי עכשיו ואיך יגיבו כשידעו את האמת. לא מעניין בכלל. רק- להתחיל עכשיו- הרגע, השניה, לא מחר!!! לעשות רק טוב. רק טוב. אמיתי.  ואחרי שבנאדם מתרגל לטוב הזה- הרע שהיה גם מתרחק וגם יותר קל לטפל בו כי אתה כבר במקום הרבה יותר חזק וטוב עם עצמך. יש על זה פירוט בספר בגן האמונה, לא סגורה על זה.

ועוד משהו שכדאי לדעת על עצמינו.

אנחנו ממש ממש טובים. נשמה שהיא חתיכה מה'- שזה כמו יהלום שאי אפשר ללכלך בשום אופן. אפשר רק לכסות אותה בסמרטוטים, להסתיר אותה. כל כך טוב- עד שאפילו אנחנו מאמינים שאנחנו באמת התחפושת, שאנחנו באמת רעים עד העצם.

והאמת היא שלתחפושת הזו יש כוח רק כשמתייחסים אליה, כשמאמינים לה, כשחושבים שהיא אמיתית- היא מתנפחת וגודלת ונהיית עוד יותר מאיימת. אבל תנסה לדמיין איך אתה מגיב כשאתה רואה ילד עם תחפושת של אריה, והוא שואג עלייך. אתה פוחד? מה פתאום. מקסימום אתה מגחך לעצמך ואומר לו" איזה מתוק אתה". אותו דבר על התחפושת הענקית והשואגת של השקרן ששמת על עצמך. תזכור שמתחת לתחפושת יש ילד מתוק וטוב. תתייחס אליו, תתנהג כמו שהוא רוצה להתנהג. ואז ממילא התחפושת תתמוסס ותעלם. בעז"ה.

וגם להתפלל ולבקש מה' שיעזור לי לחזור בתשובה!!!

בהצלחה!

ניסיתי מה שאמרתצבועה בנשמה

ואיך אפשר להתחיל מהתחלה אחרי שהרגע הוא צרח עליי על איך שיקרתי לו והרסתי לו את הכל
אין עליי אם מיו צריך עזרה בלשקר למישו שיבוא אליי אני אסדר אותו
כך שיהיה שקר אמין ביותר
אני אומר לכם אני במצב גרוע ממה שאתם חושבים
תודה על הניסיונות שם מעליי!!!

אפשר תמיד לקבל עזרה...שירה1995

תמיד אפשר ללכת לקבל יעוץ קצת יותר מקצועי...זה באמת עוזר ומכניס את החיים לפורפורציות הנכונות....

ש-ק-ר-נ-י-ת אז מה? למה זה מפריע לך בעצם?אנונימי (פותח)

צבועה? אז מה ? מה זה מפריע לך בעצם? 
לא חסרים אנשים שהם לא בסדר אבל זה לא מפריע להם! ולא צריך ללכת רחוק (ודי למבין...!) נו אז מה?
רשעים "בריא אולם" למרות שהם יודעים את סופם והם אפלו מדברים על זה כל הזמן כהמשך הכתוב "ואחריהם בפיהם ירצו סלה" בכל זאת ליבם "בריא כאולם" כלומר "לא מזיז להם"

לפי דעתי :מאורסת בעתיד
עבר עריכה על ידי מאורסת בעתיד בתאריך כ"ז חשון תשע"ג 23:24

אתה צריך לקחת את עצמך בידיים ולהפסיק להסתכל על העבר ,תחשוב על העתיד {זה אף פעם לא עוזר} בעיני אתה צריך להיות אדם כנה יותר עם עצמך וגם להגיד את מה שאתה מרגיש גם ואם האחר לא יהיה מרוצה מהתשובות שלך....חבר ינסה כמה שהוא יכול לעזור לך תפנה אין כמו אדם שמבין ומרגיש אותך מולך פנים מול פנים
אתה יכול קצת לעדן או להגיד למעט אנשים ..בנוגע להורים אל תדאג הם יקבלו אותך בחזרה תמיד (אולי אתם תדבר הם מבינים תאמין לי ..........} בהצלחה !!!!!

אז מה אם לא מפריע להם?לך דומיה תהילה

שיהיו נוכלים, שיהיו חמורים.

ממתי שביעות הרצון שלי מעצמי היא מחוון לטוב?

זה שלא מזיז להם זה עוד יותר גרוע. הם שקועים

בעצמם כל-כך שהם לא רואים מה נכון.

מי אמר שזה קל?tx,rxukyi

לא הבנתי מי צרח עליך ששיקרת, אבל זה לא כ"כ משנה. 

תתחיל מחדש.

נגיד שעכשיו אתה  "משה דובר אמת" ואתה חוזר הביתה וההורים שואלים משהו- אתה עונה מה שהיה עונה משה הישן או מה שמשה האמיתי, זה שדובר אמת ורוצה טוב אומר?

אם הצלחת לענות מה שמשה האמיתי והטוב עונה- מצוין. קדימה למפגש הבא.

ואם שוב נתת למשה המחופש לשקרן לדבר- זה באמת חבל.

עכשיו היצר הרע עולה על הבמה ואמר- רואה משה? כל מה שתנסה לא יעזור. אתה שקרן ודי (וככה הוא ממשיך לשכנע אותך שמשה השקרן הוא משה האמיתי...), ואתה בוחר אם להאמין לו (זו האפשרות הקלה) שזה אומר-לוותר על המאמץ לצאת מהחטא- לצאת מהזבל, אתה ממשיך לכתוב בפורום כמה אתה מגעיל וכמה אין לך סיכוי להשתנות אבל תודה שאתם מנסים לעזור. והיצר הרע שלך שמח.

והאפשרות השניה היא לומר לו- למרות שחטאתי ונתתי לתחפושת לנהל אותי- אני לא מוותר ובפעם הבאה אני עונה רק אמת. ובפעם הבאה להצליח. לא לוותר לעצמך=לא לוותר על עצמך!!!!

אפשר וכדאי ללמוד קצת על חשיבות האמת. ככל שאתה יודע יותר על כמה משהו הוא טוב, זה גורם לך לרצות אותו יותר, וכשאתה ממש רוצה לעשות טוב- יש לך יכולת להתאמץ ולעשות אותו.

תצליח.

לסיכום דברך מה שהיה היה העיקר להתחיל מהתחלה...לולית10
צדיקה! השרשור הזה בטוח לא שקר או צביעות!!!לולית10

רואים שהוא יוצא מהלב!

את יודעת איזה כח יש להירהור של תשובה?

את יודעת איזה כח יש לדמעות של תשובה? ולא סתם דמעות! דמעות של בת של מלך! שרוצה כ"כ לחזור לאבא שלה!!!

אשרייך צדיקה!!!

לכי לדבר עם אבא- ד' יתברך!

הוא תמיד מקשיב!!! ובטוח יעזור לך!!!

בהצלחה ענקית חמודה!!! אם את צריכה באישי... אני פה בשבילך!!

נשיקה

רק שפותחת השרשור היא בן ולא בת!!!!לפרוש כנפיים

אח יקר אשריך!!!

קבל ממני חיבוק ענק!!!

אתה מראה לנו כמה זה כואב לך ומציק לך ובעזרת ה' תצליח להתקדם הלאה!

למי שיש אומץ כזה בסופו של דבר הוא ינצח את המכשולים הבאים בעוצמה גדולה!!!

אני יודעת עכשיו פשוט קראתי את שאר התגובות רק אחרילולית10

שכתבתי...

לא התכוונתי לתקוף רק רציתי שהבאים בתור ישימו לבלפרוש כנפיים

לפני שרושמים/ות...

בהצלוחה...................................

אתה טוב!!!יגעת
כן! אתה טוב! איך אני יודע את זה בלי להכיר אותך?פשוט מאד,כי כואב לך, כי הטוב שבך משמיע את קולו וכל מה שעברת לא הצליח להשתיק אותך ולהפוך אותך לאדם גס שכבר לא מרגיש את הרע שסביבו. כל מה שצריך לעשות עכשיו זה להיאחז בידיעה הזאת ולדעת שכל מה שמסביב לא יכול להזיז אותך מהנקודה האמיתית שנמצאת בתוכך. הדרך לא קלה. אבל לפי הרצון שלך להתקדם והאומץ לבקש עזרה אני בטוח שתצליח! ה עמך
גבור החייל.!
דחוף, למצוא דמות ממשית ולא וירטואליתאורחת בפורום

קראתי את הדברים, אני בדרך כלל לא מגיעה להגיב פה.

לפי התאורים שכתבת, הבנת שאתה בבעיה. זה שלב חשוב מאוד, והישג לאדם צעיר.

אבל,

אתה זקוק לדמות ממשית ולא וירטואלית לחלוק את הדברים וכדי לעלות על דרך חדשה.

זה לא רעיון שלי, כך גדל יהודי!

בחב"ד יש מושג של רב, משפיע וחבר, לכל אחד יש את התפקיד המסוים שלו מולך.

הרעיון הבסיסי הוא שכדי להתקדם ולהתקדם הרבה אנו זקוקים להתחככות באנשים שאוהבים אותנו, בעלי נסיון חיים, ושכבר טיפסו בעצמם. הרעיון הזה הוא לא רק בחב"ד, גם הרמח"ל מדבר בגן המבוכה וכן הלאה.

לפי התיאור והמעגליות שיצרת באופן שבו הצגת את עצמך, זה נראה משהו עמוק ומשמעותי לך בחיים.'אין חבוש מתיר עצמו מבית האסורים',תלך למשהו שיתיר אותך מבית האסורים הזה. זה עשוי להיות קשה, אבל משתלם.

איך לדעת למי לפנות? אדם שיש לך בו אמון ואוהב אותך ויש לו איזה שהם כלים בסיסיים לכך.א

ם הוא לא יוכל לעזור ודאי יוכל לקשר אותך עם משהו אחר או איש מקצוע זה משתלם ביותר.

יש רבים שויתרו על כך ונשארו מאחורא

ז קדימה! ובהצלחה! וכל הכבוד על היכולת לפתוח פתח קטן לצמיחה גדולה

מתמודד עם אותה הבעיהאנונימי (פותח)

בס"ד אני  רגיל לרדת על עצמי על כל מילה שאני מוציא מהפה כי זה לא האמת לאמיתה. שורף את עצמי מבפנים על כל יציאה שלי כי זה פוגע , מעליב, לא מדוייק, ובעיקר זה לא אני האמיתי. כשאני קורא את הדברים האלה אני פשוט  מזדהה עם כל מילה . 

אני לפעמים יוצא לדבר עם ה' . ה' תעשה שאני יוכל להיות באמת אני שהתכוונת באמת שאני אהיה. לפעמים אני מרגיש שחוט מרוב שאני מוציא לעצמי את הדם. 

הדבר היחיד שאני יכול לומר לך זה שאני מאמין שיבוא יום ואני יבין מה הסיבה שאני לא מסוגל כלפי כל אדם להיות טבעי וזורם ואני צריך לשים על עצמי מסיכות שאחר כך ממש ממש ממש קשה להוריד אותם. אבל יש אחד שניים כאלה שאיתם אני יותר טבעי. אני מצליח גם לומר להם שאני בבעיה. וזה לא שאני מחפש מהם עצות אבל זה טוב לי שיש אנשים אמיתיים שיודעים שאני מתמודד עם חוסר האמת שבי. אני גם יודע שאני עושה את זה לא רק כדי שיחשבו עלי כל מיני דברים, אלא כי אני יודע להבין שהאנשים רוצים שאני אתנהג בצורה מסויימת ואני עושה את זה. כי אני מנסה שהם יהיו מרוצים ממני. 

אני חושב שזה מין קטע שעוברים הרבה  ילדים שהם הופכים להיות מבוגרים והם פתאום צריכים להחליט איך הם רוצים להיות, ןבינתיים הם מדי פעם מחליפים את הדמויות. אני מרגיש שהחלפתי כמה בזמן האחרון. אוףף... זה כזה כואב.....מי אני באמת???

"לפרוש כנפיים",פרוש כנפיים לפותחת השרשור, זו בתאנונימי (פותח)

לפעמים מעצבן אותי שכותבים דברים שהם ראש בקיר כמו קושקושקוללו  מה אתה לא רואה שזו בת ובביטחון מוחלט אתה קובע "זה לא בן זה בת" אתה מדבר על פותחת השרשור שמצהירה שהיא בת מה אתה משוגע או שיכור? או פשוט פורש כנפיים ומרחף...
למרות שגם לי זה קורה (זה קורה בדרך כלל לחרדים שלא גדלו עם אינטרנט מילדות והם חדשים בתחום לכן הם טועים הרבה בתגובות שלהם)

"לפרוש כנפיים",פרוש כנפיים לפותחת השרשור, זו בתאנונימי (פותח)

לפעמים מעצבן אותי שכותבים דברים שהם ראש בקיר כמו קושקושקוללו  מה אתה לא רואה שזו בת ובביטחון מוחלט אתה קובע "זה לא בן זה בת" אתה מדבר על פותחת השרשור שמצהירה שהיא בת מה אתה משוגע או שיכור? או פשוט פורש כנפיים ומרחף...
למרות שגם לי זה קורה (זה קורה בדרך כלל לחרדים שלא גדלו עם אינטרנט מילדות והם חדשים בתחום לכן הם טועים הרבה בתגובות שלהם)

שבר הרימו' ולכל מי שלא הבין אחת ולתמידצבועה בנשמה

אני בן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אדיוט ששיקרתי וכתבתי בלשון נקבה
זה היה כי פחדתי שיגלו מי אני

ועוד פעם אחת מישו פה יורד או ידבר לרעה על דוד המכונה "ליפרוש כנפיים"
אני אמצע אותו והוא לא יזכה לדבר לרעה על מישו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגובה שרשמתי בהמשך-אותו דבר,אבל לבן.אורח כלשהו

זה לא משנה. הגיוני שתפחד שיזהו אותך.הייתי ושה אותו דבר אולי ואני לא שקרן סדרתי.לא נראלי לפחות.

אני אוהב אותך.אורח כלשהו

כי את מלאה ברצונות ותאוות והרצון הכי גדול שלך הוא להיות בחורה אמיתית.
עזבי לכפר-אנחנו לא מבינים כ"כ בכפרה וזאת לא השאלה עכשיו. המטרה היא להשתנות,לא להיות ככה בהמשך החיים.מבחינתינו העבר מת,לפחות נכון לעכשיו.
זה לא משנה מה עשית אלא מה תעשי. ולא מה תעשי מחר אלא מה תעשי בעוד כמה שנים. מחר לא בטוח תוכלי להתאפק ולא לשקר, אבל אם תתחילי היום(והתחלת!) בעוד זמן מה כן.
השלב הראשון הוא הכרת המעשה,הכרת החטא. את מכירה,מודה. החטא נובע ממקום מעוד אנושי- זה כמעט כמו שבן יסתכל על על בנות. את גם מודה ומצטערת על מה שעשית. השלב הבא הוא כנראה להשתדל להפסיק. נסי את 'רק להיום'. רק היום אל תשקרי,רק בחמש דקות הקרובות. קחי אחר כך הפסקה,כמה שאת צריכה. אחרי זה שוב 'רק להיום',רק עכשיו. לאט לאט ובהכוונתך זה יהפוך לטבע, הטבע שבך,שזועק ובכה במה שכתבת. כמובן שאפשר לבקש תמיכה בפרטי.

אתה מתבדח יותר מידי צבועה בנשמה זה לא רציניאנונימי (פותח)

אני מניח

לא הבנתי מה כתבת!!!ליק המדליק123
אכן טעיתי הוא אומר בהמשך שהוא בןאנונימי (פותח)

המנהלים מוזמנים למחוק שם (למרות שכפי שכתבתי גם לי זה קורה לפעמים)

אני חושבת שאת צריכה לעשות מס' דברים...אנונימי (פותח)

1. ללכת אולי לטיפול, ולראות האם זה משהו בעייתי, או שלא..

2. להפנות את זה לכיוונים חיוביים... אולי לכישורי משחק???? לפעמים אחנו לא חושבים עד כמה כישרון מסתתר בחיסרון שלנו ועד כמה אפשר לרומם אותו לכיוונים חיביים , כמובן שזה רק בגדר הצעה...אני באמת מאמינה שאם את "שקרנית" כ"כ טובה , אז אולי חבוי בתוכך כישרון של משחק שלא ידעת עליו.

3. הכי נכון זה ללכת לאותו בן אדם, ולספר את האמת... מניסיון הרבה יותר יעריכו אותך כך...

דבר ראשון תשתה כוס מים לא ראיתי בעיה מיוחדתאנונימי (פותח)

אמרת שאתה רוצה צומי אז מה?
אמרת שאתה משקר האמנם התכוונת לזה או שהתכוונת למסכות?

טוב האמת שאוליאנונימי (פותח)אחרונה
עבר עריכה על ידי תייר בתאריך א' כסלו תשע"ג 00:18

תגיד לעצמך "בסופו של דבר שימחתי אנשים וההיתי טוב אליהם?!" אם כן תשמח שה' נתן לך כוח כזה גדול ותביא אותו למקומות טובים

(זה סוג אנשים כאלה שהעולם אוהב לשפוך ת'לב שלו אצלם וזה מתנה גדולה כל הכבוד)

ד"א ללידה קוראים שבר כל משבר הוא בסיס לשינוי טוב

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך