פוי, איזה לחץ.ד"ר אריק

בס"ד

נרשמתי לשירות לאומי, ואתמול התקשרו כדי לקבוע איתי ראיון אישי.

עד עכשיו, זה לא הלחיץ אותי בכלל, פתאום עכשיו- שהיה רשום מה צריך להביא, איפה, ומה זה דורש- התחלתי להלחץ מאוד.

אני בן אדם יחסית ביישן...

זאת אומרת, עם אנשים שאני מכירה- אני לא מתפדחת בכלל ועושה מה שבא לי.

אבל שמגיעים למקום חדש, עם אנשים שאני לא מכירה- אני שותקת ומפחדת לדבר.

המקום שאני הולכת אליו צריך להראות שיש לי בטיחון עצמי בראיון, ואני לא בן אדם עם ביטחון עצמי.

אני ממש רוצה להתקבל לשירות הזה, כי הוא חשוב לי.

מה עושים?!

מרגע לרגע אני נהיית בלחץ היסטרי, לא יודעת מה אומרים בראיון, איך מראים ביטחון עצמי- שלא ממש יש לי כזה, ואיך לא מתעלפים מרוב לחץ, ואיך- אם אני לא אתקבל (חס וחלילה)- לא לקחת את זה קשה...

אשמח לעזרה

כמה דברים:פאתחתותח

1. צריך לזכור בראש ובראשונה שהכל מגיע מה', יכול להיות לך הראיון הכי דפוק ודווקא הצוות יתלהב עלייך בטירוף. ח"ו יכול לקרות גם ההיפך. צריך לסמוך רק על ה'.

2. אמונה תמיד מלווה במעשה; כדאי לך לשבת עם חברה ולעשות דמוי ראיון (תקחי מישהי שלא מתפדחת, ויודעת להיות דוגרית. או אולי עם מישהי שכבר הייתה בראיון-שניים). כשאת מגיעה לראיון, את תראי שהשאלות חוזרות על עצמן, ואת ישר תדעי מה לענות בביטחון.
לפני הראיון תקחי נשימה עמוקה, ותגידי איזה פרק תהלים שעולה לי בראש. את צריכה להיות הכי את, ולא משהו אחר.

3. כדאי לך לעשות רשימה של תכונות טובות ופחות טובות שלך, ובנוסף דרישות שלך מהמקום (בסופו של דבר גם את בוחנת אותם באותה מידה).

תתפללי שה' יכוון אותך למקום המתאים לך ב-א-מ-ת!

ב"הצלחה!

^מסכימה עם הסתייגותעוד חוזר הניגון

בס"ד

לגבי נק' 3- לדעתי תעשי רשימה רק של התכונות הטובוץ שלך, לא כדאי לך להכניס לך לראש לפני הראיון מה "פחות טוב" בך. תתעסקי במה שטוב בך ובע"ה זה ישתקף החוצה!

ועוד דבר: שימי לב לשפת הגוף שלך,שתשדר פתיחות וביטחון- לא לשלב ידיים, לא לשבת עם התיק עליך, לא להסתיר חלק מהפנים עם היד, ובאופן כללי להשתדל לא להיות מכווצת ומכונסת, אלא לשבת רגיל ולהישיר מבט. אפשר אפילו לפני שנכנסים להזדקף ולנפח את החזה, ואז לנשום עמוק ולהכנס עם חיוך.

בהצלחה!!

יש מקומות שמבקשים לדעת שלוש תכונות לא טובותמירימי
ושלוש תכונות טובות. משהו בסגנון הזה. סוג של חפירה שכנראה מועילה להם לדעת אם הבת מתאימה... אז שכן יהיו לה ברשימה תכונות לא טובות.
אני נורא מבינה אותך, ככה אני הייתי..את פניך אבקש

וב"ה הגעתי למקום, בלחץ מטורף כמובן ועם הרבה פרפרים והתרגשות, אבל השתדלתי להראות רגועה, עם חיוך ולהקרין טוב.. המנהלים והרכזות לא טיפשים! הם יודעים שהבת מתרגשת. זה לא חדש להם. מותר לך גם להגיד בהתחלה שאת קצת מתרגשת.. את לא הראשונה ובטח גם לא האחרונה שמגיעה אליהם. מותר להלחץ..

חח את ממש תיארת אותי.. 

בע"ה כשאת תעברי את תקבלי הרבה ביטחון במקום שאת תהיי, כבר תכירי את אר הצוות, את הבנות שתהיי איתם, ותהני.

ובאמת שגם אני הייתי כמוך.. התרגשות ולחץ לפני, כיף כשאת בתוך ואחרי זה..

וב"ה מקבלים ביטחון. ועושים את הכי טוב.

ותמיד תמיד יש פחד כזה לפני שמגיעים למקום חדש, התחלה חדשה.. אז קורה שלא מדברים עם אחרים.. לומדים להכיר לאט לאט.. אף אחד לא אמר שזה אסור..

הצלחה רבה רבה..

אהלן שיראל:)אחרונה

באופן לא קשור, אפשר לשמוע למה נרשמת , והם כבר קבעו אתך ראיון ? חצי חיוך

חוץ מזה, אני אתך , זה באמת ממש מלחיץ ,

ומקווה שבע"ה , כל אחת תמצא את המקום הטוב ביותר בשבילה .

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך