אני וחברה החלטנו שאנו רוצות להתחזק בצניעות פנימית וחיצונית.. יש למישהו \י פה רעיון לספר מעניין ומחזק בנושא הנ"ל ?
תווודה רבה !
אני וחברה החלטנו שאנו רוצות להתחזק בצניעות פנימית וחיצונית.. יש למישהו \י פה רעיון לספר מעניין ומחזק בנושא הנ"ל ?
תווודה רבה !
"מראות הצובאות"-http://vitaminim.org/1/index.php?topic=13017.0 או
http://www.ateret4u.com/ateret/igrot/marrot_rav_lugasi.html
בהצלחה!!
יישר כוח!!
בזכותכן תבוא גאולה!!
כתנות אור. ספר קצת קשה אבל מקסים. 
ככה זה כשאת מדריכה ומבקשים ממך להעביר מערך על צניעות.
ידעתי שפה אני אמצא את המענה.. ו
תודה רבה על כל ההמלצות ... נבדווק את שתיהן בעז"ה !
ותודה מטורפת על העידוד ... נתתם לי פוש של התחלה ..
שבוע מלא בעשייה ..(תהנו בסניפים 
השאר ספרים ישנים יותר ופחות מתאימים לדור הנוכחי
שלום בנות יקרות.אשריכן על ההחלטה.כשיש רצון הקבה מצרף מחשבה למעשה.צריך לזכור שהכל לכבוד ה יתברך,ולקירוב הגאולה של עם ישראל ומחשבה זו מחזקת הרצון.במיוחד בתקופה זו שקשה למצוא בגדים צנועים בחנויות ורוב החברה מתלבשת לפי צו האופנה שלא תואם את ההלכה,ופנימיות ההלכה.לכן זו ממש מסירות נפש ממש. בזכות זה הקבה ישפיע עליכן ברכה בכל ויחזק רצונכן לעבודתו בשמחה ובהכנעה.יש אינספור שיחות באינטרנט החסום,כמובן.בהצלחה.
בעזהי"ת
כי כתוב שם שחייבים גרביים, חצאית שחורה או כחולה, עד הברך, חולצות-שק, שרוול על המרפק, חלוק בבריכה..
מניסיון שלי, ישלי את הספר- קיבלתי באיזה שבת חרדים- והוא פשוט לא שייך לעולם הצניעות שלי.
של הרב יהושע שפירא(נדמה לי.)
של הבנות!!
ספר מדהים!
יש ספר מדהים שקוראים לו "דינה די ילדה צנועה"...
אם התחלתן לדבר על צניעות, מאוד מתסכל אותי לראות כמעט את כל בנותינו הנהדרות עם חצאיות ממש לא צנועות, החצאית מגיעה עד הברך ואף למעלה מכך, ע"פ ההלכה היבשה אפשר להסתדר עם גילוי השוק, אבל ברור שאם רוצים להגביר את הצניעות יש לכסות את השוק לגמרי. הרב צבי יהודה היה אומר על ההיתר של המשנה ברורה הקדוש לגלות את השוק, שהיינו מוחלים לו על ההיתר הזהו, כי זו פסיקת הלכה ללא הבנת הדור, ובדורנו יש יצר הרע לגלות כל מה שאפשר.
אני מתוסכל! את בנותי אני משתדל לחנך בצניעות זו, אבל איך אפשר לעורר את כל בנותינו ונשותינו הקדושות לכך?
חייבת להיות פה התעוררות מלמטה, דרישה לבגדים צנועים בחנויות, ועד אז למצוא איך שהו, כי מי שבאמת רוצה מוצאת.
אנא היו שותפות למהלך אדיר של החזרת הצניעות לעם ישראל. כמובן שבמקביל לרובד החיצוני יש להגביר את הרובד הפנימי, צניעות וענווה, אני הייתי ממליץ לשמוע כמה שיעורים של הרב אלישע וישליצקי, ולראות איך אדם כ"כ גדול מקטין את עצמו. בהצלחה, לכולם וכמובן לכולן, והשם הטוב יגמול עימכם בזכות מצווה זו.
דוד
קוראים לו- הליכות לבת המצווה
לא כתוב מי המחבר\ת
הוא מחולק לפרקים, עם סיפורים ממש יפים בנושא צניעות והסברים וכו'
הכריכה בצבע ירוק כזה עם
פרחים ופרפר בפינה למטה
יש לכריכה דוגמה כאיילו היא עטיפה של מתנה...
ספר מולץ מאוד!!! ( לכל גיל! לא רק לגיל בת מצווה, אני בת 15 וחצי...)
תהנו!!! נ.ב- תשוב תחייני גם ספר טוב!!!
אני עושה לה- חן, שתהיי גדולה(היא בת 5) תלכי אם חצאיות קצרות או ארוכות??
חן:" באארור שארוכות..
זה הכי צנוע ויפה
" צאאדיקה!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים