אחותי מכינה את השנצלים והריח מגיע לאפי מחכה לשעת כושר
אני מנסה באלגנטיות להתקרב לצלחת של השניצלים כאילו אני מחפש משהו ליד הצלחת של השניצלים אחותי מסתכלת לכיוון השני
היד שלי במהירות שיכולה להתחרות במהירות האור בום ***** (בצעקה) השניצלים לשבת למה אתה מנסה לקחת אין מספיק שניצלים וכל זה היה לפני שעוד הספקתי לגעת באיזה שניצל ואז כבר הייתי יכול לקחת אותו (כי הידים שלי מזהומות)
טוב אני מנסה להנמיך פרופיל הולך לשתי דקות מחכה להיזדמונת הבאה שתגיע
בדיוק אני מתקרב למטבח אני רואה שמתחיל להיגמר הפרורי לחם אני לוקח את האריזה של הפירורי לחם ושם אותם מחוץ למטבח (בנישה) ואני סופר את השניות עד שהפרורים יגמרו
אאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווו סוף כל סוף נגמר אני רואה אותה מחפשת את האריזה להביא עוד ואז שהיא יוצאת מהמטבח אני קופץ מעל השולחן נחיתה רכה (ב"ה לא נשמע רעש) ואני כבר מתחיל לפנטז על הניצל
בעעעעעעעע איך חזרת כזה מהר אחותי מתחילה להרים חפצים ואני בורח מהמטבח עם שניצל מסכן שבקושי פותח את התאיבון
טוב היא אומרת לאמא שלי ואמא שלי מוציאה לי צו הרחקה מהמטבח עד שיסימו להכין תשניצלים
פתאום מי מגיע אח שלי עם כל העדר שלו (10 ילדים בלי עין הרע ) נכנסים ואז קולטים שיש שניצלים פתאום אחותי נינוחה וכל אחד מקבל איזה שני שניצלים ואני המסכן אפילו לא יכול להיכנס
(הדברים נכתבו בהגזמה נוראית )
אבל אנחנו המשפחה היחידה שזה ככה אצלנו כאילו לי לא מרשים ואז מגיע איזה אח גדול ומביאים לו פוווווווווול שניצלים כאילו יש לנו סטוקים לגדוד שלם???????????????????