זה היה בשעות המקודמות של יום שישישיגר

אחותי מכינה את השנצלים והריח מגיע לאפי מחכה לשעת כושר

אני מנסה באלגנטיות להתקרב לצלחת של השניצלים כאילו אני מחפש משהו ליד הצלחת של השניצלים אחותי מסתכלת לכיוון השני

היד שלי במהירות שיכולה להתחרות במהירות האור בום ***** (בצעקה) השניצלים לשבת למה אתה מנסה לקחת אין מספיק שניצלים וכל זה היה לפני שעוד הספקתי לגעת באיזה שניצל ואז כבר הייתי יכול לקחת אותו (כי הידים שלי מזהומות)

טוב אני מנסה להנמיך פרופיל הולך לשתי דקות מחכה להיזדמונת הבאה שתגיע

בדיוק אני מתקרב למטבח אני רואה שמתחיל להיגמר הפרורי לחם אני לוקח את האריזה של הפירורי לחם ושם אותם מחוץ למטבח (בנישה) ואני סופר את השניות עד שהפרורים יגמרו 

אאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווו סוף כל סוף נגמר אני רואה אותה מחפשת את האריזה להביא עוד ואז שהיא יוצאת מהמטבח אני קופץ מעל השולחן נחיתה רכה (ב"ה לא נשמע רעש) ואני כבר מתחיל לפנטז על הניצל

בעעעעעעעע איך חזרת כזה מהר אחותי מתחילה להרים חפצים ואני בורח מהמטבח עם שניצל מסכן שבקושי פותח את התאיבון 

טוב היא אומרת לאמא שלי ואמא שלי מוציאה לי צו הרחקה מהמטבח עד שיסימו להכין תשניצלים 

פתאום מי מגיע אח שלי עם כל העדר שלו (10 ילדים בלי עין הרע ) נכנסים ואז קולטים שיש שניצלים פתאום אחותי נינוחה וכל אחד מקבל איזה שני שניצלים ואני המסכן אפילו לא יכול להיכנס

(הדברים נכתבו בהגזמה נוראית )

אבל אנחנו המשפחה היחידה שזה ככה אצלנו כאילו לי לא מרשים ואז מגיע איזה אח גדול ומביאים לו פוווווווווול שניצלים כאילו יש לנו סטוקים לגדוד שלם???????????????????

גם ככה זה אצלנואני הקטנה
אולי לא בקטע של העשרה אחים בסוף אבל ככה זה גם אצלנישי .א.
אמרתי שזה מוגזם אין לי באמת אח אם 10 ילדיםשיגר
מזדהה עם כל מילה...-שודס-
גם אצלנו זה ככה..numb
אויש, שיגר..אריאל דל"ת

אתה לא יודע שהצו הזה לא חוקי???

אתה נחשב "תושב קבע"

לא זה קורה אצל כוולם |אח כיף להיות בכור|{ר}ציניתאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך