הי לכולם...אני חדשה פה, ואת האמת, נרשמתי רק כדי באמת לשאול את השאלה הזאת שממש מציקה לי---בבקשה בבקשה אני צריכה עזרה אם מישהי הרגישה או מרגישה את מה שאני עוברת עכשיו...
אז כהה- אנחנו שלוש חברות מאד מאד מאד טובות בערך מכיתה ו' בנינו את עצמינו ביחד, התבגרנו ביחד עברנו חוייות מדהימות ביחד ואז כל אחת מאיתנו הלכה לתיכון אחר שהוא יותר מתאים לה...הדבר הזה רק חיזק את ההקשר ביניינו,באמת שהחברות שלנו כבר נייהתה בוגרת,תומכת,וברור שכייפית ברמות שאני לא יכולה לתאר,אבל כל אחת עם חברות ילדות טובות יודעת.....בילינו באמת שעות ביחד...ואז לפני איזה חודש,נגנב לאחותי סכום כסף גדול,זה הייתה תקופה שאחת מהחברות שלי הייתה אצלינו המון....ואז אחרי שבוע נגנב פתאום עוד סכום ממש גדול מעוד אחות...ולא קישרתי כלום כלום כלום כלום ,אפילו לא חשדתי וביטלתי את החשד או משהו...כלום!!!ואז היא הגיעה אלי יום אחד, ובדיוק קיבלתי 300שח שמיהשו הי החייב לי, והכנסתי את זה לתוך שקית של מדבקות עם המדבקה של המחיר כזה,שקית מאד ספציפית בקיצור,ושמתי את זה במיגרה שלי,ובערך 10 דקות אחרי שהיא הגיעה אני נכנסת לחדר, המגירה שלי פתוחה ואין כסף!!!!!!!!!!!!!!עדיין לא חשבתי כלום, אבל זה ממש תיסכל אותי, והתחתלי לחפש את זה, ואותה חברה עוזרת לי,אנחנו מזיזות מיטותף החברה שלי מזיעה, מתאמצת....ואני עוד העלתי השערה שאולי אחותי הקטנה חשבה שזה מונופול וחברה שלי הסבירה לי למה זה לא הגיוני....ואז היא יצאה מהחדר, ובאתי לתלות משהו על המתלה של התיקים, ופתאום התיק שלה נפל בטעות, ונשפך על הרצפה,אז החזרתי את הכל, וכשבאתי להחזיר את הארנק, ראיתי שקית מוכרת מבצבצת, אז אני לא מאמינה שבאמת עשיתי את זה, אולי כדי להוכיח לעצמי שברור שזה לא היא, אבל פתחתי לה את הארנק....ובפנים שוכבת השקית שלייי עם המדבקת מחיר והכסף שלי!!!!!!!!!!פשוט בתוך הארנק שלהההה!!!התחלתי לרעוד, לקחתי את הכסף, תקעתי אותו בחצאית וניסיתי להיות הכי נורמלאית שאפשר...אחרי שהיא הלכה פשוט ישבתי \ בכיתי ורעדתי מפחד!!זה היה פשוט מפחיד לפתות את הארנק ולראת שם את הכסף מונח בשלווה...!!!בקיצור, אותו יום היה כמו מאיזה סרט אימה מלא טלפונים מוזרים,אמא שלי אמרה לי לפתוח איתה את הנושא ישר בפרצוף, והיא הגיבה מוזרררר היא התחילה לבכות ש"איך אני יכולה לחשוד בה ככ" ומצד שני שניה אחר כך היא התקשרה לשאול אם יוצאים בערב--וזה אחרי ש"חשדתי"בה בדבר מזעזע!!!תגובה ממש לא נורמאלית...בקיצור, אחרי מסכת תלעות והתיעצות עם פסיכיאטר,היא הודתה שהיא לקחה את הכסף שלי וגם את הסכומים שנלקחו לאחיות שלי...זה היה פשוט מזעזע...בשורה התחתונה התברר שהיא חולה במחלת נפש שנקראית "קלפטומניה"(היה את זה לאשתו של בן גוריון)--זה מחלה שגונבים מה שרוצים בלי שליטה...מה שאומר שמה שהיא לקחה לא היה מתוך כוונה רעה או משהו כזה...אז ההוראות שקיבלנו מהפסיכאטירת זה לנתק איתה כל קשר ואם ניהיה אליה נחמדות,או נראה סימפטיה זה לא טוב לה, וזה נקרא "זיהון טיפולי"-זה יהרוס את הטיפול...כל זה אני מספרת כדי להסביר את המצב-איבדתי חברה שלי,שאהבתי,שגדלתי איתה, שהכרתי אותה מגיל פיצי,שעברנו ביחד משברים, וזה לא שאיבדתי אותה כי רבנו או משהו--אלא כי היא חולה במלחת נפש מפחידה שגרמה לה לגנוב את הדברים שלי במשך שנתיים(!!!)..וכשדברנו איתה בפעם האחרונה להסביר לנו שאנחנו צריכות לנתק קשרים היא הסתכלה עלינו בעיינים של בנאדם מטורף!!-אז חוץ מהקטע המפחיד הזה של הלגלות שהעולם שלנו מפחיד ממש, ושיש מחלות אכזריות,באמת שהאמון שלי שניתן לאותה חברה עוד כשהייתי ילדה קטנה ותמימה פשוט נשבר,התנפץ, נעלם!!!!!!!!!!אני יודעת שזה לא אשמתה, אבל בתכלס, בנאדם שבטחתי בו, ןשחשבתי שאי מכירה עשה דברים נוראים מ"אחורי הגב שלי"......לפני שבוע קיבלתי ממנה שקית של דברים שהיא החזירה היה שם בושם שלי, מצלמה ישנה, קלמר מלא דברים, תיק, נעליים,-דברים שחשבתי שאני פסיכית שאיבדתי!!......אני לא יודעת כבר במי לתת אמון, במי לבטוח??ואיך אני אוכל לדעת אם מישהו הוא באמת הוא??????ול אמסתיר מאחוריו מלא דברים מפחידים??נראה לכם שאני אצליח לתת אמון נורמאלי ולבטוח שוב נורמאלי באנשים סביבי??אני פשוט מפחדת שמשהו ידפק בי בקטע הזה..........מה עושים??(ומי שקרא עד פה את כל המגילה המבולבלת הזאת-צל"ש!!)