אוף,ממש רע לי.
סליחה שאני מעלה את זה פה,אבל בפורום אקטואליה אני לא מצליח ואני צריך לפרוק. חוץ מזה שלא נראה לי ששם הרבה אנשים יקשיבו לצער שמאחורי הדברים,אלא רק לפרקטיקה שבהם.
נראה לי שאכתוב פה מה שאני חושב והלואי ואצליח לא להתוכח עם מפדלניקים יותר .
מפדלניקים יקרים.
שיתפתם פעולה עם מס' אנשים בודדים. אולי אותה קבוצה מגיעה לכוחו של מרזל בפעם הקודמת שרץ כראש מפלגה.
הגדרתם אותי כשוליים,אמרתם שמוטל בספק אם דעתי לגיטימית.
זכותכם לחשוב ככה,כמו שזכותם של אנשי שלום עכשיו לחשוב ככה ולפעול בהתאם.כמו שזכותי לא להאמין בחלק מהדברים שאתם מאמינים או ששאר חברי מאמינים,אני לא מחליט בשבילכם מה לחשוב ואיך לפעול.
מה שאתם עושים עכשיו לא מוסרי והוא הסכנה האמיתית לעם ישראל.
אתם טוענים עכשיו שאין לי זכות להכריז שדרכי שונה משלכם. אני חושב אסור לחבור לממשלה שמוכנה לוותר על חלקים מא"י-למרות שאתם חושבים שעדיף 'להשפיע מבפנים'. שאני מאמין בא"י השלימה-וחושב שצריך לפעול למענה ולא רק למען חלק מהארץ המערבית. אני חושב עוד הרבה דברים, אבל לא אלאה אתכם.
כבדו את זכותי לחשוב כך ולפעול בהתאם. אם נפעל בשיתוף פעולה נצבור כוח גדול-כמו שעושות חדש,בלד ורעמ תע"ל. אל תנדו אותי בגלל דעותי ואל תנסו לקחת ממני קולות-כי אז קולי באמת ילך לליכוד,דבר שאני לא רוצה.
ואם אתם כן מוכנים לקבל את דעותי אשמח שנציגינו ירוצו ביחד. בסופו של דבר גם אני לא רואה הבדל עצום בין מרזל לאריאל ובין קינג לשקד. גם אני רוצה את בנט כראש ממשלה, את אלדד כשר הבריאות ואת בן ארי בתור שר החינוך.
*נ.ב.כלל לא הזכרתי את העודה שכדי לרוץ אתכם אני צריך להלחם על המקום שלי כספרדי (מחמד?) ואצל נציגי זה טבעי לחלוטין.

זה לא דוקטורט אבל אם כבר מעניין אם כך למה הוא מגיב מאנונימיי? או שהוא מגיב מאנונימי רק בקללות חח ואז אני מבין אותו

יש לך זיכרון צילומי לניקים …